hania84 03.08.06, 09:55 polecie m idobry krem pod oczy, mam sińce i chciałabym je rozjasnic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aserath Re: krem pod oczy 03.08.06, 15:09 nie wiem jaki jest dobry ale soraya dotleniajacy nie jest dobry. Odpowiedz Link Zgłoś
yoniska Re: krem pod oczy 03.08.06, 17:26 hania, a ile masz lat?? masz juz zmarszczki? na since po oczami polecam preventi dermiki Odpowiedz Link Zgłoś
portretkobiety Re: krem pod oczy 04.08.06, 01:54 Taki mój ukochany ma Helenka Rubinstein...ale cena jest za obłędna... Bardzo lubię preparaty Dermiki Preventi ( w saszetkach, praktyczne i wygodne) oraz Dr Ireny Eris z serii Lirene (a po 30 roku życia ponoć rewelacja Dr Irena Eris YOUNG & UNIQUE kondycjonujący krem pod oczy), ale mój partner ostanio odkrył coś co rozjaśnia jego "przepracowane" oczy mnianowicie Ziaja Pietruszkowy za jedyne 4,00 zł. -- Portret Kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek218 Re: krem pod oczy 04.08.06, 13:45 Pomiedzy cienami z przepracowania a cieniami genetycznymi jest kolosolana różnica. Te pierwsze dużó łatwiej jest zlikwidować, z tymi drugimi jest o wiele gorzej - wiem cos o tym, bo mam je od kilkunastu lat, i chyba wreszcie sie z nimi pogodze bo zlikwidowac ich nie umiem. Jest na rynku jakis krem przeznaczpny dokladnie na sińce, ale ja go jeszcze nie stosowałam www.savima.pl/?details=87 Odpowiedz Link Zgłoś