Gość: Eilen IP: router:* / 10.2.17.* 07.03.03, 15:01 Czy któraś z Was orientuje się w cenach kosmetyków z serii "3 steps" (mydełko, płyn i "nawilżacz")? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olay Re: Kosmetyki Clinique 07.03.03, 17:09 Mydlo ok 70 PLN, plyn ok 120PLN a krem nie wiem w PLN ale w USD 21. Polecam, warto wydac te pieniazki szczegolnie, ze mydlo mam juz poltora roku a plyn wystarcza srednio na rok. Pozdrawiam. o. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: Kosmetyki Clinique IP: *.dyn.optonline.net 08.03.03, 04:09 Eilen,jesli Jestes bardzo mloda osoba to warto kupic ten zestaw,ale jesli masz ponad 25 lat to sie zastanow,najlepiej wez probki.Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peggy Re: Kosmetyki Clinique IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 08.03.03, 11:01 Ostatnio sprawdzalam w Empiku i plyn 200 ml kosztuje 73 zl, a 400 ml 103zl. Z plynu jestem bardzo zadowolona (dla cery tlustej). Przemywam nim tylko czolo 2 razy dziennie i cera bardzo mi sie poprawila. Odpowiedz Link Zgłoś
olay Re: Kosmetyki Clinique 09.03.03, 20:27 Ja tez zaczelam od plynu (cera tlusta), potem bylo mydlo nr 3 - rewelacja, razem z plynem sa swietne. Teraz uzywam tez kremu ale tylko na policzki i szyje bo czolo i nos mam zbyt tluste po min. Mimo to polecam. I regularnosc przede wszystkim. O Odpowiedz Link Zgłoś