Dodaj do ulubionych

Spotlight Estee Lauder -polecacie ?

24.03.03, 15:02
Czy któraś z Was może używała bazy pod makijaż Spotlight EL ? Jak wrażenia?
Chciałabym sobie kupić, ale trochę się boję tak w ciemno.
Obserwuj wątek
    • Gość: asienka Re: Spotlight Estee Lauder -polecacie ? IP: *.pppool.de 25.03.03, 11:19
      martaa2 napisała:

> Czy któraś z Was może używała bazy pod makijaż Spotlight EL ? Jak wrażenia?
      > Chciałabym sobie kupić, ale trochę się boję tak w ciemno.

osobiscie marze o tym kosmetyku !! mialam probke i mnie oczarowal. niestety, ta
      cena.. :((
      • Gość: em Re: Spotlight Estee Lauder -polecacie ? IP: 62.148.83.* 25.03.03, 11:42
        mi odpowiada - taki kremik dający różowo perłową opalizującą poświatę,
        najczęściej używam na dekolt - i blady i opalony dobrze wygląda
        ten kosmetyk ma wielu przeciwników, osoby w tłustą cerą nie chcą się jeszce
        bardziej świecić
        godny polecenia, ale nie uniwersalny
    • Gość: aga Re: Spotlight Estee Lauder -polecacie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.03, 11:45
      Bardzo podobny kosmetyk ma firma Eveline. Jest to emulsja rozświetlająca. ma
      chyba 2 kolorki. Może zanim kupisz ten droższy wyprobuj sobie ten.ja uzywałam
      Eveline, miałam odcień gold - dawał taką złoto-rózową poświatę na twarzy (coś
      jak wnętrze muszli).
    • Gość: e Re: Spotlight Estee Lauder -polecacie ? IP: warspite.ch.u* 25.03.03, 15:25
      NIe wiem czego sie spodziewasz po tym kosmetyku ja go mam, ale jakos nie
      zachwyca mnie nadmiernie. Wedlug mnie stosowanie go pod poklad jest bez sensu,
      bo poprostu znika. Mozna go zmieszac z podkladem wtedy byc moze osiaga sie
      efekt "odbicia" swiatla i rozswietlenia cery. Wydaje mi sie, ze Meteoryty daja
      lepszy efekt.
      • Gość: asienka Re: Spotlight Estee Lauder -polecacie ? IP: *.pppool.de 25.03.03, 22:08
        Gość portalu Wydaje mi sie, ze Meteoryty daja
        > lepszy efekt.

jakie meteoryty ? plisss, napiszcie o co chodzi :o
        • Gość: katrina Re: Spotlight Estee Lauder -polecacie ? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.03, 09:30
          beeeeeeznadziejny. Dobrze że miałam próbkę, jakbym wydała na niego 100zł to by
          mnie z pewnością szlag trafił. Tak wodnista lepiąca się maź, po której się
          świecisz - efekt jak po rozlanym oleju na asfalcie, coś w tym stylu. jeśli
          komuś to opodwiada i ma pieniądze to jak najbardziej. jeśli nie, to raczej po
          próbowałąbym tańszych firm, choćby i eveline.
          a meteoryty o wiele lepsze, no i nigdy się nie skończą :)
          • Gość: em Re: Spotlight Estee Lauder -polecacie ? IP: 62.148.83.* 26.03.03, 11:12
            może się nie podobać, ale na pewno sie nie lepi i nie natłuszcza
            zapłaciłam za niego 120 zł. za meteoryty 175 - są z pewnością bardziej
            uniwersalne i można wybierać w kolorach kulek, jeśli będzie dużo złotych to też
            się będziecie mocno świecić
            spotlight używany do twarzy starcza na ... 100 lat, meteoryty na jeszcze dłużej
            a tak w ogóle to robią za duże opakowania, wolałabym mniejsze i tańsze
        • Gość: e Re: Spotlight Estee Lauder -polecacie ? IP: warspite.ch.u* 26.03.03, 10:54
          Meteorites Guerlain, puder rozswietlajacy w kulkach;-)Mysle, ze cena
          porownywalna z Spotlight.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka