Dodaj do ulubionych

coś do skórek!

IP: 212.106.152.* 25.02.03, 17:53
czy znacie jakiś cudowny preparat do usuwania skórek! próbował ktoś może
oriflame?
Obserwuj wątek
    • mika_1 Re: coś do skórek! 25.02.03, 20:59
      Moim zdaniem, cudownym preparatem jest żel do skórek Manhatan - dość drogi, ale bardzo skuteczny:)
    • Gość: ma Re: coś do skórek! IP: 153.19.179.* 26.02.03, 11:56
      Ja używam olejek zmiękczjący do skórek Oriflame - rewelacja, efekt jest już po
      jednym zastosowaniu.
      • iks_laska Re: coś do skórek! 26.02.03, 15:58
        ale czy mówicie o preparacie do ich usuwania czy zmiękczania?
        ja używam żelu Inglot, nie jest rewelacyjny i chetnie kupiłabym coś lepszego,
        ale na co warto wydac pieniądze, podpowiedzcie proszę?
        czy jest może preparat, który powoduje wykruszanie skórek, bez ich wycinania?
        i jaki możecie polecić środek (nie krem do rąk) , którym można smarować skórki,
        aby nie były tak bardzo suche?
        • Gość: ma Re: coś do skórek! IP: *.hydro.pg.gda.pl 26.02.03, 16:38
          Ten olejek Oriflame, o którym pisałam, świetnie nawilża. Ja od zawsze miałam
          problemy z wysuszonymi i przez to pozadzieranymi skórkami i to jest pierwszy
          preparat po którym zauważyłam zdecydowaną poprawę.
          • Gość: girl Re: coś do skórek!/do ma IP: 212.106.152.* 26.02.03, 17:30
            czy to do skórek z oriflame to 'odżywka do skórek i paznokci(żółty płyn)' czy
            'żel do usuwania skórek(biały mętny płyn)'???
            • Gość: ma Re: coś do skórek!/do ma IP: *.hydro.pg.gda.pl 26.02.03, 17:35
              To jest to żółte. Nie jest do usuwania, ale powoduje, że znacznie mniej
              przeszkadzają, zresztą też łatwiej się wycina. Tego płynu do usuwania nie
              używałam.
              • Gość: kaska Re: coś do skórek!/do ma IP: *.tele2.pl 27.02.03, 01:53
                skorek - mowa o tych przy paznokciach rozumiem - nie usuwa sie juz od dawna. W
                kazdym naprawde dobrym salonie kosmetycznym ci to powioedza.
                • Gość: Salja Re: coś do skórek!/do ma IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 27.02.03, 08:11
                  No tak, ale jest problem jesli ktos usuwal od dlugiego czasu. Trzeba je jakos
                  doprowadzic do porzadku. Tylko jak?
        • drzazga1 Re: coś do skórek! 27.02.03, 09:54
          iks_laska napisała:

> i jaki możecie polecić środek (nie krem do rąk) , którym można smarować
          skórki, aby nie były tak bardzo suche?

Jeżeli masz jakąś znajomą konsultantkę - spróbuj kremu do skórek Avonu, zawiera
          kwasy AHA, wit E i świetnie zmiękcza skórki i spowalnia ich odrastanie, jest w
          malutkiej tubeczce z "dzióbkiem", więc b.wygodny w stosowaniu, starcza na pół
          roku. W marcowym katalogu promocja po 13,90.
      • Gość: kaska Re: coś do skórek! IP: *.tele2.pl 27.02.03, 01:54
        a rece dobrze jest moczyc w oliwie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka