Dodaj do ulubionych

therm line II

22.07.06, 21:43
czy któras z was stosowała może te tabletki?czy działają?ile sie po nich chudnie?a może stosowałyście jakies lepsze?proszę o opinie
Obserwuj wątek
    • a.kopiko1 Re: therm line II 23.07.06, 11:48
      Moja mama je właśnie stosuje. Jeszcze nie widać efektów, bo to dopiero ok.
      tygodnia. Ale skutków ubocznych żadnych nie ma :)
    • iwka901 Re: therm line II 23.07.06, 12:21
      wciągam 2 opakowanie - zero efektów
      • skorpionica11 Re: therm line II 23.07.06, 14:22
        ja od 2 dni zaczelam lykac te świnstwo i zobaczymy
        ale na forum odchudzanie-dietowanie kiedy sie radzialam w sprawie thermal jedna
        osoba powiedziala mi ona przy tym schudła,tylko trzeba pózniej po odstawieniu
        tego uwazac nadal zbytnio sie nie obżerac aby nie miec efektu jojo
        podobno mozna z 2/3 kg schudnac po m-cu
        zreszta kazdy ma inny organizm i jak widac na kadego inaczej thermal 2 dziala
    • skorpionica11 Re: therm line II 24.07.06, 10:03
      po 2 dniach brania stwierdzaialm ze bede tylko 1 dziennie przed sniadaniem
      thermal brac
      bo nie mam zamiaru caly dzien spedzic w toalecie,brzuch mnie bolał
      zobacze jak to bedzie jak tylko 1 raz dziennie bede zazywac thermal 2
    • mercedes208 Re: therm line II 24.07.06, 10:21
      Ja brałam i nadal biorę nie Term Line a Lady Term ale jest to to samo telko
      Lady term jest słabsze w działaniu. I na mnie to działa nie wiem ile schudła bo
      sie nie ważę natomiast wchodzę w ciuchy w które w zeszłym roku nie było szans
      wejść. Sama po sobie widzę że ładnie wysmuklałam, fakt jest też taki że ja
      ćwiczę codziennie po 2-3 godz. I nie niałam nadwagi chodziło mi o wydobycie
      mięśni.
      No i dodaje fajnego poweru bo ja nawet po kawie mogę iść spać :)
      Generalnie zasada przy stosowaniu tych dwóch specyfików jest taka że:
      - Lady Term jest dla osób ze słabością do słodyczy i "węgli" (mi zabrał ochotę
      na słodkości)
      - Term Line jest dla osób lubiących jeść tłusto (mięsa, boczki itp.) dlatego mi
      ten środek nie pasował bo jestem wegetarianką. :)

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka