Gość: girl IP: 212.106.152.* 25.02.03, 17:53 czy znacie jakiś cudowny preparat do usuwania skórek! próbował ktoś może oriflame? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_1 Re: coś do skórek! 25.02.03, 20:59 Moim zdaniem, cudownym preparatem jest żel do skórek Manhatan - dość drogi, ale bardzo skuteczny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: coś do skórek! IP: 153.19.179.* 26.02.03, 11:56 Ja używam olejek zmiękczjący do skórek Oriflame - rewelacja, efekt jest już po jednym zastosowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
iks_laska Re: coś do skórek! 26.02.03, 15:58 ale czy mówicie o preparacie do ich usuwania czy zmiękczania? ja używam żelu Inglot, nie jest rewelacyjny i chetnie kupiłabym coś lepszego, ale na co warto wydac pieniądze, podpowiedzcie proszę? czy jest może preparat, który powoduje wykruszanie skórek, bez ich wycinania? i jaki możecie polecić środek (nie krem do rąk) , którym można smarować skórki, aby nie były tak bardzo suche? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: coś do skórek! IP: *.hydro.pg.gda.pl 26.02.03, 16:38 Ten olejek Oriflame, o którym pisałam, świetnie nawilża. Ja od zawsze miałam problemy z wysuszonymi i przez to pozadzieranymi skórkami i to jest pierwszy preparat po którym zauważyłam zdecydowaną poprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: girl Re: coś do skórek!/do ma IP: 212.106.152.* 26.02.03, 17:30 czy to do skórek z oriflame to 'odżywka do skórek i paznokci(żółty płyn)' czy 'żel do usuwania skórek(biały mętny płyn)'??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ma Re: coś do skórek!/do ma IP: *.hydro.pg.gda.pl 26.02.03, 17:35 To jest to żółte. Nie jest do usuwania, ale powoduje, że znacznie mniej przeszkadzają, zresztą też łatwiej się wycina. Tego płynu do usuwania nie używałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: coś do skórek!/do ma IP: *.tele2.pl 27.02.03, 01:53 skorek - mowa o tych przy paznokciach rozumiem - nie usuwa sie juz od dawna. W kazdym naprawde dobrym salonie kosmetycznym ci to powioedza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Salja Re: coś do skórek!/do ma IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 27.02.03, 08:11 No tak, ale jest problem jesli ktos usuwal od dlugiego czasu. Trzeba je jakos doprowadzic do porzadku. Tylko jak? Odpowiedz Link Zgłoś
drzazga1 Re: coś do skórek! 27.02.03, 09:54 iks_laska napisała: > i jaki możecie polecić środek (nie krem do rąk) , którym można smarować skórki, aby nie były tak bardzo suche? Jeżeli masz jakąś znajomą konsultantkę - spróbuj kremu do skórek Avonu, zawiera kwasy AHA, wit E i świetnie zmiękcza skórki i spowalnia ich odrastanie, jest w malutkiej tubeczce z "dzióbkiem", więc b.wygodny w stosowaniu, starcza na pół roku. W marcowym katalogu promocja po 13,90. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaska Re: coś do skórek! IP: *.tele2.pl 27.02.03, 01:54 a rece dobrze jest moczyc w oliwie. Odpowiedz Link Zgłoś