Gość: Agnieszkaaa IP: *.oho.com.pl 04.03.03, 11:07 co naprawdę pomaga? jaki krem jest skuteczny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Syrena Re: co na cellulitis???????? IP: 217.153.45.* 04.03.03, 11:57 Na cellulitis? Czy przeciw cellutitisowi? Jeżeli chodzi o to drugie, to polecam gimnastykę. Odpowiednie ćwiczenia (siłownia), ruch, duzo wody i dieta niskotłuszczowa niszczą cellulitis nieodwracalnie. Pozdrawiam Syrena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eilen Re: co na cellulitis???????? IP: router:* / 10.2.17.* 04.03.03, 13:41 wg mnie zaden krem nie pomaga. swego czasu probowalam wszystkiego- vichy, biothermu, diora etc. zadne "mazidlo", nawet takie za 200zl, nie pomoglo. chyba rzeczywiscie najwazniejsza jest odpowiednia dieta, cwiczenia, masaze. inna sprawa, ze u niektorych kobiet cellulit nie zniknie nigdy, bo taka juz jest ich fizjonomia (hormony i te sprawy)... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: co na cellulitis???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.03, 14:29 Oprócz oczywiście odpowiedniego odżywiania, ćwiczeń, masażu kosmetyki antycellulitisowe mogą być pomocne w jego zwalczaniu. Moje najskuteczniejsze (sprawdzone, dające efekty)to aktualnie Ziaja Lipocell i pianka wyszczuplająca Idea25 z serii Citrobiotic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goszka Re: co na cellulitis???????? IP: *.sggw.waw.pl 04.03.03, 14:52 Krem? Skuteczny? BZDURA. Taki zakup poprawia jedynie samopoczucie, ale (niestety) nie likwiduje problemu. Ćwiczenia, dieta, masaże i oczywiście WYTRWAŁOŚĆ oto jedyna skuteczna broń. Aha pytanie mojego męża- Czy skórka pomarańczowa to zapach pomarańczy na udach? .O słodka niewinności...... Odpowiedz Link Zgłoś
ewakam Re: co na cellulitis???????? 04.03.03, 15:04 Cellulitis to choroba komórek a "pomarańczowa skórka " to cellulit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha Re: co na cellulitis???????? IP: *.acn.pl 04.03.03, 17:43 Sądzę, że chodzi Ci o zwalczenie cellulitu... Pozbąź się złudzeń - nic nie pomoże, ani kremy (wypróbowałam chyba ze 20 łącznie z tymi najdroższymi), ani gimnastyka, ani dieta. Można go tylko zrobić minimalnie mniej widocznym, ale pozostanie z Tobą już na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakam Re: co na cellulitis???????? 05.03.03, 08:49 Niestety się z Tobą zgadzam :), ja w pewnym momencie miałam dosyć walki za wszelką cenę, wmasowywuję oczywiście balsam na cellulit (żel z olejkiem jałowcowy i geraniowym z Polleny Aroma), staram się jeść zdrowo (nie zawsze mi to wychodzi :)) i ruszam sie (spacery, latem rower). Przeszłam już przez okres "wzmorzonego ruchu", tzn. ćwiczenia i jeszcze raz ćwiczenia w klubie fitness-efekt był taki, że nie miałam czasu na nic innego i wracałam do domu padnięta. Przetestowałam też różne specyfiki, te z górnej półki też i ... nic sie nie polepszyło, więc mam teraz coś dużo tańszego. Oczywiście można cellulit zredukować ale chyba nie można go całkowicie usunąć. Tym bardziej, że szybko może wrócić :(. Postanowiłam się nie załamywać. Odpowiedz Link Zgłoś