Dodaj do ulubionych

kiedy poprawa cery??

IP: 80.48.253.* 31.01.03, 11:38
Pleas dziewczyny napiszcie po jakim czasie brania diane nastepuje poprawa
cery. Zaczynam teraz 4 cykl i kompletnie nie zauwazyłam zeby wygładziła mi
sie buzia baaa są dni kiedy cera wygląda fatalnie tak jakby jej stan sie
pogarszał buuuuu

Obserwuj wątek
    • Gość: Katt19 Re: kiedy poprawa cery?? IP: *.czarnkow.sdi.tpnet.pl 31.01.03, 11:48
      Gość portalu: Małgo napisał(a):

> Pleas dziewczyny napiszcie po jakim czasie brania diane nastepuje poprawa
      > cery. Zaczynam teraz 4 cykl i kompletnie nie zauwazyłam zeby wygładziła mi
      > sie buzia baaa są dni kiedy cera wygląda fatalnie tak jakby jej stan sie
      > pogarszał buuuuu
      > Hej!Łykałam je przez prawie rok, kiedy poprawił się stan skóry dokładnie nie
      pamiętam.Myślę, że to będzie już ten czas. Cierpliwości!Trądzik nie zniknie od
      razu, tylko stopniowo bedzie się polepszać stan twojej skóry, aż pewnego dnia
      będzie ładna.Tylko nie myśl, że ci już nigdy nie wyjdzie pryszcz!Może zauważysz
      poprawę w 5 cyklu.Pa!
      >
      >
    • Gość: ada Re: kiedy poprawa cery?? IP: 213.77.127.* 06.02.03, 09:39
      mysle, ze to zalezy od organizmu, mnie po diane cera w ogole sie nie poprawila,
      ale za to watrobe mialam powiekszona, sproboj moze innych tabletek, ktore tez
      dobrze dzialaja na cere np.Cilest czy Logest, zapytaj swojego lekarza, na pewno
      Ci cos doradzi. A jezeli chodzi o cere, to polecam Ci (jezeli jeszcze nie
      uzywalas) kremu Skinoren (dostepny w aptekach, cena ok. 50zl), jest naprawde
      dobry, coprawda efekty widac po ok 4 tygodniach, ale dosc dlugo mozna go
      stosowac. Ja stosowalam prawie rok i wtedy mialam zupelnie gladka cere, teraz
      znow do niego wrocilam, bo po polrocznej przerwie cera znow zaczyna mi sie
      przetluszczac.
      pozdrawiam
      ada

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka