Dodaj do ulubionych

Puder antybakteryjny Avonu

06.10.06, 10:57
Uzywala ktoras?? Mam cere tradzikowa i planuje zakup tego produktu...
Obserwuj wątek
    • justa_79 Re: Puder antybakteryjny Avonu 06.10.06, 11:34
      używałam. nie mam cery trądzikowej, wypryski pojawiają się u mnie sporadycznie -
      puder im nie zapobiegał. ma niewielką gramaturę, za tę cenę lepiej kupić puder
      normalnej wielkości. takie małe opakowanie można wprawdzie schować do kieszeni,
      ale nakładanie pudru jest mniej wygodne. na pewno będzie dobry dla osób z jasną
      cerą, dla których wszystkie pudry są za ciemne - bo jest biały.
    • elfia4 Re: Puder antybakteryjny Avonu 06.10.06, 16:31
      Ten clearskin? Bardzo średnio kryje, mat niezły i jest niewidoczny. Jeśłi
      szukasz czegoś lepiej kryjącego to poszukaj innego podkładu
      • pretensja_19 Re: Puder antybakteryjny Avonu 06.10.06, 19:40
        Szczerze mowiac najwazniejszy jest dla mnie efekt matujacy, gdyz swoja droga
        uzywam podkladu korygujacego. Chcialabym za pomoca pudru dokonywac poprawek
        makijazu w ciagu dnia.
        Justa, puder ten jest rzeczywiscie niewielki, ale boje sie ze moze mi nie
        pasowac, bo mam niestety dosc wymagajaca skore i naprawde nieliczne kosmetyki
        spelniaja jej wymagania.Jakby cos, bedzie mniej do zmarnowania ;) Teraz jest
        promocja, wiec mam nadzieje ze nie obciazy za bardzo mojej kieszeni;)
        Zdaje sobei sprawe z tego, ze na rynku jest wiele dobrych pudrow, ale ten jest
        przeznaczony do cery tradzikowej, a boje sie ze pozostale, bez wlasciwosci
        antybakteryjnych moglyby tylko zaszkodzic o mojej cerze....Acha, jeszcze
        zainteresowal mnie puder antybakteryjny Miss Sporty(do zakupienia w Rossmanie),
        ale zniechecily mnie negatywne opinie na Wizazu na temat tego kosmetyku???
        Dziewczyny, prosze was o wiecej opinii!!!!!Buzka!
    • krolowa_poludnia Re: Puder antybakteryjny Avonu 06.10.06, 23:31
      Jeśli chcesz wyeliminować pryszcze to nie pudrem tylko tonikiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka