IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 08:36
lekarz zpisał mi ta maść na pozostałości po wypryskach ma to złuszczyć i
wyrównac kolor- ale jak poczytałam, to okazało sie że to
dość "niebezpieczny " środek- warto to stosować - jakieś nieprzyjemne skutki -
macie jakieś doświadczenia z tym kremem
Obserwuj wątek
    • Gość: małgo Re: retin A IP: 195.116.43.* 07.03.03, 12:26
      Oj nie polecam tego kremu ma turbo złuszczające działanie i mimo ze to fajnie
      robi na cere to aaaa musiałabys sie zamknac w domciu na dłuzszy czas i nie
      pokazywac swiatu.Skora najpierw jest spieczona podrazniona na maxa po kilku
      dniach nastepuje złuszczanie schodzi płatami nie ma szans zeby sie wymalowac
      zadne nawilzanie nie przynosi efektu.Ja nie wytrwałam, robie full rzeczy w
      zyciu i nie ma szans zebym mogla zniknąc na jakis czas;)
      • Gość: justy Re: retin A IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.03.03, 18:33
        Gość portalu: małgo napisał(a):

> Oj nie polecam tego kremu ma turbo złuszczające działanie i mimo ze to
        fajnie
        > robi na cere to aaaa musiałabys sie zamknac w domciu na dłuzszy czas

Nie zawsze skóra reaguje tak gwałtownie. To jest raczej kwestia indywidualna.
        Skóra na pewno będzie się łuszczyć, ale może nie tak strasznie. Na pewno nalezy
        sich chronić przed słońcem stosując mocne, skuteczne filtry.
        • Gość: małgo Re: retin A IP: 195.116.43.* 07.03.03, 19:16
          Gość portalu: justy napisał(a):

> Gość portalu: małgo napisał(a):
          >
          > > Oj nie polecam tego kremu ma turbo złuszczające działanie i mimo ze to
          > fajnie
          > > robi na cere to aaaa musiałabys sie zamknac w domciu na dłuzszy czas
          >
          > Nie zawsze skóra reaguje tak gwałtownie. To jest raczej kwestia indywidualna.
          > Skóra na pewno będzie się łuszczyć, ale może nie tak strasznie. Na pewno
          nalezy

> sich chronić przed słońcem stosując mocne, skuteczne filtry.
          hymm pewnie to kwestia indywidualnej wrazliwosci skory w moim przypadku retin a
          zadziałał żrąco.Pytałam kilu osob o doswiadczenia z tym kremem i to samo.ja sie
          juz an niego nie zdecyduje na 100. Pozdrowki:)
    • koteck Re: retin A 07.03.03, 16:33
      Gość portalu: ola napisał(a):

> lekarz zpisał mi ta maść na pozostałości po wypryskach ma to złuszczyć i
      > wyrównac kolor- ale jak poczytałam, to okazało sie że to
      > dość "niebezpieczny " środek- warto to stosować - jakieś nieprzyjemne skutki -
      > macie jakieś doświadczenia z tym kremem

Mogłabyś napisać ile zapłaciłaś za nią i jaką ma pojemność? Dzięki, pozdr.
      • Gość: vts Re: retin A IP: *.chello.pl 07.03.03, 23:45
        ja płaciłam 33,16pln 30g. Stosuję od miesiąca,ale nie codziennie,a raz w
        tygodniu, a w pozostałe 6 dni effaclar k. I skóra owszem jest wysuszona,ale nie
        schodzi płatami.
        • Gość: maja Re: retin A IP: *.80-202-238.nextgentel.com 11.03.03, 11:14
          Mnie zie twarz slabo luszczy po masci retinA - a wolalabym zby luszczyla sie
          szybciej.
          Uzywam jej razem z kremem Lysanel Aktiv na noc prawie codziennie. Byl jeden
          tydzien, ze rzeczywiscie schodzilo i brzydko sie luszczylo, ale teraz nic
          takiego sie nie dzieje.
          Mimo tlustej cery stosuje rano tonik aloesowy do cery normalnej oraz krem
          nawilzajacy z filtrami: albo Iwostin albo przy wietrznej pogodzie bardziej
          tlusty jrem Nivea Visage (chce go wykonczyc), raz w tyg peeling oraz maseczka
          oczyszczajaco-nawilazajaca z glinka. Po za tym czasem na noc nakladam zamiast
          zadnego lremu maseczke nawilzajaca.
          Skora mi sie nie luszczy ani nie piecze, choc mialam taki okres, ze sie tak
          dzialo - alo wtedy uzuwalam zlego zluu do zmywania twarzy, ktory mnie sam z
          siebie podraznial (dokladnie byla to pianka z aloesem Harbapolu)

Blizny lekko sie rozjasnily, ale DAAAAAAAlEKO do tego abym mogla wyjsc z domu
          bez makijazu......

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka