gaskabalbinka84 07.09.06, 00:54 Jak myślicie, warto kupować perfumy na Allegro, czy te "oryginalne" są rzeczywiście oryginalne.A testery, większa szansa że od oryginalnych perfum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
punisherka Re: perfumy 07.09.06, 08:34 Witaj! Na allegro jest masa sprzedajacych perfumy jak i samych perfum. Sprzedawacy i wody sa rozne. Sa i podroby, sa i oryginaly, pochodza z roznych zrodel. Trzeba bardzo dobrze sprawdzic sprzedajacego jesli zdecyduje sie na zakup perfumy( posprawdzac komentarze, posprawdzac aukcje,kto jaki za co wystawil komentarz,jednym slowem dokladnie wybadac). Mimo to czasem i to roznie bywa,ale uczciwych sprzedawcow jest na pewno duza wiekszosc:)niemniej jednak osobiscie dokonalam juz kilka zakupow perfum, okazaly sie oryginalami i jestem bardzo zadowolona, z cala pewnoscia niejednokrotnie jeszcze dokonam zakupu perfum na allegro:) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.k66 Re: perfumy 07.09.06, 08:36 Warto, kupowałam u dora_allegro1 (testery i perfumy w zwykłym opakowaniu) i nie mam wątpliwości, że były oryginalne. Ale zdarzyło mi się też trafić na tanią podróbkę i straciłam kasę. Szukaj sprzedawców z dużą ilością sprzedanych perfum i bez negatywów. Odpowiedz Link Zgłoś
madzia.k66 Re: perfumy 07.09.06, 08:39 nie zaznaczyłam, że ta podróbka nie była od dora_allegro1 (od niej z pewnościa jeszcze coś kupię) tylko od helena_roof! Odpowiedz Link Zgłoś
daggy4 Re: perfumy 07.09.06, 09:30 jesli znasz jakies perfumy (wachalas je) i na alegro znajdziesz je taniej to prawdopodobnie ma sens. ja osobiscie nie rozumiem kupowania w ciemno, albo probek. Odpowiedz Link Zgłoś
gaskabalbinka84 Re: perfumy 07.09.06, 13:06 Jasne, Daggy4, że najpierw wącham w realu:) I dzięki dziewczyny za namiary i Wasze doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś