Gość: Morgana IP: *.pnl.philips.com 13.03.03, 12:58 Czy ktoś używał kosmetyków firmy Idea 25? Proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Agnieszka Re: Idea 25 IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 13.03.03, 13:11 Ja uzywalam prawie wszystkiego. Ubostwiam serie Citrobiotic, zel pod oczy ne ustepuje nawet drogim kosmetykom, a jest bardzo tani i przyjemny. Podobnie tonik w piance - zreszta cala seria jest super. Bardzo lubie tez rozowa serie oraz pianki do higieny intymnej. Naprawde warto polecic te firme :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Idea 25 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.03, 14:21 Ja również jak moje poprzedniczki jestem zadowolona z serii Citrobiotic. Miałam prawie wszystko ale kilka z nich mam któryś z kolei raz bo uważam, że nie ma lepszych i są to: nr 1 dla mnie to Pianka do demakijażu twarzy- świetnie zmywa wszystko, nie wysusza, nie sciąga skóry, wydajna - mnie jedna starcza na ok. 5 mies a używam jej nawet 3 x dziennie,kończe drugie opakowanie a trzecie już czeka nr 2 - eliksir pod oczka, tez wydajny, rozjaśnia skórę, nawilża, zaczęłam już 3 opakowanie Poza tym polecam też piankę wyszczuplającą i kremy do twarzy z tej serii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Idea 25 IP: 194.181.152.* 13.03.03, 14:12 Ja też polecam serię Citrobiotic, a szczególnie krem na dzień antyrodnikowy - bardzo dobrze nawilża i odżywia, poza tym �wietny jest też płyn do mycia twarzy w piance - też nawilża (w ogóle nie wysusza) i jest bardzo wydajny. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Idea 25 13.03.03, 17:30 Dołączam się do tych zachwytów. Mam piankę do zmywania makijażu(można nią zmywać też makijaż z oczu),eliksir pod oczy oraz krem bionawilżający z Q10, wszystko z serii citrobiotic.Polecam wszystkie kosmetyki charakteryzuje jedno-wysoka jakość za bardzo niską cenę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trishna Re: Idea 25 IP: *.acn.waw.pl 14.03.03, 10:23 Gdzie to mozna kupić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figa Re: Idea 25 IP: *.chello.pl 14.03.03, 10:48 Miałam kiedys różowy krem do pielegnacji biustu (rewelacja, łagodzi nawet ból piersi przed miesiaczką). Dobra jest też pianka do higieny intymnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trishna Re: Idea 25 IP: *.acn.waw.pl 14.03.03, 10:53 No ale gdzie to kupić? W sklepach w Warszawie tego nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Idea 25 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.03, 10:59 Gość portalu: Trishna napisał(a): > No ale gdzie to kupić? W sklepach w Warszawie tego nie widziałam Pytaj w aptekach lub może jest biuro w "twoim mieście" to wtedy tam możesz kupić. Wejdź sobie na ich stronę www.idea25.com.pl i poszukaj. Kosmetykie też (nie wszystkie) są dostępne w sklepie internetowym esentia. Odpowiedz Link Zgłoś
sabriel Re: Idea 25 14.03.03, 12:22 Kosmetyki idea 25 można zamówić przez internet(www.idea25.com.pl), w Warszawie można je kupić na ulicy Koszykowej 3lok.163(to jest mieszkanie w bloku),mają tam cały asortyment. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: canelle Re: Idea 25 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.03, 19:33 citrobiotic i inne kosmetyki idea25 można kupić w drogerii natura na świętokrzyskiej w warszawie są bajecznie tanie i ślicznie pachną grejpfrutem, zwłaszcza pianka pod prysznic używam od kilku dni pianki wyszczuplającej, ale jakoś efektów na razie brak, mam nawet wrażenie, że trochę wysusza... co o niej sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Idea 25 IP: *.acn.pl 23.03.03, 21:31 a hgdzie jest drogeria Natura na Swietokrzyskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Idea 25 IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.03, 21:45 Kosmetyki Idea w pełnym wyborze są w drogerii w przejściu podziemnym w kieunku Dw. Centr. idąc od Marks&Spencer. Citrobiotic serdecznie polecam> Odpowiedz Link Zgłoś