diabe 03.07.06, 22:43 mam wielką ochotę na wyprobowanie zabiegu regenacyjnego Joico, no i przy okazji myslalam, zeby polozyc farbe i odświeżyć fryzure - napiszcie jakie macie doswiadczenia pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justy1 Re: Effect na Waliców - polecacie? 03.07.06, 22:56 a czytałąś już starsze wątki i opinie? nie brakuje ich, również takich z podejrzeniami o autoreklamę effectu Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: Effect na Waliców - polecacie? 04.07.06, 07:30 z usług fryzjera nie korzystam ale tamtejsza kosmetyczka jest rewelacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś
lefkara Re: Effect na Waliców - polecacie? 04.07.06, 16:49 Tak, przeciez to nasza słynna Pani Ania (niegdyś z Kaczej). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
diabe Re: Effect na Waliców - polecacie? 04.07.06, 17:39 no wlasnie ze wzgledu na podejrzenia o autoreklamę przestałam czytać stare wątki i miałam nadzieję na jakies nowe i obiektywne opinie :) Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: Effect na Waliców - polecacie? 04.07.06, 18:10 a mozecie podac linka do tych watkow, bo w wyszukiwwarce nie moge znalezc. jetsem na tym forum od ponad roku i co, ja jestem niby tą panią Anią?? i wypowiadam się na wiele tematow, po to zeby raz na pol roku się zareklamowac?? bez przesady, ja akurat korzytsam z jej uslug i jetsem zadowolona, ale na tym forum zawsze tak jest, czy fryzjer czy ktos to odrazu, ze reklama, bez przesady. Z tego co pamietam byl inny watek o kosmetyczce ktora w domu wykonuje uslugi oczywiscie odrazu bylo ze rowniez reklama. czy jak tktos jets dobry to zawsze tak bedziecie reagowac??? Odpowiedz Link Zgłoś
helena_z Re: Effect na Waliców - polecacie? 04.07.06, 19:54 polecam bardzo p. Małgosię - świetna fryzjerka, potrafi doradzić odpowiedni kolor i cięcie. Znalazłam ją w Effect w Sopocie, ale po kilku miesiacach p. Małgosia wróciła do Wawy. Nawet raz pojechałam do niej, ale niebardzo mi sie chce do fryz jezdzic z Trojmiasta do Warszawy. Szkoda, bo znowu szukam dobrego fryzjera. Odpowiedz Link Zgłoś