prncesa 13.07.06, 11:37 Witam, Bardzo proszę, powiedzcie mi jaka jest różnica pomiędzy Revlon Colorstay Natural a Colorstay. Czy może któraś z Was używała obu i ma porównanie. Z góry dziękuję. Daria Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomidorekk Re: Podkład Revlon - jaka różnica? 13.07.06, 11:43 Ja uzywałam tylko tego Colorstay Natural, ale róznica jest taka, że Natural jest lżejszy a co za tym idzie mniej kryjący - lepszy na wiosne, lato. Odpowiedz Link Zgłoś
prncesa Re: Podkład Revlon - jaka różnica? 13.07.06, 11:46 Dzięki bardzo. Jeszcze jedno pytanie, czy utrzymuje się na twarzy naprawde tak długo jak jest to pisane w charakterystyce? Odpowiedz Link Zgłoś
sonique Re: Podkład Revlon - jaka różnica? 16.07.06, 15:35 Uzywalam obu i wole zwykly colorstay. Zaden nie utrzymuje sie u mnie tak dlugo, jak obiecuje producent, ale ja mam bardzo tlusta skore w strefie T. POnadto odcienie jednego i drugiego nie pokrywaja sie. O2 zwyklego i 02 colorstay natural roznia sie, to znaczy ten drugi jest ciemniejszy. W kazdym razie obydwa polecam, sa to jedyne podklady, ktorych uzywam niezmniennie od 3 lat, a ja rzadko ktory produkt kupuje wiecej niz jeden raz. Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: Podkład Revlon - jaka różnica? 16.07.06, 16:32 też używałam obu i zgadzam się z Tobą w 100% Odpowiedz Link Zgłoś