Gość: jemiolka IP: *.gabo.pl 01.03.03, 23:02 podobo wit C dziala na zszarzała cerę..uzywał ktos to serum?naprawde pomaga?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_1 Re: serum z witaminą C-AVON 01.03.03, 23:53 Nie orientuję się w kosmetykach Avonu - kiedyś miałam kapsułki z wit.C i bardzo je sobie chwaliłam. Ogólnie rzecz biorąc witamina C rozjaśnia zszarzała, zmęczoną skórę, poprawia jej koloryt, likwiduje drobne przebarwienia, jest przciwutleniaczem czyli chroni skórę przed wolnymi rodnikami, a poza tym jest niezbędna do syntezy kolagenu. Witamina C jest substancją bardzo nietrwałą, dlatego też lepsze efekty daje sosowanie jej zewnętrzne (czyli jako kosmetyk) niż wewnętrznie (jako tabletki). Można by tu jeszcze dużo pisać o jej zaletach... Moje zdanie jest takie - witamina C jest cudowna! Sprawdź tylko, jaką zawartośc witaminy C posiada to serum. jeśli w składzie jest ona gdzieś pod koniec, to zawartośc jest mała... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jemiola Re: serum z witaminą C-AVON IP: *.gabo.pl 02.03.03, 22:07 sprawdzilam.ma 10% wit.c dziekuje za odpowiedz Pozdrawiam mam cere sklonna do wypryskow mam andzieje ze po tym seu mi nie wykoczą. Odpowiedz Link Zgłoś
ula_s Re: serum z witaminą C-AVON 03.03.03, 12:48 Wg. mnie to serum to najlepszy kosmetyk z wit. C. oraz najlepszy kosmetyk Avonu. Kupilam dla eksperymentu (byl w promocji) i jak go zaczelam stosowac to sie uzaleznilam od kosmetykow z wit. C. ;-) Gdy przez jakis czas nie bylo tego serum w ofercie - kupilam sobie inne kosmetyki z wit C. : kremik H. Rubinstein a potem La Roche P. ale to nie to. Dobrze ze napisalas o tym serum (DZIEKI). Znowu sobie zamowie. A na zszarzala cere - polecam tez jakis peeling (tylko nie stosuj tego serum od razu po peeligu bo bedzie szczypac). :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś