malgos261 24.03.03, 14:24 Czy może ktoś polecić jakąś dobrą i sprawdzoną wizażystkę, chodzi o makijaż ślubny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Salja Re: makijaż IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 25.03.03, 10:02 Napisz jeszcze skad jestes?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwonawj Re: makijaż IP: 195.136.36.* 25.03.03, 12:21 bardzo ci polecam moja, bardzo balam sie tego przed slubem dlatego wydalam troche kasy na proby, bylam w chanel, dior, ysl, givenchy, i na teatralnym w spa, sluchaj zaden nie byl taki super jak u niej a zdesperowana trafilam do Sephory na darmowa probe i wlasnie ja tam spotkalam, wydaje mi sie ze od razu wie jaki makijaz ci jest potrzeby, ponadto stosuje kosmetyki roznych firm co jest tym wieksza zaleta gdyz nigdy nie jest tak ze wszystkie produkty sa dobre, wiec na mojej twarzy bylo cale spektrum. Makijaz trzymal mi sie wyjatkowo i byl stosunkowo niedrogi. Ponadto nad ranem zrobila mi drugi na zdjecia plenerowe. Powiem ci ze te pseudomakijazystki z wielkich firm (dzieki ktorym zwazyl mi sie makijaz, raz wygladalam jak z burdelu, raz wszystko splynelo) biora okolo 250 zl, ona duzo mniej i jest naprawde fajna. Wiesz mam porownanie, bo po kazdej probie robilam zdjecia wiec widze w rzeczywistosci roznice. Jej telefon to 608661067 Ania Stec. zobacz zdjecia uk.photos.yahoo.com/bc/iwonawj/lst?.dir=/Iwona%26Robert++Slub&.src=ph&.view= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goszka Re: makijaż IP: *.sggw.waw.pl 25.03.03, 14:46 tak, to ryzykowna decyzja zdac się na umiejętności kogoś przypadkowego- niejedno może zmalować. Ja również przetestowałam ww salony - niestety z poczuciem dobrego smaku trzeba się urodzic. Moje poszukiwania zakończyły się jednak sukcesem- Agnieszka z dawnego Clarins'a (teraz Kanebo) , fantastyczne wyczucie koloru, ogromna wyobrażnia i przesympatyczna dziewczyna( a nie lubię programowego 'zaprzyjażniania się') Slubny był b.dobry i od tamtej pory zawsze maluje mnie przed większymi wyjściani. Nigdy się nie zawiodłam i co najważniejsze, po skończonym malowaniu nie boję się spojrzec w lusterko- a zdarzało się ,oj zdarzało..... Odpowiedz Link Zgłoś