Dodaj do ulubionych

Effect na Waliców - polecacie?

03.07.06, 22:43
mam wielką ochotę na wyprobowanie zabiegu regenacyjnego Joico, no i przy
okazji myslalam, zeby polozyc farbe i odświeżyć fryzure - napiszcie jakie
macie doswiadczenia

pozdr
Obserwuj wątek
    • justy1 Re: Effect na Waliców - polecacie? 03.07.06, 22:56
      a czytałąś już starsze wątki i opinie? nie brakuje ich, również takich z
      podejrzeniami o autoreklamę effectu
      • omniabulgari Re: Effect na Waliców - polecacie? 04.07.06, 07:30
        z usług fryzjera nie korzystam ale tamtejsza kosmetyczka jest rewelacyjna.
        • lefkara Re: Effect na Waliców - polecacie? 04.07.06, 16:49
          Tak, przeciez to nasza słynna Pani Ania (niegdyś z Kaczej).
          Pozdrawiam!
      • diabe Re: Effect na Waliców - polecacie? 04.07.06, 17:39
        no wlasnie ze wzgledu na podejrzenia o autoreklamę przestałam czytać stare
        wątki i miałam nadzieję na jakies nowe i obiektywne opinie :)
        • omniabulgari Re: Effect na Waliców - polecacie? 04.07.06, 18:10
          a mozecie podac linka do tych watkow, bo w wyszukiwwarce nie moge znalezc.
          jetsem na tym forum od ponad roku i co, ja jestem niby tą panią Anią?? i
          wypowiadam się na wiele tematow, po to zeby raz na pol roku się zareklamowac??
          bez przesady, ja akurat korzytsam z jej uslug i jetsem zadowolona, ale na tym
          forum zawsze tak jest, czy fryzjer czy ktos to odrazu, ze reklama, bez
          przesady. Z tego co pamietam byl inny watek o kosmetyczce ktora w domu wykonuje
          uslugi oczywiscie odrazu bylo ze rowniez reklama. czy jak tktos jets dobry to
          zawsze tak bedziecie reagowac???
    • helena_z Re: Effect na Waliców - polecacie? 04.07.06, 19:54
      polecam bardzo p. Małgosię - świetna fryzjerka, potrafi doradzić odpowiedni
      kolor i cięcie. Znalazłam ją w Effect w Sopocie, ale po kilku miesiacach p.
      Małgosia wróciła do Wawy. Nawet raz pojechałam do niej, ale niebardzo mi sie
      chce do fryz jezdzic z Trojmiasta do Warszawy. Szkoda, bo znowu szukam dobrego
      fryzjera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka