Gość: Trishna IP: *.acn.waw.pl 27.02.03, 11:07 Myślę o samoopalaczu do twarzy z wyższej półki, warunek: musi byc delikatny bo dla bardzo wrażliwej cery. Myślę o Lancome albo Clarins, liczę na opinie osób które właśnie te stosowały. Jakie wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aneta Re: samoopalacz; Lancome czy Clarins? IP: *.net.autocom.pl 27.02.03, 11:18 w zeszlym roku uzywalam lancoma, szczerze mowiac niczym sie nie rozni od samoopalaczy z nizszej polki. kupilam go ludzac sie ze nie bedzie mial tego okropnego zapaszku ktorego moj maz nie trawi, ale niestety smierdzi jak wszystkie inne. jezeli chodzi o jakosc to naklada sie przyjemnie, nie jest tlusty, a opalienizna pojwaia sie szybciutko. w tym roku kupie sobie vichy, albo avene- mysle ze bedzie delikatniejszy i tanszy aneta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trishna Re: samoopalacz; Lancome czy Clarins? IP: *.acn.waw.pl 27.02.03, 11:48 Zapach mi nie przeszkadza, tylko żeby nie podrazniał, nie wysuszał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gerda 5 Re: samoopalacz; Lancome czy Clarins? IP: 195.75.180.* 27.02.03, 11:52 ja mam clarins ten nowy (radiance czy jakos tak) i jest OK, nie robi smug, 'robi' ladny kolorek, nie pachnie az tak drazniaco, ale jak go skoncze to przerzuce sie na Dior bronze - mialam probke i byl jakis fajniejszy. pozdrawiam gerda 5:) Odpowiedz Link Zgłoś
martaiti Re: samoopalacz; do Gerdy5 27.02.03, 11:55 czesc Gerdo:) czy z Clarinsa masz to cuso w pompce Radiance Plus? czy to jest do ciała czy tylko do twarzy? i gdzie to dostałaś bo ja nigdzie na to niemoge trafic:( porównywałaś z innymi samoopalaczami Clarinsa? pozdrawiam serdecznie marta Odpowiedz Link Zgłoś
gerda5 Re: samoopalacz; do Gerdy5 27.02.03, 12:01 Czesc marto:) Jest to radiance plus do twarzy, a kupiony na duty-free, u nas chyba nie ma jeszcze, bo to nowosc. Ale niczym specjalnie sie nie rozni od setek innych samoopalaczy tak naprawde.... Mam do Ciebie pytanko w innej kwestii, ale to na priva, oki? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gerda5 Re: samoopalacz; do Gerdy5 27.02.03, 12:41 marta - juz, mam nadzieje, ze doszlo, bo cos ta poczta gazetowa srednio chodzi... pozdrawiam gerda5 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: samoopalacz; Lancome czy Clarins? IP: *.dyn.optonline.net 27.02.03, 17:43 Clarins,wlasnie niedawno kupilam sobie i goraco polecam.Przede wszystkim nie smierdzi! I naprawde wychodzi ladny kolor.Pozd. Aneta Odpowiedz Link Zgłoś