Dodaj do ulubionych

jaki piling najbardziej wygladza skore twarzy?

03.08.06, 20:54
ja mialam ostatnio probke shisejdo i byl fantastyczny
Obserwuj wątek
    • aasiaaa1 Re: jaki piling najbardziej wygladza skore twarzy 04.08.06, 22:22
      peeling jeśli jest wykonywany systematycznie będzie dawał odpowiednie,
      oczekiwane wyniki. Peelingi dostępne w drogeriach działają jedynie na warstwę
      rogową naskórka. Czyli wniosek jest taki, że praktycznie wszystkie peelingi
      działąją podobnie, rozpuszczają lub też ścierają obumarłe komórki naskórka.
      • mikams75 Re: jaki piling najbardziej wygladza skore twarzy 04.08.06, 22:27
        nie wszystkie dzialaja podobnie, bo niektore wcale nie dzialaja. Sa peelingi
        mocno scierajace, sa tez takie co maja jakies tam kuleczki marzace sie po twarzy.
        Ja moge polecic moj ulubiony biopur biothermu, ale nie nadaje sie na pewno do
        cery wrazliwej. Swietnie oczyszcza i jest bardzo wydajny co jakos rekompensuje cene.
        • aasiaaa1 Re: jaki piling najbardziej wygladza skore twarzy 06.08.06, 20:53
          nie urażając nikogo, ale znam się na tym, jestem kosmetyczką i studiuje
          kosmetologię. Chociaż nie ukrywam,że lubię jak ktoś mi coś poleca
          • mikams75 Re: jaki piling najbardziej wygladza skore twarzy 07.08.06, 01:04
            to ze jestes kosmetyczka nie oznacza, ze uzywalas kazdego dostepnego na rynku
            peelingu. Ja uzywalam juz wielu i wiem, ze sa lepsze i gorsze czyli takie, ktore
            mocno scieraja i takie, ktore nic nie scieraja.
          • justa_79 Re: jaki piling najbardziej wygladza skore twarzy 07.08.06, 15:02
            jesteś kosmetyczką i musisz korzystać z usług innej kosmetyczki? ;)
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=46401227&v=2&s=0
    • malinoweciacho Re: jaki piling najbardziej wygladza skore twarzy 06.08.06, 21:17
      Niedawno kupiłam bardzo polecany przez dziewczyny na wizazu morelowy St Ives -
      potwierdzam - jest swietny. To taki 'twarzowy' odpowiednik peelingu kawowego do
      ciała.
      • krakoma Re: jaki piling najbardziej wygladza skore twarzy 07.08.06, 15:53
        zgadzam sie, jest fajny. najlepsze sa pilingi gruboziarniste. po nich czuje sie
        zmiane i wygladzenie skory.
    • agni31 Re: jaki piling najbardziej wygladza skore twarzy 07.08.06, 03:09
      Soraya enzymatyczny. I jest łagodny.
      • kamea7 Re: 2 najlepsze dla mnie 07.08.06, 11:00
        Tradycyjny piling: Clinic, "Exfoliating scrub gommage tonique"
        Enzymatyczny: YSL, "Gommage action biologique sans grains"
        Inne produkty moga nie istniec.

• ooo7 Re: 2 najlepsze dla mnie 07.08.06, 20:25
          Dla mnie najlepszy jest zestaw do mdbr loreala. Wiem że ma skrajne opinie ale
          wg mnie bardzo poprawiał stan skóry. Nie mam wrażliwej buzi więc używam nawet
          kawowy do twarzy ale w.w bije wszystkie inne na głowe. Potem długo długo nic
          potem orzechowy erisa. Najgorsze dziadostwo to piling enzymatyczny bielendy,
          wogóle nie lubię tej firmy bo produkuje szajs za który szkoda płacić.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka