Dodaj do ulubionych

makijaż permanentny

29.09.06, 20:01
co o nim sadzicie miala ktoras z was taki robiony.Prosze o opinie czy warto
Obserwuj wątek
    • milena72 Re: makijaż permanentny 29.09.06, 21:43
      ja mam zrobione "kreski" na powiece gornej i dolnej oraz usta....Polecam -gra
      naprawde warta swieczki.Jest to opinia moja jak i moich kolezanek...Jesli
      chodzi o usta to pomadki zazwyczaj "zjadalam" w 5 minut a teraz nawet jak sie
      zetrze to i tak mam ladny kontur i delikatne drobinki z pomadki.Ale polecam
      raczej sprawdzone salony....
      • dosia30 Re: makijaż permanentny 29.09.06, 21:44
        ja mam gorne kreski - wlasciwie wypelnienie miedzy rzesami. Bardzo naturalnie
        wyglada, a ladnie podkresla oko. Ja bardzo polecam.
        • nelufar Re: makijaż permanentny 30.09.06, 17:56
          Czy zabieg malowanie kresek na powiekach lub miedzy rzęsami boli?czy jest to wykonywane w znieczuleniu?
      • sophie999 Re: makijaż permanentny 29.09.06, 23:52
        a jaki jest koszt takiego zabiegu? pytam orientacyjnie, na pewno ceny się różnią zależnie od salonu, miasta, etc. i jeszcze może byś napisała, jak długo takie kreski się utrzymują na oku...? z góry dziękuję za odpowiedź:) bardzo bym chciała sobie taki makijaż zrobić, bo mam b. jasną oprawę oczu, na co dzień maluję kreskę, kiedyś linerem, teraz kredką.. ale permanentny makijaż ułatwiłby mi życie, a na pewno pozwolił rano dłużej pospać...:)
        • milena72 Re: makijaż permanentny 30.09.06, 00:06
          wejdz sobie na www.sharley.com.pl-tam masz wszystkie ceny.To jest jeden z
          najlepszych i najbardziej znanych salonow wiec jest dosc drogo-wydaje mi sie ze
          drozej juz nigdzie nie bedzie.Podejrzewam, ze poza Wawa bedzie taniej....Tylko
          prosze Cie-nie idz w ciemno do jakiegos salonu...popytaj kogos kto juz byl i
          mozesz zobaczyc rezultaty na wlasne oczy...:)
          • anula36 Re: makijaż permanentny 30.09.06, 01:22
            w Krakowie polecam Dermed na Tomasza.
            Kolezanka zrobila kreski i usta- rewelacja ( usta miala lekko niesymetryczne).
            makijaz powinien bez mian trzymac sie 3 lata a potem lekkie poprawki.
            • dosia30 Re: makijaż permanentny 30.09.06, 19:27
              ja tez robilam w Dermed na Tomasza - polecam p. Anie :)
              Kreska gorna 450, dolna 350. Mimo znieczulenia emlem boli jak cholera - ale
              krotko :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka