jagodaartur 14.07.06, 15:27 zastanawiam sie czy nie skozystac z takiego sposobu opalenizny ale, zastanawiam sie czy sie wogole oplaca czy raczej nic nadzwyczajnego. Takze jesli ktoraś z was kozystala to prosze o opinie. -- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zlakobieta Re: opalanie natryskowe ??? 15.07.06, 19:54 Korzystałam. Nic nadzwyczajnego. Efekt podobny, jak po samoopalaczu. Wystarcza wlaściwie na kilka dni. Opłaca się zrobić w sytuacji, gdy jest jakaś nagła okazja typu - jutro impreza, a najlepsza sukienka ma gołe plecy/duży dekold i wymaga opalenizny. W innych okolicznościach zdecydowanie bardziej opłaca się slońce lub solarium. Wyjdzie taniej, a wystarczy na dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
hera.dnw Re: opalanie natryskowe ??? 15.07.06, 22:49 ja też nie polecam :/ zrobiłam w piątek (w sobote bardzo ważna impreza) rano wstaje, i jak blada byłam tak jestem... wściekła do kosmetyczki, a ona, że powinno być :/ pryskała mnie aż sie zabrązowiłam, dodatkowo przeziębiłam bo było zimno u niej a ja toples :/ w nocy się zrobiłam ciemniejsza, ale jak następnego dnia wzięłam gorącą kąpiel to opalenizna spłynęła... bez pilingu ;/ generalnie nie polecam. nieładnie,nierówno schodzi :/ szkoda kasy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpionik1 Re: opalanie natryskowe ??? 15.07.06, 23:20 jezeli kosmetyczka wie co robi to i Ty powinnas byc zadowolona, ja pracuje w gabinecie w ktorym sie robi takie zabiegi i jeszcze zadna klientka nie powiedziala ze cos bylo nie tak. my polecamy po prostu przed zabiegiem wykonanie peelingu, nie kosmetykiem ale specjalna rekawica ktora usuwa martwy naskorek dzieki czemu opalenizna zmywa sie rownomiernie, bez plam. jednak zabieg taki polecalabym tylko przed jakas impreza albo wyjazdem bo na co dzien sie nie oplaca :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
aska03 Re: opalanie natryskowe ??? 17.07.06, 10:25 do skorpionik1: A gdzie jest twój gabinet? Może w Wawie? Napisz proszę adres, telefon i cenę. Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś