marghot 21.09.06, 13:22 znam Lumineuse, Vichy. Zawiera w skladzie kwasy owocowe Jakie stężenie?). Pamietam, że dobrze wpływała na moją cerę. Czy znacie inne podkłady czy tez kremy tonujące z zawartościa kwasów aha? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monia816 Re: Podkład, krem tonujący itp z aha 21.09.06, 13:40 Marghot, uzywałam kiedys kremu koloryzujacego Nivea rozswietlajacego, ale on jest dostepmny tylko w Niemczech. Według mnie Vichy był lepszy, w zasadzie to jedyna rzecz, która mi spasowala z Vichy. Ale przyznaje nie ma sobie równych. Chyba Loreal te TRanscuilide ma kwasy w swoim składzie, na pewno wit.c Pozdrawiam P.S. Dzieki za namiary na wizażystke na ślub, próbny wyszedł swietnie, za tydzien premiera! Buźka Odpowiedz Link Zgłoś
zoey7 Re: Podkład, krem tonujący itp z aha 21.09.06, 13:44 Tylko i wyłącznie krem tonujący Vichy, Lumineusse, dostępny chyba w 3 odcieniach, w wersji do cerychy suchej oraz normalnej/mieszanej. Uzywam zawsze na wiosnę i w lecie. Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Monia,pozdrów Beti ode mnie :) no i 21.09.06, 13:45 wiele przyjemności za tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
monia816 Re: Monia,pozdrów Beti ode mnie :) no i 21.09.06, 13:56 Oczywiście, pozdrowie z przyjemnością!!! Odpowiedz Link Zgłoś