gofera1 18.07.06, 08:49 Czy któraś z Was stosowała balsam natłuszczajacy do ciała zapobiegający podrażnieniom do skóry bardzo suchej, zastanawiam sie nad kupnem tego kosmetyku pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzabencja1 Re: La Roche-Posay Lipikar Baume 18.07.06, 09:09 Hej, ja mam i uzywam ale oszczednie, bo dosc drogi. Polecila mi moja dermatolog. Jest wspanialy. Swietnie sie wchlania i moja skore zmienia w ciagu kilku godzin. Teraz wystarczy jak uzyje go 3 razy w tygodniu. POLECAM szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: La Roche-Posay Lipikar Baume 18.07.06, 09:19 ale masz skórę ze skłonnościa do podrażnień? bo ja nie ale chciałabym skórę bardziej nawilżyć bo jest sucha jak wiór pozdr i dzięki za radę Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: La Roche-Posay Lipikar Baume 18.07.06, 10:31 własnie koleżanka dała mi się posmarować, jedyny minus to zapach ....dziwny mleczny ale rewelacja skóra naprawdę bardzo nawilżona. Odpowiedz Link Zgłoś
gofera1 Re: La Roche-Posay Lipikar Baume 19.07.06, 08:18 cześc balsam kupiłam i jestem bardzo zadowolona jest rewelacyjny prawie przez cały dzień jak posmarowałam skórę miałam wrażenie dużego nawilżenia teraz też osobiście bardzo polecam, jedyny ból to koszt prawie 50zł ale warto , balsam jest bardzo wydajny pozdr Odpowiedz Link Zgłoś