Dodaj do ulubionych

widziałyście Korę?

IP: *.acn.waw.pl 11.03.03, 09:33
Zawsze dobrze się trzymała ale teraz z czyms mocno przesadziła bo
wygląda jak manekin; twarz bez mimiki, napięta, zero zmarszczek, zero
grawitacji, po prostu dwudziestolatka.Jak kobieta pięcdziesięcioletnia moze
zrobic sobie taką twarz? Żeby było smieszniej na pytanie dziennikarki czy
obawia się przemijania odpowiada: 'w ogóle nie ma we mnie lęku przed
prezmijaniem, nie mam takich myśli. Moze to własnie sprawia że lepiej
wyglądam?' :))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Xena Re: widziałyście Korę? IP: *.acn.waw.pl 11.03.03, 10:15
      Też zwrócilam uwagę na ten rozdźwiek między słowami a obrazem. Dlatego
      osobiście z duzym sceptycyzmem podchodzę do tego, co mówią gwiazdy - na ten
      swojego życia, filozofii, egzystancjalnych postaw. Więcej w tym kreowania
      swojego wizerunku niż szczerej rozmowy. I drażnią mnie trochę dziennikarze,
      którzy nie potrafią zadawać niewygodnych (czyt. po prostu docieklliwych) pytań,
      tylko tak gładko łykają cudze brednie.

Pozdr.
      • Gość: Anja Re: widziałyście Korę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.03, 10:22
        Wiecie co, sądzę, że to tylko obróbka zdjęcia. Widziałam Korę niedawno w jakimś
        programie TV, wyglądała DUŻO gorzej (zmarszczki, zmęczenie itp), i NAPRAWDĘ z
        wyglądem w LOOK'u nie miało to nic wspólnego.
      • Gość: neneh Re: widziałyście Korę? IP: *.acn.pl / 10.66.1.* 11.03.03, 10:24
        Tak się składa, że kiedy jeszcze mieszkałam w Krakowie moim bliskim znajomym
        był kolega z klasy i przyjaciel syna Kory Mateusza i był on w ich domu częstym
        gościem. Na temat samej Kory mówił niewiele ale kiedyś powiedział,że miewa ona
        częste depresje związane włanie z tym,że się starzeje a było to jakieś
        piętnaście lat temu, więc w to co ona teraz wygaduje nie bardzo chce mi się
        wierzyć.
        • naturella Re: widziałyście Korę? 11.03.03, 10:37
          Widziałam Korę w realu - nawet z nią rozmawiałam chwilkę we wrześniu 2002 roku.
          To było po koncercie na urodzinach Newsweeka. Powiem wam, że w rzeczywistości
          wygląda o wiele lepiej - w sensie naturalniej. Ma gładką buzię, ale bez
          przesady w kierunku maski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka