Dodaj do ulubionych

FRYZJER _ KRZYSZTOF CHODORSKI - Twój STYL

IP: *.acn.waw.pl 13.03.03, 14:59
Właśnie ten fryzjer jest autorem fryzury Kasi Pysiak z Twojego Stylu. Wiem ,
że czesze klientki w swoich salonach, tylko nie wiem, gdzie mozna te salony
znaleźć, czy wy drogie forumowiczki wiecie coś na ten temat? Jeśli znacie
adres podajcie proszę, ewentualnie z opiniami, jeśli miałyście do czynienia z
usługami tego mistrza.
Obserwuj wątek
    • Gość: mari Re: FRYZJER _ KRZYSZTOF CHODORSKI - Twój STYL IP: *.crowley.pl 17.03.03, 09:37
      Krzysztof Chodorski jest właścicielem salonu w warszawie
      tel.697 79 23
      polecam
      • Gość: Ania Re: FRYZJER _ KRZYSZTOF CHODORSKI - Twój STYL IP: *.acn.waw.pl 17.03.03, 10:43
        dzięki za telefon, ale czy mogę dowiedzieć się czegoś więcej o tym salonie?
        gdzie jest? jakies opinie?
    • Gość: Ania Re: FRYZJER _ KRZYSZTOF CHODORSKI - Twój STYL IP: *.acn.waw.pl 17.03.03, 12:20
      Zadzwoniłam na ten numer, salon nazywa się Krzysztof, na Jana Pawła 15,
      właściciel p. Chodorski otworzył tez nowy salon na Żoliborzu - ul. Krasińskiego
      20 , tel. 605 239 735, zastanawiam się czy sie tam wybrać? Mam ochotę
      spróbować, chodzę wprawdzie do p. Małgosi z MC de Varsowie, ale chciałabym
      spróbować jeszcze czegoś innego, boję się tylko, że przedobrze i co będzie?
      Czy znacie ten salon? - KRZYSZTOF?
      • ap77 Re: FRYZJER _ KRZYSZTOF CHODORSKI - Twój STYL 17.03.03, 19:48
        Gość portalu: Ania napisał(a):

> Zadzwoniłam na ten numer, salon nazywa się Krzysztof, na Jana Pawła 15,
        > właściciel p. Chodorski otworzył tez nowy salon na Żoliborzu - ul.
        Krasińskiego
        >
        > 20 , tel. 605 239 735, zastanawiam się czy sie tam wybrać? Mam ochotę
        > spróbować, chodzę wprawdzie do p. Małgosi z MC de Varsowie, ale chciałabym
        > spróbować jeszcze czegoś innego, boję się tylko, że przedobrze i co będzie?
        > Czy znacie ten salon? - KRZYSZTOF?

Codziennie koło niego przejeżdżam jadac do mojego chłopka! Ale zbieg
        okoliczności. Dopiero co go otworzyli, bo niedawno był " stan surowy. Mieści
        się w fajnym miejscu (willowa dzielnica Żoli). Musze tam zajść!!! Na pewno
        skorzystam! Wpadłam na trop jak napisałś, ze nazuywa sie Krzysztof, bo
        wcześniej nie wiedziałam co to za salon.
        pozdrowionka
        Jak tylko przetestuję to dam znać.
    • Gość: Uczesana Re: FRYZJER _ KRZYSZTOF CHODORSKI - Twój STYL IP: 199.71.64.* 17.03.03, 20:25
      Krzysio ogoli tez twoje krocze, wasy.Twoja zarosnieta klate.
    • Gość: loosia Re: FRYZJER _ KRZYSZTOF CHODORSKI - Twój STYL IP: *.chello.pl 18.03.03, 10:13
      A ja wcale nie polecam pana Krzysia.

Robi duzo szumu i zamieszania. Cala wizyta u niego troche mnie rozsmieszyla.
      Poł godziny dobierał mi kolor, robiąc przy okazji prawie test
      psychoanalityczny dotyczacy mojej osoby, przy czym zrobił mi prawie dokładnie
      taki , jak miałam , kiedy przyszłam. Zaznacze, ze nie byłam zadowolona ze
      swojego dotyczczasowego wygladu i wyraznie mówiłam mu, że chce cos radykalnie
      zmienic. Strzyżenie polegało na 4 pospiesznych ruchach nożyczkami ( żadna
      rewelacja) i tyle go widziałam. Poleciał robic inna klientke (zapisywałam sie
      konkretnie do niego). Dokonczyła mnie inna fryzjerka. A juz szok przeżyłam
      przy kasie. Rachunek opiewał na 200 zł( a mam raczej krótkie włosy). Kiedy
      płaciłam, podleciała "moja "fryzjerka i teatralnym szeptem zwróciła kasjerce
      uwage, ze to "klienta pana Krzysia". Po tej uwadze rachunek wzrósł
      automatycznie do 250-ciu zł. Kiedy zwróciłam delikatnie uwage, ze nałożenie
      farby i wymodelowanie należało nie do pana Krzysia, tylko do niej,
      stwierdziła, że tak własnie ma byc. Moim zdaniem, to zwykłe oszustwo.
      Widocznie mistzr przejął sie swoja sławą i zrobionymi przez siebie okładkami
      Twojego Stylu, które dumnie wiszą w salonie , że troszke zatraca kontakt z
      rzeczywistoscią. Moze dobrze strzyże gwiazdy, ale-wg mnie- klientki z ulicy po
      prostu olewa licząc na to, ze tak czy owak znajdzie sie pare naiwniar
      skuszonych nazwiskiem. Nota bene- tłumów w salonie nie zauważyłam.
      Podsumowując- nie jest wart swej ceny.
      • Gość: Ania Re: FRYZJER _ KRZYSZTOF CHODORSKI - Twój STYL IP: 217.153.90.* 18.03.03, 10:49
        To dziwne loosia co piszesz. Jestem stałą klientką salonu Krzysztof na Jana
        Pawła od prawie 3 lat. Nigdy, powtarzam NIGDY nie zdarzyło mi się aby rachunek
        był wyższy od widniejącego w cenniku tylko ze względu na fakt, iż obsługiwał
        mnie sam pan Krzysztof. Szkoda, że na wstępie nie zapoznałaś się z cenami.
        Fakt, nie jest może tanio ale cóż moje włosy są tego warte ;))) - oczywiście
        ceny są bez porównania z salonem pani Jagi H.
        Dodam tylko, że zawsze wychodziłam zadowolona zarówno ze strzyżenia jak i z
        koloryzacji - włosy po obcięciu naprawdę dobrze się układają.
        Ze swojej strony gorąco polecam pana Krzysztofa - jedynym mankamentem jest
        fakt, że w normalnym tygodniu pracy przyjmuje w godzinach 10-14 i trzeba brać
        urlop na wizytę u fryzjera - no, chyba że ostatnio coś się zmieniło.

• Gość: loosia Re: FRYZJER _ KRZYSZTOF CHODORSKI - Twój STYL IP: *.chello.pl 18.03.03, 13:47
          Otóż zapoznalam sie z cennikiem i była mniej wiecej przygotowana. I nie chodzi
          mi o te 50 złotych różnicy, ale o zasade.
          Jak mnie jednak uswiadomiono, cennik zawiera "ceny od". Byłam w salonie 2
          razy, bo zawsze daje druga szanse i dwa razy wyszłam niezadowolona. Ale to
          jest moja prywatna ocena. Uwazam, za za taką cene mozna w Warszawie znaleź
          kogos lepszego.

Acha. I drażniła mnie jeszcze nachalne polecanie, a wręcz wciskanie,
          kosmetyków L'Oreala. Nota bene używam ich regularnie, bo są naprawde świetne,
          ale kupuje je , jak mi sa akurat potrzebne. A p. Krzysztof , zachwalając mi
          uroki nowego szamponu, zwanego przez niego kąpielą, postawił mi do na półeczce
          przed lustrem i z trudem maskował rozczarowanie, że go jednak nie kupiłam.
          Podtrzymuje więc swoje zdanie, że salon jest przereklamowany.POzdrawiam.
          • Gość: Ania Re: FRYZJER _ KRZYSZTOF CHODORSKI - Twój STYL IP: *.acn.waw.pl 18.03.03, 14:01
            Tak właśnie myślałam, tak to jest z tymi mistrzami, ale podobne obawy miałam
            idąc pierwszy raz do MK de Varsovie do p. Małgosi. I tu był dobry wybór -
            jestem zadowolona i będę do niej dalej chodzić. Nie zmieniam fryzjera.
            • Gość: Helena Re: FRYZJER _ KRZYSZTOF CHODORSKI - Twój STYL IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.03, 19:15
              Aniu, serdecznie Ci polecam mojego wizjonera:)))) Niestety, nie moge Ci
              zdardzic jego nazwiska ani anmiarow, ale naprawde jest swietny. Jak Pan mnie
              zobaczyl w nowej fryzurze, to zaraz zlapal smycz i mnie wyprowadzil na
              spacerek, a po drodze - uwaga, uwaga - kupil mi nowa szminke BURZUJA:))) Ach,
              Pan jest taki kochany i ma zgrabna dupke:) NO mowie Wam Dziewczynki, wygladam
              cudnie, bardzo taka fryzura wyszczupla i nawet kobiety w pracy myslaly,ze nosze
              numer 42 a ie 44, cha cha:)))
              No to lece do Pana, bo juz gwizdze.
              Buziaki
              Papi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka