krajka 20.03.03, 14:49 Co to takiego?????Robi mi sie tak co jakiś czas. Brakuje mi czegoś-czego?! Aha i tylko na jednym oku (raczej raz na jednym, raz na drugim). :-((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
masia27 Re: DRGAJACA POWIEKA:-(( 20.03.03, 15:01 krajka napisała: > Co to takiego?????Robi mi sie tak co jakiś czas. Brakuje mi czegoś-czego?! > Aha i tylko na jednym oku (raczej raz na jednym, raz na drugim). > :-((((( Podobno to objaw niedoboru magnezu. Ja też tak mam co jakiś czas. Łykam wtedy magnez w dużych dawkach (najlepiej razem z vit.B6, wtedy magnez lepiej się wchłania) i przechodzi 'w oka mgnieniu' ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
krajka Re: DRGAJACA POWIEKA:-(( 20.03.03, 15:05 nie pomyslałam o tym! Faktycznie może to byc za mało magnezu(jak się pochłania tyle kawy jak ja to może brakować tego pierwiastka).Zacznę uzupełniac i sie okaże,dzięki:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: DRGAJACA POWIEKA:-(( IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 30.03.03, 11:53 Jest to faktycznie objaw braku magnezu. Miałam to samo, kupilam preparat magnezowy i stosuję go regularnie. Same zalety. Mniej stresu, więcej świętego spokoju i powieka nie drga. Aga Odpowiedz Link Zgłoś