fallia 22.10.06, 09:38 Szukam bardzo dobrego podkładu nawilżającego godnego polecenia do skóry wrażliwej i suchej,żeby na bużsce sie trzymał jako tako. Cena nie gra roli. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fr-edza Re: Podkład nawilżający 22.10.06, 10:20 Ja lubie ten z RIMMEL , nawilzający Hydrasense , uzywam juz od 3 lat i ciągle jestem z niego zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
fallia Re: Podkład nawilżający 22.10.06, 21:37 Kto mi poleci bardzo dobry podkład? Odpowiedz Link Zgłoś
ashoka Re: Podkład nawilżający 22.10.06, 22:30 hej! ja również polecam Rimmel, ale LASTING FINISH. Wprawdzie nie jest napisane że nawilża, ale na mojej skórze sprawdził się idealnie. inne podkłady podkreślały takie suche skórki, żele się rozprowadzaly i dodatkowo wysuszały moją i tak sucha skórę. ten rozprowadza się rewelacyjnie, ma lekką konsystencje, nie zostawia smug, no i buzia jest gładka, promienna i nawilżona:) poza tym-jak obiecuje producent-3ma się na prawdę dłuuugo. jak dla mnie absolutny faworyt. pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
fallia Re: Podkład nawilżający 27.10.06, 21:33 A moze coś z górnej półki a godne polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
miss10 Re: Podkład nawilżający 27.10.06, 23:23 Czy chodzi Ci o dobry podkład czy o z górnej półki??! Dziewczyny poleciły Ci podkłady, czego więc oczekujesz?? fallia napisała: > A moze coś z górnej półki a godne polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś
fallia Re: Podkład nawilżający 29.10.06, 07:44 miss10 - oczekuje dobrego podkładu, długo sie utrzymującego na twarzy i nieco droższego z górnej półki bo z podkładu firmy RIMMEL nie jestem wogóle zadowolona.Kto naprawde mi dobry poleci? Odpowiedz Link Zgłoś
legal_blonde Re: Podkład nawilżający 29.10.06, 21:11 1. Chanel Pro Lumiere (kolorystyka beżowe i żółte odcienie) własnie dla cery suchej rewelacja, uzywałam pół roku i bylam bardzo zadowolona, jak cera mi się zmieniła na normalną/mieszaną to niestety nie sprawdzał się ;( 2.EL Futurist (kolorystyka bardziej beż, róż) 3.Clinique Repairwear każdy z w/w dosyć dobrze kryjący, wytrzymujący na buzi wiele godzin (dla kobiet pracujących :)) na okres jesienno-zimowy bardzo dobre...kwestia koloru ;) z której firmy dobierzesz idealny do swojej karnacji. polecam chyba ;) w kolejności przestawionej powyzej Odpowiedz Link Zgłoś
paul_ina Re: Podkład nawilżający 29.10.06, 21:44 La Roche Posay, Unifiance Creme www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=9663 Odpowiedz Link Zgłoś