07.09.06, 00:54
Jak myślicie, warto kupować perfumy na Allegro, czy te "oryginalne" są
rzeczywiście oryginalne.A testery, większa szansa że od oryginalnych perfum?
Obserwuj wątek
    • punisherka Re: perfumy 07.09.06, 08:34
      Witaj!

Na allegro jest masa sprzedajacych perfumy jak i samych perfum. Sprzedawacy i
      wody sa rozne. Sa i podroby, sa i oryginaly, pochodza z roznych zrodel. Trzeba
      bardzo dobrze sprawdzic sprzedajacego jesli zdecyduje sie na zakup perfumy(
      posprawdzac komentarze, posprawdzac aukcje,kto jaki za co wystawil
      komentarz,jednym slowem dokladnie wybadac). Mimo to czasem i to roznie bywa,ale
      uczciwych sprzedawcow jest na pewno duza wiekszosc:)niemniej jednak osobiscie
      dokonalam juz kilka zakupow perfum, okazaly sie oryginalami i jestem bardzo
      zadowolona, z cala pewnoscia niejednokrotnie jeszcze dokonam zakupu perfum na
      allegro:)

Pozdrawiam!
    • madzia.k66 Re: perfumy 07.09.06, 08:36
      Warto, kupowałam u dora_allegro1 (testery i perfumy w zwykłym opakowaniu) i nie
      mam wątpliwości, że były oryginalne. Ale zdarzyło mi się też trafić na tanią
      podróbkę i straciłam kasę. Szukaj sprzedawców z dużą ilością sprzedanych perfum
      i bez negatywów.
      • madzia.k66 Re: perfumy 07.09.06, 08:39
        nie zaznaczyłam, że ta podróbka nie była od dora_allegro1 (od niej z pewnościa
        jeszcze coś kupię) tylko od helena_roof!
    • daggy4 Re: perfumy 07.09.06, 09:30
      jesli znasz jakies perfumy (wachalas je) i na alegro znajdziesz je taniej to
      prawdopodobnie ma sens. ja osobiscie nie rozumiem kupowania w ciemno, albo
      probek.
      • gaskabalbinka84 Re: perfumy 07.09.06, 13:06
        Jasne, Daggy4, że najpierw wącham w realu:) I dzięki dziewczyny za namiary i
        Wasze doswiadczenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka