Dodaj do ulubionych

paski WHITESTRIPES

IP: *.ipartners.pl 19.03.03, 23:06
Czy kroś coś o nich wie???
Podobno wszyscy je w Stanach używają....
Cena: 200 zł. Może sie opłaca...???
Obserwuj wątek
    • Gość: Moka Re: paski WHITESTRIPES IP: *.acn.waw.pl 20.03.03, 00:15
      Wlasnie siedze z paskami na zebach...Uzywam od 3 dni wiec nie moge jeszcze nic
      powiedziec. Napisze jak zobacze efekty...;))))
      Pozdrawiam
      M.
    • Gość: gogo Re: paski WHITESTRIPES IP: *.mtnet.com.pl 20.03.03, 01:05
      ja kupilam na sztuki-dzis 1 raz zalozylam i nie wiem czy mam w nie wierzyc-
      kosztuja 160 zl, mam nadzieje ze nie wydam kasy na darmo.
      • Gość: ambro Re: paski WHITESTRIPES IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 10:48
        ja wlasnie zamowilam bo w aptekach nie ma i jestem ciekawa jakie beda efekty
      • Gość: ambro18 Re: paski WHITESTRIPES IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 11:08
        o wlasnie przyszla paszka:-)))))
      • ambro18 Re: paski WHITESTRIPES 24.03.03, 12:07
        dzis jest 5 dzien kiedy stosuje paski i efekty sa naprawde widoczne-niesamowite!
        • cherry18 Re: paski WHITESTRIPES 24.03.03, 13:47
          A czy ktoś może wie ile te paski wybielajace kosztują w Szczecinie i gdzie je
          mogę dostać?
    • Gość: Mysza Re: paski WHITESTRIPES IP: saturn:* / 192.168.100.* 20.03.03, 11:32
      Stosowalam nie cale dwa tygodnie. Po 5 dniach bylo widac roznice...Mialam nie
      do konca biale zeby :)) a teraz...rewelacja, mimo ze jest maly dyskomfort, na
      poczatku zeby sa nadwrazliwe na dotyk, zimne i cieple to WARTO BYLO!!!
      Teraz sa bialutke :))
      Pozdrawiam i zachecam
      • Gość: agniecha Re: paski WHITESTRIPES IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.03, 11:42
        W Katowicach 120,- właśnie idę do apteki...
        • Gość: ani Re: paski WHITESTRIPES IP: 62.233.242.* 20.03.03, 13:25
          A gdzie w Katowicach są po 120zł?
      • Gość: Anja do Myszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.03.03, 12:23
        Witaj, proszę Cię napisz, co z tylnymi zębami (paski nakłada się tylko na 8
        górnych i 8 dolnych zębów - więc jest jeszcze sporo tych nie "paskowanych) -
        czy różnica między wybielonymi zębami a tylnymi nie jest zbyt duża?
        I jeszcze jedno: na górnej jedynce mam licówkę, czy też można ją wybielić?
        • Gość: Mysza Re: do Anji IP: saturn:* / 192.168.100.* 20.03.03, 12:49
          Gość portalu: Anja napisał(a):

> Witaj, proszę Cię napisz, co z tylnymi zębami (paski nakłada się tylko na 8
          > górnych i 8 dolnych zębów - więc jest jeszcze sporo tych nie "paskowanych) -
          > czy różnica między wybielonymi zębami a tylnymi nie jest zbyt duża?

Roznica w kolorze nie jest widoczna. Po prostu wybiela tylko przednie a tyl
          przy najmniej u mnie nie jest widoczny :). To pewnie tez zalezy jak drastycznie
          wybieli zeby - zawsze jak juz strwierdzisz ze wystarczy tej bieli mozesz
          przerwac.

> I jeszcze jedno: na górnej jedynce mam licówkę, czy też można ją wybielić?
          Niestety ja nie mam i nie jestem wsytanie ci odpowiedziec na to

Pozdrawiam
          • Gość: AniaK Re: do Anji IP: 217.153.90.* 20.03.03, 12:57
            w normalnych ulotkach czy reklamach tego nie podają ale z innych źródeł wiem,
            że efekt jest widoczny tylko przez pół roku a potem trzeba powtórzyć
            wybielanie. Co na to szkliwo? Nie muszę chyba odpowiadać.

Lepiej poddać się zabiegowi wybielania w gabinecie stomatologicznym - co prawda
            na początek koszt wydaje się wysoki (ok. 800 zł) ale efekt utrzymuje się przez
            3 lata, w przypadku palaczy i kawoszy - przez 2 lata.
            • Gość: ambro wlasnie mam IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 14:55
              wlasnie mam zalozone paseczki .....są w miare wygodne, mozna spoko
              rozmawiac...tylko od razu po zalozeniu mają dziwny smak ale mozna przywyknac..
        • Gość: raszefka Re: do Myszy IP: OSET:* / 192.168.0.* 23.03.03, 10:43
          Wybielanie nie działa na uzupełnienia protetyczne ani na wypełnienia
      • Gość: triss Re: paski WHITESTRIPES -do Myszy IP: *.markom.krakow.pl 20.03.03, 13:22
        zastanawiam się nad paskami, ale mam wątpliwości - po pierwsze mam dość wyspoko
        odsłonięte szyjki, więc zęby są dość wrażliwe już same z siebie- czy w tym
        wypadku mogę stosować paski?
        po drugie czy paski wybielaja / wybieliły u ciebie naloty z kawy, papierosów,
        herbaty czy działąją też widocznie na naturalnie żółta kość??
        • Gość: raszefka Re: paski WHITESTRIPES -do Myszy IP: OSET:* / 192.168.0.* 23.03.03, 10:37
          Gość portalu: triss napisał(a):

> zastanawiam się nad paskami, ale mam wątpliwości - po pierwsze mam dość
          wyspoko
          >
          > odsłonięte szyjki, więc zęby są dość wrażliwe już same z siebie- czy w tym
          > wypadku mogę stosować paski?
          > po drugie czy paski wybielaja / wybieliły u ciebie naloty z kawy, papierosów,
          > herbaty czy działąją też widocznie na naturalnie żółta kość??
          Na nadwrażliwość szyjek zębowych, tak jak i szliwa, powinny pomóc preparaty
          fluorkowe. ALE warunek konieczny przy wybielaniu to zdrowe przyzębie! Czy
          odsłonięte szyjki nie oznaczają, że coś jest z tym nie tak?
    • Gość: ambro mozna kupic IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 20.03.03, 15:01
      Gość portalu: julka napisał(a):

> Czy kroś coś o nich wie???
      > Podobno wszyscy je w Stanach używają....
      > Cena: 200 zł. Może sie opłaca...???
      jesli ktos chce to mozna je zamowic na strone "ZDROWY USMIECH" kosztuje tam
      149.9zl wczoraj zamowilam -dzisiaj juz dostarczono (poczta kurierska)przesylka
      za darmoche, mozna tam takze zobaczyc wszystko co was interesuje...pozdrowionka
      • Gość: julka przekonalam sie IP: *.visp.energis.pl 22.03.03, 09:52
        Dzięki za info o przesyłce!
        Szkoda tylko że efekt jest krótki....
        Po prostu nie będę piła kawy itd.

Jeszcze jedno pytanko.
        Właściwie to chcę tylko wybielić górne zęby. Chy te pasemka
        przeznaczone na dolne zęby mogę sobie zostawić na następne
        wybielanie za np. pół roku ????? ...ale kombinuję :)
        • Gość: gogo Re: przekonalam sie IP: *.mtnet.com.pl 22.03.03, 16:54
          ja tak zrobie, mi dolnych w ogole nie widac, wiec mi ich szkoda,
          a po zalozeniu troche dziasla pieka bo mialam chyba podraznione po szorowaniu.
          • Gość: ambro Re: przekonalam sie IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.03, 22:50
            mysle ze mozna uzywac dolnych paskow na gorne zeby, ja uzywam paskow trzeci
            dzien i troche bola zeby(sa wrazliwe)i pieka dziasla ale do przezycia!Ale juz
            widze efekty....co bedzie dlaje ..dam znac..papa
      • Gość: uasiczka Re: mozna kupic IP: 212.244.209.* 16.07.03, 12:06
        możesz podać dokładny adres strony????
    • Gość: renia Re: paski WHITESTRIPES IP: *.radio.com.pl 23.03.03, 09:09
      Oświećcie nieoświeconą: jak to wygląda od strony technicznej. Czy codziennie
      przykleja się te same paski (tzn. czy są po prostu dwa pasy - jeden na górę,
      drugi na dół), czy na każdy dzień są inne. I na ile dni są przeznaczone.
      Fajnie, że działają, przynajmniej wiem, że warto wydać te 160zł.
      • Gość: raszefka Re: paski WHITESTRIPES IP: OSET:* / 192.168.0.* 23.03.03, 10:27
        Gość portalu: renia napisał(a):

> Oświećcie nieoświeconą: jak to wygląda od strony technicznej. Czy codziennie
        > przykleja się te same paski (tzn. czy są po prostu dwa pasy - jeden na górę,
        > drugi na dół), czy na każdy dzień są inne. I na ile dni są przeznaczone.
        > Fajnie, że działają, przynajmniej wiem, że warto wydać te 160zł.

Za każdym razem nowy pasek. Nakładasz 2 razy dziennie na 30 minut, przez 2
        tygodnie, czyli wszystkiego 56 pasków.
        • Gość: renia Re: paski WHITESTRIPES IP: *.radio.com.pl 23.03.03, 11:03
          Dzięki!
          • Gość: gogo Re: paski WHITESTRIPES IP: *.mtnet.com.pl 24.03.03, 18:57
            dzialaja! hurraa, ale strasznie staly sie wrazliwe - czy to przechodzi?
            po wybielaniu w gabinegie tez tak jest?
            • ada1 Re: paski WHITESTRIPES 25.03.03, 15:25
              Gość portalu: gogo napisał(a):

> dzialaja! hurraa, ale strasznie staly sie wrazliwe - czy to przechodzi?
              > po wybielaniu w gabinegie tez tak jest?

Na nadwrażliwe zęby polecam pastę Elmex (tą zieloną) jest rewelacyjna, na
              odsłonięte szyjki zębowe działa już po trzech dniach stosownia!
              • Gość: ambro Re: paski WHITESTRIPES IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 07:26
                u mnie sa wrazliwe tylko wtedy gdy uzywam paskow od razu dwoch(godzine jeden
                pasek po drugim), jak zakladam rano i wieczorem to jest ok..!
    • Gość: AGA Re: paski WHITESTRIPES IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 26.03.03, 13:19
      I CO DZIEWCZYNY ZAUWAZACIE JAKIES ZMIANY???????
    • Gość: aga Re: paski WHITESTRIPES IP: 217.153.152.* 07.07.03, 13:51
      Czy trwale utrzymuje się efekt wybielania ?

Czy zęby po wybielaniu nie są zbyt podatne na kruszenie się ?

• elegance Re: paski WHITESTRIPES 07.07.03, 16:40
      to cholerstwo tyle kosztuje?????!
      dostalam paski jeszcze zanim sie pojawily w Polskich aptekach. Załozylam ze 3
      razy ale slinotoku dostawalam strasznego, poza tym zabki mam jasniutie wiec
      efekty bylyby malo widoczne.
      Stomatolog ostrzegla mnie ze trzeba miec KONIECZNIE WYLECZONE ZEBY. W innym
      przypadku substancja wybielajaca dotrzec do miazgi zebowej i spowodowac
      zapalenie.

NO i oddalam te paski. Oddalam za friko kumplowi zeby sobie potestowal. O ja
      gluuupia;)
      • corsa.c Re: paski WHITESTRIPES 07.07.03, 19:48
        Oj dziewczeta kusicie, kusicie tymi paseczkami na zabki ;-)
        Drogie sa jak diabli, a efekt nie trwaly. Raz sie zyje wiec mozna sprobowac.
        Pomysle jeszcze nad nimi, a wy piszcie jak tam postepy.

I mam pytanie...jesli ktos nie ma rownych zabkow to czy to w wybielaniu
        przeszkadza? Bo moje trojki wygladaja jak kly u psa albo wampira...mam za duzo
        zabkow w jamie ustnej, te sie nie zmiescily wiec podskoczyly do gory...teraz
        moge grac role wilkolaka haha ;-)
        Czy ten pasek jakos ladnie sie doksztalca do zebow?

Pozdrowka
        • kropeska Re: paski WHITESTRIPES 08.07.03, 00:45
          napiszcie jeszcze jakie odczucie po miesiacu od uzycia. Czy nie macie
          nadwrazliwosci zebow przez caly czas ??
          • spirit.of.summer Re: paski WHITESTRIPES 15.07.03, 20:27
            dzis chcialam sobie je kupic, ale pani w aptece powiedziala mi, ze za taka cene
            (170zl) to nie warto ich kupowac...ze lepiej isc do dentysty na czyszczenie,
            piaskowanie itp.
            No to nie kupilam. To w koncu jak z tymi paskami jest. Daja jakies rezultaty? I
            czy po skonczonej "kuracji" w pozniejszym czasie nie wystapia jakies skutki
            uboczne np szare paseczki, zacieki, przebarwienia itp Czy zeby nie bede chwytac
            ze zdwojona sila przebarwien z uzywek?

Nie wiem co robic :->
            • Gość: ambro Re: paski WHITESTRIPES IP: *.buk.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 11:28
              oj mi to tez czym smierdzi (ta cena)..., ja zastosowalam wybielanie paskami
              jakies 3 miesiace temu...i ząbki nadal są biale, nie ma zaciekow, ja takze nie
              mam najprostrzych zebow, ale paski dopasowuja sie zel rozchodzi sie wszedzie
              takze mysle ze przy malej wadzie zgryzu nie powinno byc problemu. Co do bolu,
              jest przy stosowaniu paskow, ja np. nadwrazliwosc mialam jak uzyzlam od razu
              po pol godziny dwoch paskow, po zdjeciu troche bolalo...ale stosując na rano i
              potem wieczorem bylo lepiej, jak skonczylam kuracje bol ustal zupelnie, ząbki
              do dzis są białe. pozdrawiam
    • Gość: Moniśka Re: paski WHITESTRIPES IP: *.gorzow.mm.pl 16.07.03, 20:07
      W TESCO jest promocja na te paski. Kosztują 59,99. Nie wiem jak z ich jakością,
      zastanawiam się nad tym. Jeśli ktoś zakupi to proszę o kilka słów.
      • Gość: Dzidka Hm IP: 193.128.25.* 17.07.03, 10:45
        Gość portalu: Moniśka napisał(a):

> W TESCO jest promocja na te paski. Kosztują 59,99.

Ojej!! Radziłabym uważać. A przynajmniej sprawdzić, czy to na pewno te same
        oryginalne paski. Promocja promocją, ale taka duża różnica ceny coś mi smierdzi.
    • sofi5 Re: paski WHITESTRIPES 20.09.03, 00:24
      u mnie dały efekt,zauważony przeze mnie i bliskich
      minęły juz prawie 4 miesiące i nadal jestem zadowolona,nie palę,ale pije kawę
      przed,nie miałam przebarwień (np.po tetracyklinach),ale na nie ponoć też
      działają
      chciłam mieć snieżnobiały uśmiech w dniu ślubu
      moje kupione w aptece kosztowały 129zł

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka