groch36 03.08.06, 20:54 ja mialam ostatnio probke shisejdo i byl fantastyczny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aasiaaa1 Re: jaki piling najbardziej wygladza skore twarzy 04.08.06, 22:22 peeling jeśli jest wykonywany systematycznie będzie dawał odpowiednie, oczekiwane wyniki. Peelingi dostępne w drogeriach działają jedynie na warstwę rogową naskórka. Czyli wniosek jest taki, że praktycznie wszystkie peelingi działąją podobnie, rozpuszczają lub też ścierają obumarłe komórki naskórka. Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: jaki piling najbardziej wygladza skore twarzy 04.08.06, 22:27 nie wszystkie dzialaja podobnie, bo niektore wcale nie dzialaja. Sa peelingi mocno scierajace, sa tez takie co maja jakies tam kuleczki marzace sie po twarzy. Ja moge polecic moj ulubiony biopur biothermu, ale nie nadaje sie na pewno do cery wrazliwej. Swietnie oczyszcza i jest bardzo wydajny co jakos rekompensuje cene. Odpowiedz Link Zgłoś
aasiaaa1 Re: jaki piling najbardziej wygladza skore twarzy 06.08.06, 20:53 nie urażając nikogo, ale znam się na tym, jestem kosmetyczką i studiuje kosmetologię. Chociaż nie ukrywam,że lubię jak ktoś mi coś poleca Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: jaki piling najbardziej wygladza skore twarzy 07.08.06, 01:04 to ze jestes kosmetyczka nie oznacza, ze uzywalas kazdego dostepnego na rynku peelingu. Ja uzywalam juz wielu i wiem, ze sa lepsze i gorsze czyli takie, ktore mocno scieraja i takie, ktore nic nie scieraja. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: jaki piling najbardziej wygladza skore twarzy 07.08.06, 15:02 jesteś kosmetyczką i musisz korzystać z usług innej kosmetyczki? ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=46401227&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
malinoweciacho Re: jaki piling najbardziej wygladza skore twarzy 06.08.06, 21:17 Niedawno kupiłam bardzo polecany przez dziewczyny na wizazu morelowy St Ives - potwierdzam - jest swietny. To taki 'twarzowy' odpowiednik peelingu kawowego do ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
krakoma Re: jaki piling najbardziej wygladza skore twarzy 07.08.06, 15:53 zgadzam sie, jest fajny. najlepsze sa pilingi gruboziarniste. po nich czuje sie zmiane i wygladzenie skory. Odpowiedz Link Zgłoś
agni31 Re: jaki piling najbardziej wygladza skore twarzy 07.08.06, 03:09 Soraya enzymatyczny. I jest łagodny. Odpowiedz Link Zgłoś
kamea7 Re: 2 najlepsze dla mnie 07.08.06, 11:00 Tradycyjny piling: Clinic, "Exfoliating scrub gommage tonique" Enzymatyczny: YSL, "Gommage action biologique sans grains" Inne produkty moga nie istniec. Odpowiedz Link Zgłoś
ooo7 Re: 2 najlepsze dla mnie 07.08.06, 20:25 Dla mnie najlepszy jest zestaw do mdbr loreala. Wiem że ma skrajne opinie ale wg mnie bardzo poprawiał stan skóry. Nie mam wrażliwej buzi więc używam nawet kawowy do twarzy ale w.w bije wszystkie inne na głowe. Potem długo długo nic potem orzechowy erisa. Najgorsze dziadostwo to piling enzymatyczny bielendy, wogóle nie lubię tej firmy bo produkuje szajs za który szkoda płacić. Odpowiedz Link Zgłoś