Dodaj do ulubionych

Perfumy z wyrazna nuta paczuli?

03.03.03, 12:09
Moze jakies sugestie? b podoba mi sie zapach paczuli, ale wolalabym jakies
perfumy z wyrazna nutka tego zapachu, nie czysty olejek. z gory dzieki
Obserwuj wątek
    • madllen Re: Perfumy z wyrazna nuta paczuli? 03.03.03, 13:00
      Oto moje trzy paczulowe typy niejako z marszu, w których owa nutka daje się we
      znaki- oczywiście klasyczna Paloma Picasso, Aqua Allegoria Pampelune i Skin
      Trussardiego. Każdy z nich jest inny i niepowtarzalny, choć palmę pierwszeństwa
      wręczam marce Guerlain za magiczne wręcz uzależnienie grejpfruta od paczuli i
      paczuli od grejpfruta- układ idealny, cudowne dopełnienie, niedościgniony
      wzór... jak kto woli:))

Pozdrawiam przedwiosennie,
      Magda
      • kotmanka Re: Perfumy z wyrazna nuta paczuli? 04.03.03, 10:58
        Dziekuje! zaintrygowala mnie Pampeluna....ale czy te wody sa trwale?
        pozdrawiam rowniez - oby do wiosny!
        • Gość: matylda Re: Perfumy z wyrazna nuta paczuli? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.03, 11:13
          Te pytanie wyjęłyście mi z ust. W ostatnia sobotę kupiłam sobie olejek paczuli.
          W ostatnią sobote odkryłam zapach Pampelune i sie zakochałam. Za to mój
          narzeczony stwierdził, że olejek paczulowy pachnie jak zgrzybiała staruszka, a
          Pampelune pachnie jak detergenty do czyszczenia łazienki.
          Ale na wiosne musze kupić te perfumy, nawet jeśli nazreczony będzie reagowal
          alergicznie.
    • Gość: bomba Re: Perfumy z wyrazna nuta paczuli? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.03.03, 17:16
      Najsilniej pachnie paczulą Aromatics Elixir Clinique - niesamowicie trwały
      zapach.
      • Gość: matylda Re: Perfumy z wyrazna nuta paczuli? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.03, 15:17
        Ile to kosztuje?
        czy są w ogóle perfumy paczulowe, a nie z wyrażną nutą poczauli???
        Pampelune pachną ślicznie, ale głównie greipfrutem, mimo iz paczula jest troche
        wyczuwalna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka