gaja78 01.08.06, 10:08 pani Priscilli Presley. Czy ktoś zetknął się z tym zapachem ? Szukam od dłuższego czasu - bezskutecznie. Możecie mi polecić jakiś zapach zbliżony do tego, o który pytam ? Taki letni wieczór i deszczowa, burzowa pogoda ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaba1 Re: Indian Summer Blue 01.08.06, 12:16 Jeśli chodziło o to: www.wizaz.pl/produkty/baza/produkt.php?produkt=346 To podobne są (przynajmniej teoretycznie): glinki.com/?l=n27dc0 A wody poszukaj na Allegro, jakieś tam są Odpowiedz Link Zgłoś
gaja78 Re: Indian Summer Blue 01.08.06, 12:21 Niestety to nie to. Chodzi mi o odmianę "Blue" wody, którą zalinkowałaś. Nigdzie jej nie mogę znaleźć. Znam ten zapach, bo kupiłam ją przypadkiem 3 lata temu. A teraz - niestety, chyba nic z tego nie będzie :( Ale dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaba1 Re: Indian Summer Blue 01.08.06, 12:29 No właśnie nigdzie nie ma ani słówka o odmianie "blue" tej wody, nawet na stronie Priscilli Presley. Może wypróbuj sobie w perfumerii te zapachy "priscillopodobne", a nuż któryś Ci się spodoba. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś