martaa2 24.03.03, 15:02 Czy któraś z Was może używała bazy pod makijaż Spotlight EL ? Jak wrażenia? Chciałabym sobie kupić, ale trochę się boję tak w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asienka Re: Spotlight Estee Lauder -polecacie ? IP: *.pppool.de 25.03.03, 11:19 martaa2 napisała: > Czy któraś z Was może używała bazy pod makijaż Spotlight EL ? Jak wrażenia? > Chciałabym sobie kupić, ale trochę się boję tak w ciemno. osobiscie marze o tym kosmetyku !! mialam probke i mnie oczarowal. niestety, ta cena.. :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Spotlight Estee Lauder -polecacie ? IP: 62.148.83.* 25.03.03, 11:42 mi odpowiada - taki kremik dający różowo perłową opalizującą poświatę, najczęściej używam na dekolt - i blady i opalony dobrze wygląda ten kosmetyk ma wielu przeciwników, osoby w tłustą cerą nie chcą się jeszce bardziej świecić godny polecenia, ale nie uniwersalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Spotlight Estee Lauder -polecacie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.03, 11:45 Bardzo podobny kosmetyk ma firma Eveline. Jest to emulsja rozświetlająca. ma chyba 2 kolorki. Może zanim kupisz ten droższy wyprobuj sobie ten.ja uzywałam Eveline, miałam odcień gold - dawał taką złoto-rózową poświatę na twarzy (coś jak wnętrze muszli). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Spotlight Estee Lauder -polecacie ? IP: warspite.ch.u* 25.03.03, 15:25 NIe wiem czego sie spodziewasz po tym kosmetyku ja go mam, ale jakos nie zachwyca mnie nadmiernie. Wedlug mnie stosowanie go pod poklad jest bez sensu, bo poprostu znika. Mozna go zmieszac z podkladem wtedy byc moze osiaga sie efekt "odbicia" swiatla i rozswietlenia cery. Wydaje mi sie, ze Meteoryty daja lepszy efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asienka Re: Spotlight Estee Lauder -polecacie ? IP: *.pppool.de 25.03.03, 22:08 Gość portalu Wydaje mi sie, ze Meteoryty daja > lepszy efekt. jakie meteoryty ? plisss, napiszcie o co chodzi :o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katrina Re: Spotlight Estee Lauder -polecacie ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.03, 09:30 beeeeeeznadziejny. Dobrze że miałam próbkę, jakbym wydała na niego 100zł to by mnie z pewnością szlag trafił. Tak wodnista lepiąca się maź, po której się świecisz - efekt jak po rozlanym oleju na asfalcie, coś w tym stylu. jeśli komuś to opodwiada i ma pieniądze to jak najbardziej. jeśli nie, to raczej po próbowałąbym tańszych firm, choćby i eveline. a meteoryty o wiele lepsze, no i nigdy się nie skończą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em Re: Spotlight Estee Lauder -polecacie ? IP: 62.148.83.* 26.03.03, 11:12 może się nie podobać, ale na pewno sie nie lepi i nie natłuszcza zapłaciłam za niego 120 zł. za meteoryty 175 - są z pewnością bardziej uniwersalne i można wybierać w kolorach kulek, jeśli będzie dużo złotych to też się będziecie mocno świecić spotlight używany do twarzy starcza na ... 100 lat, meteoryty na jeszcze dłużej a tak w ogóle to robią za duże opakowania, wolałabym mniejsze i tańsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: Spotlight Estee Lauder -polecacie ? IP: warspite.ch.u* 26.03.03, 10:54 Meteorites Guerlain, puder rozswietlajacy w kulkach;-)Mysle, ze cena porownywalna z Spotlight. Odpowiedz Link Zgłoś