Dodaj do ulubionych

kremy dla cery dojrzałej

IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 16.02.03, 18:14
Proszę o pomoc przy wyborze kremów dla kobiety 50 letniej. Używałam HR
kolagenist i face sculptor ale sa dość drogie i zauważyłam, że "wałkują" się
na twarzy. Zastanawiam się nad kremami biothermu. Proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: lo Re: kremy dla cery dojrzałej IP: *.acn.pl 16.02.03, 19:00
      Jestem zwolenniczką teorii, że im więcej lat, tym lepszy krem. A jakość idzie
      w parze z ceną, niestety. Słusznie więc sięgnęłaś po krem z wyższej półki.
      Skoro H. Rubinstein Ci nie pasuje, może spróbujesz Shiseido Bio-Performance.
      Ten nie wałkuje się napewno, niestety kosztuje ok. 350 zł. Ewentualnie Chanel
      Precision Rectifiance (są 2 wersje: na dzień i na noc). Ten na noc kosztuje zł
      277. Pięknie pachnie, ale może trochę się "wałkować". Wszystkie wymienione tu
      kremy dają na b. długi czas uczucie nawilżenia i odżywienia skóry. Jeżeli masz
      szansę kupowania kosmetyków na Zachodzie lub na lotnisku, rób to tam -
      tamtejsze ceny są wyraźnie niższe.
      • Gość: KO Re: kremy dla cery dojrzałej IP: 62.148.95.* 17.02.03, 13:45
        Jeszcze Density lift Biothermu lub tańszy Maxima Erisu.
        Nigdy, przenigdy nie lubiłam Erisu ale ta Maxima ( na noc ) jest super !!!
        • Gość: datom Re: kremy dla cery dojrzałej IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 16:50
          Dziękuję za informacje. Mam jeszcze jedno pytanie, czy któraś z Pań stosowała
          nowy preparat Diora "Nutri - reconstant 20 + 1". Chciałabym poznać Wasze
          opinie, czy cena (podejrzewam wysoka) warta jest tego specyfiku. Szukam również
          dobrego przeciwzmarszczkowego i sprawdzonego kremu pod oczy.
          Będę wdzięczna za wszyskie informacje dotyczące pielęgnacji twarzy.
          Dziękuję i pozdrawiam.
          • Gość: ania Re: kremy dla cery dojrzałej IP: 148.246.64.* 17.02.03, 17:44
            ja polecalabym sisleya pad oczy (oczywiscie firmy sisley), rowniez age
            management stimulus complex eyes la prairie, jest naprawde rewelacyjny, i choc
            zawiera intensywnie dzialajace substancje zupelnie nie podraznia delikatnej
            skory pod oczami.
            jesli moge jeszcze cos zasugerowac to jednorazowe kuracje ampulkowe (np. raz w
            roku), o ktorych niejednokrotnie mowi sie, ze dzialaja jak lifting bez skalpela
            (np. orlane, guerlain,la prairie, sisley), oraz regularne uzywanie dobranego do
            indywidualnych potrzeb skory serum.
            • Gość: Dorisek Re: kremy dla cery dojrzałej IP: *.corelab.com 17.02.03, 23:00
              Gość portalu: ania napisał(a):

> management stimulus complex eyes la prairie, jest naprawde rewelacyjny, i
              choc
              > zawiera intensywnie dzialajace substancje zupelnie nie podraznia delikatnej
              > skory pod oczami.

Swieta racja! Kosmetyki la Prairie sa swietne. Ale boje sie ich tu polecac ze
              wzgledu na cene. Z drugiej strony przynajmniej sa w Polsce. (przypomina mi sie
              jakies przyslowie a ptakach na dachu). Polecam serum z retinolem i krem pod
              oczy. Age management na noc (AHA8%) tez jest swietny. Niestety Neiman Marcus
              znowu podniosl ceny!

• Gość: datom Re: kremy dla cery dojrzałej IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 17.02.03, 20:48
      na stronie z kosmetykami THALGO znalazłam taki zestaw: 4 ampułki po 10 ml
      l'elixir z naturalnymi hormonami z alg, cena - 600 zł. Co sadzicie o
      kosmetykach z tej serii a szczególnie o tym wymienionym.
      Bardzo dziękuję za dotychczasowe porady.
      Pozdrawiam.
      • Gość: KO Re: kremy dla cery dojrzałej IP: 62.148.95.* 18.02.03, 10:15
        Pod oczy też polecam Biothermu Density -lift. Świetna seria !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka