ola-jk 21.08.06, 11:13 Czy znacie opinie na temat tego produktu? Czy warto kupic? Czy ktos osobiscie stosowal i moglby sie podzielic swoim zdaniem na jego temat? Prosze o wszelkie opinie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
k1k2 Re: Proactiv Solution-czy ktos stosował? 21.08.06, 17:31 kolezanka stosowala i bardzo sobie chwali moim zdaniem owszem, dziala, ale placisz za reklame i ten sam efekt mozesz osiagnac innymi kosmetykami z takimi samymi aktywnymi skladnikami. zadnej magii tam nie ma: kwas glikolowy i nadtlenek benzoilu (benzyl peroxide) Odpowiedz Link Zgłoś
simply_me Re: Proactiv Solution-czy ktos stosował? 22.08.06, 06:09 Uzywam od kilku lat. Bardzo dobry produkt. Po 2 tygodniach stosowania wyraznie poprawila mi sie cera. Teraz nie mam w ogole z nia klopotow. Buzia jest gladka jak u dzieciaka. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ola-jk Re: Proactiv Solution-czy ktos stosował? 23.08.06, 12:20 A jak sadziecie - produkty Proactiv Solution sprzedawane ostatnio w TV Market sa oryginalne i warte zakupu?? Odpowiedz Link Zgłoś
krysiam26 Re: Proactiv Solution-czy ktos stosował? 28.08.06, 12:14 Droga koleżanko,jak nie kupiłaś jeszcze to sobie podaruj tego wydatku.Ja przywiozłam sobie całą serię ze Stanów i nie warto wydawać pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś