Gość: julka IP: *.ipartners.pl 19.03.03, 23:06 Czy kroś coś o nich wie??? Podobno wszyscy je w Stanach używają.... Cena: 200 zł. Może sie opłaca...??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Moka Re: paski WHITESTRIPES IP: *.acn.waw.pl 20.03.03, 00:15 Wlasnie siedze z paskami na zebach...Uzywam od 3 dni wiec nie moge jeszcze nic powiedziec. Napisze jak zobacze efekty...;)))) Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: paski WHITESTRIPES IP: *.mtnet.com.pl 20.03.03, 01:05 ja kupilam na sztuki-dzis 1 raz zalozylam i nie wiem czy mam w nie wierzyc- kosztuja 160 zl, mam nadzieje ze nie wydam kasy na darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambro Re: paski WHITESTRIPES IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 10:48 ja wlasnie zamowilam bo w aptekach nie ma i jestem ciekawa jakie beda efekty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambro18 Re: paski WHITESTRIPES IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 11:08 o wlasnie przyszla paszka:-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ambro18 Re: paski WHITESTRIPES 24.03.03, 12:07 dzis jest 5 dzien kiedy stosuje paski i efekty sa naprawde widoczne-niesamowite! Odpowiedz Link Zgłoś
cherry18 Re: paski WHITESTRIPES 24.03.03, 13:47 A czy ktoś może wie ile te paski wybielajace kosztują w Szczecinie i gdzie je mogę dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: paski WHITESTRIPES IP: saturn:* / 192.168.100.* 20.03.03, 11:32 Stosowalam nie cale dwa tygodnie. Po 5 dniach bylo widac roznice...Mialam nie do konca biale zeby :)) a teraz...rewelacja, mimo ze jest maly dyskomfort, na poczatku zeby sa nadwrazliwe na dotyk, zimne i cieple to WARTO BYLO!!! Teraz sa bialutke :)) Pozdrawiam i zachecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agniecha Re: paski WHITESTRIPES IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.03, 11:42 W Katowicach 120,- właśnie idę do apteki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ani Re: paski WHITESTRIPES IP: 62.233.242.* 20.03.03, 13:25 A gdzie w Katowicach są po 120zł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anja do Myszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.03, 12:23 Witaj, proszę Cię napisz, co z tylnymi zębami (paski nakłada się tylko na 8 górnych i 8 dolnych zębów - więc jest jeszcze sporo tych nie "paskowanych) - czy różnica między wybielonymi zębami a tylnymi nie jest zbyt duża? I jeszcze jedno: na górnej jedynce mam licówkę, czy też można ją wybielić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mysza Re: do Anji IP: saturn:* / 192.168.100.* 20.03.03, 12:49 Gość portalu: Anja napisał(a): > Witaj, proszę Cię napisz, co z tylnymi zębami (paski nakłada się tylko na 8 > górnych i 8 dolnych zębów - więc jest jeszcze sporo tych nie "paskowanych) - > czy różnica między wybielonymi zębami a tylnymi nie jest zbyt duża? Roznica w kolorze nie jest widoczna. Po prostu wybiela tylko przednie a tyl przy najmniej u mnie nie jest widoczny :). To pewnie tez zalezy jak drastycznie wybieli zeby - zawsze jak juz strwierdzisz ze wystarczy tej bieli mozesz przerwac. > I jeszcze jedno: na górnej jedynce mam licówkę, czy też można ją wybielić? Niestety ja nie mam i nie jestem wsytanie ci odpowiedziec na to Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AniaK Re: do Anji IP: 217.153.90.* 20.03.03, 12:57 w normalnych ulotkach czy reklamach tego nie podają ale z innych źródeł wiem, że efekt jest widoczny tylko przez pół roku a potem trzeba powtórzyć wybielanie. Co na to szkliwo? Nie muszę chyba odpowiadać. Lepiej poddać się zabiegowi wybielania w gabinecie stomatologicznym - co prawda na początek koszt wydaje się wysoki (ok. 800 zł) ale efekt utrzymuje się przez 3 lata, w przypadku palaczy i kawoszy - przez 2 lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambro wlasnie mam IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 14:55 wlasnie mam zalozone paseczki .....są w miare wygodne, mozna spoko rozmawiac...tylko od razu po zalozeniu mają dziwny smak ale mozna przywyknac.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raszefka Re: do Myszy IP: OSET:* / 192.168.0.* 23.03.03, 10:43 Wybielanie nie działa na uzupełnienia protetyczne ani na wypełnienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: triss Re: paski WHITESTRIPES -do Myszy IP: *.markom.krakow.pl 20.03.03, 13:22 zastanawiam się nad paskami, ale mam wątpliwości - po pierwsze mam dość wyspoko odsłonięte szyjki, więc zęby są dość wrażliwe już same z siebie- czy w tym wypadku mogę stosować paski? po drugie czy paski wybielaja / wybieliły u ciebie naloty z kawy, papierosów, herbaty czy działąją też widocznie na naturalnie żółta kość?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raszefka Re: paski WHITESTRIPES -do Myszy IP: OSET:* / 192.168.0.* 23.03.03, 10:37 Gość portalu: triss napisał(a): > zastanawiam się nad paskami, ale mam wątpliwości - po pierwsze mam dość wyspoko > > odsłonięte szyjki, więc zęby są dość wrażliwe już same z siebie- czy w tym > wypadku mogę stosować paski? > po drugie czy paski wybielaja / wybieliły u ciebie naloty z kawy, papierosów, > herbaty czy działąją też widocznie na naturalnie żółta kość?? Na nadwrażliwość szyjek zębowych, tak jak i szliwa, powinny pomóc preparaty fluorkowe. ALE warunek konieczny przy wybielaniu to zdrowe przyzębie! Czy odsłonięte szyjki nie oznaczają, że coś jest z tym nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambro mozna kupic IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 15:01 Gość portalu: julka napisał(a): > Czy kroś coś o nich wie??? > Podobno wszyscy je w Stanach używają.... > Cena: 200 zł. Może sie opłaca...??? jesli ktos chce to mozna je zamowic na strone "ZDROWY USMIECH" kosztuje tam 149.9zl wczoraj zamowilam -dzisiaj juz dostarczono (poczta kurierska)przesylka za darmoche, mozna tam takze zobaczyc wszystko co was interesuje...pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: julka przekonalam sie IP: *.visp.energis.pl 22.03.03, 09:52 Dzięki za info o przesyłce! Szkoda tylko że efekt jest krótki.... Po prostu nie będę piła kawy itd. Jeszcze jedno pytanko. Właściwie to chcę tylko wybielić górne zęby. Chy te pasemka przeznaczone na dolne zęby mogę sobie zostawić na następne wybielanie za np. pół roku ????? ...ale kombinuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: przekonalam sie IP: *.mtnet.com.pl 22.03.03, 16:54 ja tak zrobie, mi dolnych w ogole nie widac, wiec mi ich szkoda, a po zalozeniu troche dziasla pieka bo mialam chyba podraznione po szorowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambro Re: przekonalam sie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.03, 22:50 mysle ze mozna uzywac dolnych paskow na gorne zeby, ja uzywam paskow trzeci dzien i troche bola zeby(sa wrazliwe)i pieka dziasla ale do przezycia!Ale juz widze efekty....co bedzie dlaje ..dam znac..papa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: mozna kupic IP: 212.244.209.* 16.07.03, 12:06 możesz podać dokładny adres strony???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renia Re: paski WHITESTRIPES IP: *.radio.com.pl 23.03.03, 09:09 Oświećcie nieoświeconą: jak to wygląda od strony technicznej. Czy codziennie przykleja się te same paski (tzn. czy są po prostu dwa pasy - jeden na górę, drugi na dół), czy na każdy dzień są inne. I na ile dni są przeznaczone. Fajnie, że działają, przynajmniej wiem, że warto wydać te 160zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raszefka Re: paski WHITESTRIPES IP: OSET:* / 192.168.0.* 23.03.03, 10:27 Gość portalu: renia napisał(a): > Oświećcie nieoświeconą: jak to wygląda od strony technicznej. Czy codziennie > przykleja się te same paski (tzn. czy są po prostu dwa pasy - jeden na górę, > drugi na dół), czy na każdy dzień są inne. I na ile dni są przeznaczone. > Fajnie, że działają, przynajmniej wiem, że warto wydać te 160zł. Za każdym razem nowy pasek. Nakładasz 2 razy dziennie na 30 minut, przez 2 tygodnie, czyli wszystkiego 56 pasków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gogo Re: paski WHITESTRIPES IP: *.mtnet.com.pl 24.03.03, 18:57 dzialaja! hurraa, ale strasznie staly sie wrazliwe - czy to przechodzi? po wybielaniu w gabinegie tez tak jest? Odpowiedz Link Zgłoś
ada1 Re: paski WHITESTRIPES 25.03.03, 15:25 Gość portalu: gogo napisał(a): > dzialaja! hurraa, ale strasznie staly sie wrazliwe - czy to przechodzi? > po wybielaniu w gabinegie tez tak jest? Na nadwrażliwe zęby polecam pastę Elmex (tą zieloną) jest rewelacyjna, na odsłonięte szyjki zębowe działa już po trzech dniach stosownia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambro Re: paski WHITESTRIPES IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 07:26 u mnie sa wrazliwe tylko wtedy gdy uzywam paskow od razu dwoch(godzine jeden pasek po drugim), jak zakladam rano i wieczorem to jest ok..! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGA Re: paski WHITESTRIPES IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 13:19 I CO DZIEWCZYNY ZAUWAZACIE JAKIES ZMIANY??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: paski WHITESTRIPES IP: 217.153.152.* 07.07.03, 13:51 Czy trwale utrzymuje się efekt wybielania ? Czy zęby po wybielaniu nie są zbyt podatne na kruszenie się ? Odpowiedz Link Zgłoś
elegance Re: paski WHITESTRIPES 07.07.03, 16:40 to cholerstwo tyle kosztuje?????! dostalam paski jeszcze zanim sie pojawily w Polskich aptekach. Załozylam ze 3 razy ale slinotoku dostawalam strasznego, poza tym zabki mam jasniutie wiec efekty bylyby malo widoczne. Stomatolog ostrzegla mnie ze trzeba miec KONIECZNIE WYLECZONE ZEBY. W innym przypadku substancja wybielajaca dotrzec do miazgi zebowej i spowodowac zapalenie. NO i oddalam te paski. Oddalam za friko kumplowi zeby sobie potestowal. O ja gluuupia;) Odpowiedz Link Zgłoś
corsa.c Re: paski WHITESTRIPES 07.07.03, 19:48 Oj dziewczeta kusicie, kusicie tymi paseczkami na zabki ;-) Drogie sa jak diabli, a efekt nie trwaly. Raz sie zyje wiec mozna sprobowac. Pomysle jeszcze nad nimi, a wy piszcie jak tam postepy. I mam pytanie...jesli ktos nie ma rownych zabkow to czy to w wybielaniu przeszkadza? Bo moje trojki wygladaja jak kly u psa albo wampira...mam za duzo zabkow w jamie ustnej, te sie nie zmiescily wiec podskoczyly do gory...teraz moge grac role wilkolaka haha ;-) Czy ten pasek jakos ladnie sie doksztalca do zebow? Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
kropeska Re: paski WHITESTRIPES 08.07.03, 00:45 napiszcie jeszcze jakie odczucie po miesiacu od uzycia. Czy nie macie nadwrazliwosci zebow przez caly czas ?? Odpowiedz Link Zgłoś
spirit.of.summer Re: paski WHITESTRIPES 15.07.03, 20:27 dzis chcialam sobie je kupic, ale pani w aptece powiedziala mi, ze za taka cene (170zl) to nie warto ich kupowac...ze lepiej isc do dentysty na czyszczenie, piaskowanie itp. No to nie kupilam. To w koncu jak z tymi paskami jest. Daja jakies rezultaty? I czy po skonczonej "kuracji" w pozniejszym czasie nie wystapia jakies skutki uboczne np szare paseczki, zacieki, przebarwienia itp Czy zeby nie bede chwytac ze zdwojona sila przebarwien z uzywek? Nie wiem co robic :-> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ambro Re: paski WHITESTRIPES IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 11:28 oj mi to tez czym smierdzi (ta cena)..., ja zastosowalam wybielanie paskami jakies 3 miesiace temu...i ząbki nadal są biale, nie ma zaciekow, ja takze nie mam najprostrzych zebow, ale paski dopasowuja sie zel rozchodzi sie wszedzie takze mysle ze przy malej wadzie zgryzu nie powinno byc problemu. Co do bolu, jest przy stosowaniu paskow, ja np. nadwrazliwosc mialam jak uzyzlam od razu po pol godziny dwoch paskow, po zdjeciu troche bolalo...ale stosując na rano i potem wieczorem bylo lepiej, jak skonczylam kuracje bol ustal zupelnie, ząbki do dzis są białe. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moniśka Re: paski WHITESTRIPES IP: *.gorzow.mm.pl 16.07.03, 20:07 W TESCO jest promocja na te paski. Kosztują 59,99. Nie wiem jak z ich jakością, zastanawiam się nad tym. Jeśli ktoś zakupi to proszę o kilka słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dzidka Hm IP: 193.128.25.* 17.07.03, 10:45 Gość portalu: Moniśka napisał(a): > W TESCO jest promocja na te paski. Kosztują 59,99. Ojej!! Radziłabym uważać. A przynajmniej sprawdzić, czy to na pewno te same oryginalne paski. Promocja promocją, ale taka duża różnica ceny coś mi smierdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
sofi5 Re: paski WHITESTRIPES 20.09.03, 00:24 u mnie dały efekt,zauważony przeze mnie i bliskich minęły juz prawie 4 miesiące i nadal jestem zadowolona,nie palę,ale pije kawę przed,nie miałam przebarwień (np.po tetracyklinach),ale na nie ponoć też działają chciłam mieć snieżnobiały uśmiech w dniu ślubu moje kupione w aptece kosztowały 129zł Odpowiedz Link Zgłoś