evana 19.08.06, 13:04 Gdzie mozna dostac kosmetyki firmy BanDi w Warszawie? Z gory dziekuje za odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabriel Re: Kosmetyki BanDi 19.08.06, 15:40 Raczej są ciężko dostępne bym powiedziała.Na ursynowie można je kupić w jednym ze sklepów na bazarku na skraju(za Multikinem),ewentualnie w hurtowni fryzjersko-kosmetycznej na ulicy Ken. Szukaj w małych drogeriach. Odpowiedz Link Zgłoś
evana Re: Kosmetyki BanDi 19.08.06, 19:06 Dziekuje Sabriel :) Jeszcze dzisiaj dowiedzialam sie w sephorze od ekspedientki ze na rogu Zamienieckiej i Grochowskiej jest jakas hurtownia kosmetyczna i mozna tam rowniez kupowac w detalu. Odpowiedz Link Zgłoś
legal_blonde Re: Kosmetyki BanDi 25.08.06, 15:18 sklep.salonik.com.pl ja zamawiam w sklepie internetowym ,bo nie jestem z Wwy a na przeszukiwanie całego miasta szkoda mi czasu Odpowiedz Link Zgłoś
skinnycow Re: Kosmetyki BanDi 25.08.06, 15:52 W Warszawie mozna je kupic w drogerii na Swietokrzyskiej na przeciwko Ministerstwa Finansow (chyba to jest MF..) - zaraz za ulica Kubusia Puchatka. Odpowiedz Link Zgłoś