easy23 21.08.06, 14:40 polecicie jakis fajny i niedrogi peeling do ciala??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pretensja_19 Re: Peeling do ciala... 21.08.06, 14:44 Mmmm!Peelingi do ciała to moje ulubione kosmetyki!Używam ich systematycznie, a poniewaz lubie zmiany, przetestowalam juz sporo;) Serdecznie polecam pomaranczowy peeling do ciała z serii Lirene dr Ireny Eris. Kosmetyk posiada wlasciwosci antycellulitowe i ujedrniajace.Blyskawicznie wygladza nawet najbardzij zaniedbana skore, widocznie tez rozjasnia!!! Ma uroczy aromat manadarynki(polecam tez zel pod prysznic do zestawu, bardzo wydajny!). Ostatnio kupilam tez peeling Garniera z serii ujedrniajacej(z wyciagami z owocow).Ma podobna konsystencje jak Eris, gesty, gruboziarnisty i tez dobry. -- Życie jest zbyt krótkie, by nie lubić siebie choć przez jeden dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
gory_szalenstwa Re: Peeling do ciala... 21.08.06, 15:22 Witaj Easy23, dobry produktem, który ostatnio nabyłam jest peeling do Ciała Dr Wilsz - Norel. Kosztuje ok. 20zł. Ale pojemność za taką cenę jest dość opłacalna. Używam co drugi dzień, a już mam go trzy tygodnie. Zawiera drobinki pumeksu i świetnie złuszcza zrogowaciały naskórek. Pozdrawiam Peelingujące:-) Odpowiedz Link Zgłoś
malinoweciacho Re: Peeling do ciala... 21.08.06, 16:00 Nie znam lepszego niz kawowy - dwie luzeczki kawy naturalnej zalewasz wrzatkiem, odcedzasz, dodajesz odrobine zelu pod prysznic. Za 500 g kawy zaplacilam 12 zl :) Starczy na dluugo. Odpowiedz Link Zgłoś
schaetzchen Re: Peeling do ciala... 21.08.06, 16:30 Kawowy jest OK ale śmierdzi i brudzi wannę/brodzik. Może z dobrej kawy by nie śmierdział, ale wtedy robi się drogi. Ja robię z cukru - mieszam go z oliwką albo żelem pod prysznic. Odpowiedz Link Zgłoś
malinoweciacho Re: Peeling do ciala... 21.08.06, 17:13 Wiele osób lubi zapach kawy :). Poza tym dodaje pachnacy zel :). Ale zgodze sie, ze brudzi. Tyle, ze wystarczy splukac to wszystko prysznicem. Odpowiedz Link Zgłoś