IP: *.nsm.pl / 192.168.170.* 01.03.03, 23:11
Jak skutecznie pozbyć się wągrów?
Obserwuj wątek
    • Gość: Alicja Skamlau Re: Węgry IP: *.wspiz.edu.pl 02.03.03, 10:33
      To piekny kraj...Jezioro Balaton...Budapeszt..Dlaczego chcesz się pozbywać
      Węgrów? To tacy przyjaźni ludzie. Wszak nawet jest takie przysłowie: "Polak,
      Węgier dwa bratanki".
      Znałam kiedyś takiego jednego Zoltana...hmm. Wcale nie miałam ochoty się go
      pozbywać..
      • profesor.vujkovic Re: Węgry 07.03.03, 19:20
        Tutaj niestety, zacna Pani Skamlau, nie mogę się zgodzić. Węgrzy, jako nie-
        słowianie, są nam wrodzy i całkowicie obcy. Na dowód tego, załączam link do
        niezwykle pasjonującej dyskusji wyświetlającej ten temat całkowicie i bez
        zbędnych konwenansów.

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2658385
        przyjemnej lektury,
        • Gość: Alicja Skamlau Precz z obrzydliwym antymadziarskim spiskiem! IP: *.wspiz.edu.pl 07.03.03, 19:32

O nie mój Panie! Węgrzy to naród przyjazny i choć niesłowiański, bliski nam
          duchem. Ja sądzę, że całą ta aferę uknuły wredne Pepiki! To z pewnością ich
          brudne paluchy namieszały!
          Ja bym tam dała się pochlastać z Ernesta Nemeczka! Ileż łez wylałam nad jego
          smutnym losem...
          Zatem Węgrzy są OK! Na pohybel tym co sądzą inaczej!

• Gość: Alicja Skamlau Węgierki, ach piękne Węgierki... IP: *.wspiz.edu.pl 09.03.03, 09:45
        No co jest? A moze znacie jakies fajoskie węgierskie kosmetyki? Te węgierskie
        kobitki to całkiem urodziwe istoty. Czyzby znały jakieś specyfiki nieznane nam
        słowiankom?
    • Gość: ania Re: wągry IP: *.nsm.pl 02.03.03, 22:12
      Nie Węgry tylko wągry!!!
      • grazynka-lubicz Re: wągry 02.03.03, 22:22
        Mmmmm, a Budapeszt też jest świetny.Ale ja i tak najbardziej kocham swoje
        rodzinne Brzeziny.
        Kocham Rysia
      • Gość: A. Skamlau To był tylko żarcik... IP: *.wspiz.edu.pl 04.03.03, 18:29
        Cóż wygląda na to, ze jesteś typową blondynką o IQ rzędu 70 pkt coś w okolicach
        orangutana, albo i gorzej. Ja sobie tylko zażartowałam, a Ty biedactwo?
        Nabierzesz sie na każdą bzdurę.
        Uwielbiam robić sobie jaja z takich jak Ty.
        Okazuje sie, ze te dowcipy o blondynkach to wcale nie taka przesada. He he
        Tylko mi nie mów, że jesteś brunetką, bo się tu normalnie zaraz się zkicham ze
        śmiechu!
        • Gość: mada Re: To był tylko żarcik... IP: *.chello.pl 04.03.03, 21:34
          Pisze się "skicham" a nie "zkicham". 70 punkcików, taaaaaaaaaak
          • Gość: Zoe Re: To był tylko żarcik... IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 05.03.03, 11:59
            Skamlesz ciągle ty wredna Skamlau, spadaj na forum "Vulgarum" bo tam twoje
            miejsce
            • Gość: Alicja Skamlau Dopadliście mnie... IP: *.wspiz.edu.pl 07.03.03, 18:57
              Znaleźliście słaby punkt... Przecież "zkicham" to się pisze nie "zkicham",
              ale "skicham"! Matko jedyna! Taki wstyd! Taki wstyd!
              I co teraz ja zrobię? I do tego jeszcze mi wulgarność zarzucacie! Toć się
              przecie we własnej wiosce ludziskom na oczy pokazać już nie będę mogła.
              Buuuu!
            • grazynka-lubicz Re: do Zoe 07.03.03, 19:49
              Gość portalu: Zoe napisał(a):

> Skamlesz ciągle ty wredna Skamlau, spadaj na forum "Vulgarum" bo tam twoje
              > miejsce
              -----
              A ty co? Czym się w robocie zajmujesz? Bezrobocie w kraju, a proszę czym się
              pracownicy trudnią w pracy.Do roboty, bo doniosę na Ciebie do kogo trzeba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka