04.07.06, 20:59
Czy znacie ten zapach ? Jesli tak, to co o nim sadzicie ?
Chce zrobic prezent, ale nie jestem pewna czy ten zapach w Polsce moze byc
doceniony (to sa "stare" perfumy, stara formula itp., a czytajac forum widze,
ze najwiekszym powodzeniem ciesza sie zapachy bardzo "wspolczesne" )

Obserwuj wątek
    • zulema Re: Miss Dior 04.07.06, 21:19
      ja nie przepadam ze tym zapachem,rzeczywiscie jest nieco "stary"(zreszta powstal
      w 1947).to jest kwiatowo-drzewny zapach,czuc w nim gardenie i mech
      dębowy.polecalabym go raczej dla starszej osoby,dla mlodej jest zbyt powazny wg
      mnie.
      jest tez nowsza wersja tego zapachu miss dior cherie,ja w nim nie wyczowam
      zadnego podobienstwa do starej miss.o ile stara wersje cenie lecz nie przepadam
      za nia,tak w nowej nie czuje nic oryginalnego.
    • dziewczynazbagien Re: Miss Dior 04.07.06, 21:25
      miss dior cherie sa naprawde śliczne...
      • the.main.gosc Re: Miss Dior 04.07.06, 22:42
        Miss Dior Cherie sa przyjemne, ale za bardzo mi przypominaja Cherry blossom
        Guerlain'a (pewnie przez te wisnie), a stare Miss Dior uwielbiam, choc sama
        uzywam innych perfum. To ma byc prezent dla 40-tki. Ujdzie czy ja postarze ?
    • zulema Re: Miss Dior 04.07.06, 23:23
      ujdą!:)
      aczkolwiek mysle ze perfumy nie sa najlepszym pomyslem na prezent,szczegolnie
      kiedy nie wiemy co moze spodobac sie danej osobie,bo rozne sa gusta.
      mysle,ze jezeli jeszcze nie kupilas miss dior a jestes zdecydowana na zakup
      perfum to sa "bezpieczniejsze"zapachy.nie mowie tu o tworach typu light blue czy
      sezonowych escadach,ktore sa z zalozenia tworzone dla mas i wpadaja w gusta
      wielu osob.mysle,ze jezeli mialabym kupic cos jako prezent to wybralabym chyba
      ktorys z ostatnich zapachow hermesa.
    • dona.a Re: Miss Dior 04.07.06, 23:37
      ja mam ogromny sentyment do tego zapachu, bo były to pierwsze "prawdziwe"
      perfumy jakie dostałam od chłopaka, mieliśmy po naście lat, perfumy wydawały mi
      się faktycznie zbyt poważne , ale to było bez znaczenia. Dziś używam innych,
      ale w perfumeriach często spryskuję sobie przeguby właśnie tym zapachem. Zgodzę
      się z tym,że zakup perfum jest trochę ryzykowny, ja mam na półce bardzo
      eleganckie perfumy, które dostałam w prezencie, ale stoją nieużywane, bo to
      nie "mój" zapach
      • the.main.gosc Re: Miss Dior 05.07.06, 09:27
        no wlasnie... macie racje, ze jesli juz ma byc zapach, to lepiej nie ryzykowac.
        myslalam, ze bede miala problem z glowy, a okazuje sie, ze problem sie dopiero
        zaczyna... Ostatnie perfumy hermesa sa bardzo oryginalne, osobiscie je
        uwielbiam (zwlaszcza le jardin sur le nil), ale znam osoby , ktore tego zapachu
        nie cierpia.
        masz babo placek...
        dziekuje wszystkim za sugestie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka