evil_woman666 15.10.06, 16:28 Jaki fioletowy (lub inny kolorowy: (niebieski, turkusowy, zielony) tusz polecacie? tak zeby bylo widac ze jest kolorowy i intensywny? oprocz loreala bo jest beznadziejny :/ Dzieki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabrielafrancuz Re: >> fioletowy (kolorowy) tusz do rzes 15.10.06, 16:32 bourjois- robią lepsze z tuszów, róże też. Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: >> fioletowy (kolorowy) tusz do rzes 15.10.06, 16:51 A ja lubię te z GOSH , są nie za drogie , a efekt murowany , super pogrubione rzęsy i kolorki tez fajne :) Odpowiedz Link Zgłoś
napolnoc Re: >> fioletowy (kolorowy) tusz do rzes 15.10.06, 19:41 Ja tez bourjois polecam, maja dodatkowo w ofercie takie male tusze, naklada je sie na koncowke normalnego, duzego opakowania, daja efekt specjalny np mokre rzesy, srebrny pyl, czy turkusowy brokat :) Na Sszalone imprezy idealny Odpowiedz Link Zgłoś
evil_woman666 Re: >> fioletowy (kolorowy) tusz do rzes 15.10.06, 19:56 na bourjois mnie chyba nigdy nie bedzie stac ;p Odpowiedz Link Zgłoś
komyszka Re: >> fioletowy (kolorowy) tusz do rzes 16.10.06, 07:43 i nie masz czego żałować- zakupiłam 2 kolorki (zielony i braz) - gorszego badziewia dawno nie miałam. nie wszystko "złoto"... Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: >> fioletowy (kolorowy) tusz do rzes 15.10.06, 20:33 Stockholm Face - fenomenalne kolory, zywe, intensywne, trzymaja caly dzien, nie zmywa ich deszcz ani wilgoc z klimy, i ogromny wybor kolorow Mary Quant tez ma niezle, ale ciezko je dostac Odpowiedz Link Zgłoś
zettrzy Re: a czerwony? 15.10.06, 22:25 nie wykluczam ze SF ma go w swojej ofercie, nie pamietam dokladnie, wiem ze maja czerwone kredki ktore mozna uzywac i jako konturowki i na powieke Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: a czerwony? 16.10.06, 01:06 zalezy jaki odcien - Dior ma bardzo fajny fiolet.. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
keepersmaid Re: a czerwony? 16.10.06, 01:30 Chanel ma niebieski z lila polyskiem albo cos, ladnie wyglada :) Odpowiedz Link Zgłoś