chocolate20 04.07.06, 08:05 jakie znacie cwiczenia na posladki? chodzi mi o to by bylyl jedrne i takie wystajace:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wysoka9 Re: posladki 04.07.06, 09:34 no jezeli masz plaskie to nie wiem co bys robila to i tak nie bedą " wystające" Odpowiedz Link Zgłoś
mamamajki Re: posladki 04.07.06, 10:05 nieprawda!!! odpowiednie ćwiczenia fizyczne i bedą odstawały mięsień pośladkowy wielki ćwicz np odwodzenie nogi w tył - na wycciągu dolnym albo w domu przy krzesełku brez obciązenia trochę czasu potrzeba ale da się zrobić spoko powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
ilekobietamalat Re: posladki 04.07.06, 10:10 w tej chwili nie znajde bo mi net pada, ale w serwisie kobiecym na wp byl wlasnie zestaw cwieczen na posladki, taki calkiem fajny, nawet mi sie pupa troche poprawila;) ale niestety ja jestem za leniwa i przestalam Odpowiedz Link Zgłoś
searena Re: posladki 04.07.06, 10:43 4. Ćwiczenia na biodra i pośladki - uklęknij na kolanach i podeprzyj się rękami. Unoś w bok jedną zgiętą nogę. Wykonaj 15 razy i powtórz drugą nogą. - wykonuj to samo ćwiczenie , ale oprócz unoszenia nogi w bok co drugi raz wyprostuj ją do tyłu. - stań przodem do ściany i prostuj lekko w bok jedną nogę. Podpieraj się rękami. - zrób 20 przysiadów unosząc się na palcach - leżąc na brzuchu unoś na przemian nogi, jakbyś pływał(a), ale nie unoś kości biodrowych Odpowiedz Link Zgłoś
imoe Re: posladki 04.07.06, 10:43 polecam: "ja chcę miec takie posladki" tamilee web. pierwszy raz po cwiczeniach aż tak mięśnie pupy mnie bolały :D Odpowiedz Link Zgłoś