kotmanka 03.03.03, 12:09 Moze jakies sugestie? b podoba mi sie zapach paczuli, ale wolalabym jakies perfumy z wyrazna nutka tego zapachu, nie czysty olejek. z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madllen Re: Perfumy z wyrazna nuta paczuli? 03.03.03, 13:00 Oto moje trzy paczulowe typy niejako z marszu, w których owa nutka daje się we znaki- oczywiście klasyczna Paloma Picasso, Aqua Allegoria Pampelune i Skin Trussardiego. Każdy z nich jest inny i niepowtarzalny, choć palmę pierwszeństwa wręczam marce Guerlain za magiczne wręcz uzależnienie grejpfruta od paczuli i paczuli od grejpfruta- układ idealny, cudowne dopełnienie, niedościgniony wzór... jak kto woli:)) Pozdrawiam przedwiosennie, Magda Odpowiedz Link Zgłoś
kotmanka Re: Perfumy z wyrazna nuta paczuli? 04.03.03, 10:58 Dziekuje! zaintrygowala mnie Pampeluna....ale czy te wody sa trwale? pozdrawiam rowniez - oby do wiosny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: Perfumy z wyrazna nuta paczuli? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.03, 11:13 Te pytanie wyjęłyście mi z ust. W ostatnia sobotę kupiłam sobie olejek paczuli. W ostatnią sobote odkryłam zapach Pampelune i sie zakochałam. Za to mój narzeczony stwierdził, że olejek paczulowy pachnie jak zgrzybiała staruszka, a Pampelune pachnie jak detergenty do czyszczenia łazienki. Ale na wiosne musze kupić te perfumy, nawet jeśli nazreczony będzie reagowal alergicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bomba Re: Perfumy z wyrazna nuta paczuli? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 17:16 Najsilniej pachnie paczulą Aromatics Elixir Clinique - niesamowicie trwały zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matylda Re: Perfumy z wyrazna nuta paczuli? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.03, 15:17 Ile to kosztuje? czy są w ogóle perfumy paczulowe, a nie z wyrażną nutą poczauli??? Pampelune pachną ślicznie, ale głównie greipfrutem, mimo iz paczula jest troche wyczuwalna. Odpowiedz Link Zgłoś