Dodaj do ulubionych

Szampon oczyszczajacy

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.03.03, 19:09
Dziewczyny!
Kiedys byl taki szampon. Orientujecie sie moze czy jest jeszcze gdzies do
kupienia szapon oczyszczajacy wszystkie zanieczyszczenia (pianka, lakier) do
stosowania raz na jakis czas? Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: justy Re: Szampon oczyszczajacy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 00:02
      Pantene ma taki szampon (szklane opakowanie w kształcie walca)
    • Gość: justy Re: Szampon oczyszczajacy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 09:31
      Jest jeszcze kilka: White Grapefuruit Peeling Shampoo z seri Back to Basis
      Wella, Szamopn głęboko oczyszczający z seri Bonacure Schwarckopf, Clarifying
      Schampoo Avon
      • Gość: Ginger Re: Szampon oczyszczajacy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.03, 10:53
        Dziekuje :) Bylam wczoraj w drogerii Natura i w Rossmanie, ale nic takiego nie
        widzialam... No coz, bede szukac dalej :) Czy jakas siec drogerii to oferuje?
        Mieszkam we Wroclawiu. Pozdr.
        • Gość: justy Re: Szampon oczyszczajacy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 11:57
          Pantene widuję w hipermarketach. Szwarckopf i Wella sa z serii profesjonalnych-
          dostępnych tylko u fryzjera.
    • Gość: ecru Odradzam szampon Avon'u IP: *.bmj.net.pl 09.03.03, 12:10
      Wyrzuciłam do kosza pół butelki, bo nie to, że po paru użyciach zapach mnie
      mdlił, to do tego szczypał w oczy jak cholera i wysuszał skórę moich dłoni (i
      to strasznie), więc nawet nie chcę myśleć jak działał na skórę głowy i włosy.
      Poza tym podejrzewam, że przyczynił się do pojawienia się takich jakby
      zaczątków łupieżu na mojej głowie. Po prostu chyba za mocno działa.
      • raakk Re: Pantene PRO-V 09.03.03, 12:55
        Profesjonalne szampony L`Oreala za najlepsze, z tym ze przynajmniej co 4
        mycia trzeba wlosy umyc szamponem ktory oczysci radykalnie wlosy i skore glowy.
        Ostatnio ukazal sie szampon oczyszczajacy Pantene PRO-V, jst ok.pozdr

• x.e.n.a Re: Szampon oczyszczajacy 09.03.03, 21:45
      Kiedyś był rewelacyjny szampon oczyszczający Welli z serii Sanara - niestety,
      już wieki temu wycofany. Ale całkiem nieźle sie spisuje takiz szampon Polleny-
      Ewy (z serii Len&Retinol) - do dostania w większości supermerketów (na pewno w
      Tesco i byłych Hitach).

Pozdr.
      • x.e.n.a poprawka 09.03.03, 21:47
        Tfu, dzisiaj jakaś rozkojarzona makabrycznie jestem. Oczywiście chodziło mi o
        serię Len Studio. Len&Retinol to kosmetyki do pielegnacji twarzy.

Pozdr.
        • Gość: Ginger Re: poprawka IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.03.03, 23:09
          Dobrze, ze o nim wspominasz bo widzialam dzisiaj ten szampon na esentia.pl i
          nie bylam pewna, czy sie na niego zdecydowac. No nic, jutro przebiegne sie po
          miescie i moze trafie na ktorys z przez Was wymienionych. Jestescie
          niezastapione dziewczyny :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka