Dodaj do ulubionych

Grecos animacje

IP: 84.10.213.* 24.11.10, 20:43
W niektórych hotelach grecos ma polskie animacje. Czy ktoś z Was orientuje się, jak one wyglądają, szczególnie chodzi mi o to, czy dzieci też mają jakieś zajęcia z polskimi animatorami, bo nic nie pisze o mini klubach po polsku.
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Grecos animacje IP: *.icpnet.pl 25.11.10, 14:24
      ja była z dzieckiem ale nie było polskich animacji.Ale dzieci i tak byly zadowolone.Bo np.jak byly jakies zawody, konkursy to bylo wszystko wiadomo nawet dla dzieici nie zjajacych jezyka
    • Gość: agnieszka Re: Grecos animacje IP: 145.248.195.* 15.12.10, 13:39
      Ja byłam w zeszłym roku w takim hotelu, gdzie miały byc animacje dla dzieci w języku polskim. Ponieważ nie znałam tego biura, a bardzo mi na tym zależało, wybrałam hotel, gdzie były animacje z polskiego Neckermana (Happy Events) i były, ale własnie prowadzone przez animatorkę Neckermana. Z Grecos była dziewczyna, zreszta bardzo miła, ale udziela się tylko w ogólnych animacjach, ewentualnie na mini disco. Mówiła, że tak się podzieliły między soba, ale nie jestem przekonana i nie wiem jak to działa jak jest tylko animatorka z Grecos.
    • samotna_wedrowniczka Re: Grecos animacje 16.12.10, 11:56
      Ja byłam w tym roku na Rodos z Grecosem w hotelu Sunshine w Ialyssos i były bardzo fajne animacje po polsku. Hotel generalnie też bardzo w porządku, miasteczko takie turystyczne, ale z klimatem. Naprawdę mogę polecić - tylko trzeba się jeszcze popytać dokładnie przed wyjazdem o wszystko!
    • Gość: znawczyni Re: Grecos animacje IP: *.wroclaw.vectranet.pl 27.12.10, 16:36
      Hej! Ja byłam z Grecosem w tym roku na Kos w hotelu Marmari Palace i wszystko było super. Animacje po polsku, bardzo ciekawe i co ważne przy dzieciach - różnorodne, więc się nie nudziły szybko1 Sam hotel też rewelacja! Polecam Grecosa dla rodzin z dziećmi - już kolejny raz z nimi byliśmy i się nie zawiedliśmy.
    • psia-kostka Re: Grecos animacje 26.01.11, 20:39
      Byłam z nimi na Korfu w Gelina Mare i też były animacje po polsku. Bardzo ciekawe, dla małych i dużych - przede wszystkim nie narzucające się - kto chciał, mógł się bawić, inni sączyli drinki i było sympatycznie. Od wielu już osób słyszałam, że Grecos ma fajnych, zapalonych do pracy rezydentów i ciekawe animacje - w moim przypadku się to potwierdziło
    • Gość: JJ Re: Grecos animacje IP: *.net.stream.pl 26.01.11, 23:14
      Na Rodos z Grecosa była animatorka polskojęzyczna i w klubie dla dzieci prowadziła animacje . Nie wiem czy to w kazdym dniu bo moje chodzily sporadycznie do klubu ale są dwujęzyczne to dla nich nie bylo róznicy. Myslę jednak , ze dzieci daja sobie zawsze radę tym bardziej ze tak jak moje mogą służyć za tłumaczy .
      • Gość: luluu Re: Grecos animacje IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.11, 16:00
        Własnie...ja się zastanawiam czy wykupić wycieczkę z TUI Family i miec zapewnioną opieke nad dzieckiem,czy z Grecosa,gdzie taniej,ale nie wiem,jak jest z animatorkami,czy one tez się zajmują same dziecmi w klubie 0-4 lata???Chodzi mi o hotel Akti Beach na Kos.
        • Gość: luluu Re: Grecos animacje IP: *.dynamic.chello.pl 27.01.11, 17:35
          Dowiedziałam się,że w tym roku Grecos nie ma polskiej animacji na KOS,nie wiem,czy dotyczy to tylko hotelu Akti Beach,czy całej wyspy.Ale jak nie ma w Akti,który jest nastawiony typowo na rodziny z dziećmi to nie spodziewałabym się,że gdzie indziej będą.
          • Gość: cypryska Re: Grecos animacje IP: *.elektrosat.pl 27.01.11, 23:14
            polecam szczegolnie pokazy gotowania w hotelu high beach na krecie. nie dość, ze jedzonko pyszne to jeszcze mozna poogladac jak szefowie kuchni je przyrzadzaja.super sprawa!:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka