Dodaj do ulubionych

Bionic - jakie opinie?

IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 26.03.03, 14:28
Od prawie dwoch mies. uzywam Neostraty Smoothing Cream 5% AHA 2 X dziennie i
jestem zadowolona. Przebarwienia znikaja, tylko skora zrobila sie sucha i
luszczaca.Kosmetyczka podejrzewala nawet ŁZS, bo dodatkowo po calym dniu w
pracy przed komputerem i w klimatyzacji w biurze bez okna cera zrobila sie
czerwona.
Szukam czegos co nawilzy skore i nie spowoduje nawrotu wypryskow, nie zatka
porow itd. do stosowania co drugi dzien zamiast kwasow. Czy ktoras z was miala
do czynienia z Bionikiem Neostraty? ego opis brzmi bardzo zachecajaco, ale nie
chcialabym zaprzepascic tych rezultatow, ktore wreszcie udalo mi sie osiagnac,
dlatego najpierw wolalabym wysondowac jak sie sprawdza na problematycznej
Obserwuj wątek
    • Gość: ada Re: Bionic - jakie opinie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.03, 15:04
      Ja mam Bionik od miesiąca. Cerę miałam wysuszoną i szorstką, nadal mam,
      natomiast wypryskow na brodzie prawie wcale, powinien nawilżać i ujędrniać, ja
      tego nie widzę. Właściwie to drugi raz go nie kupię, jestem troche
      rozczarowana. Nadaje się do smarowania twarzy tylko na noc i to godzinę przed
      pójściem spać, niesamowicie lepi się do poduszki, wygląda jak wazelina
      zabarwiona na lekko żółty kolor. Musze przyznać, że rano cera wygląda nieco
      ładniej ale tylko do umycia, bo potem dalej szorstka.
      • Gość: śniegotka Re: Bionic - jakie opinie? IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 26.03.03, 15:58
        Przykro mi ada, ze sie rozczarowalas, napisz mi prosze, czy dobrze zrozumialam,
        czy od tego kremu zniknely ci wypryski na brodzie???? Dla mnie juz sam fakt, ze
        nie wywoluje pryszczy jest zaleta. Dzieki za opini
        • Gość: ada Re: Bionic - jakie opinie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.03, 16:05
          Tak, całkowity brak wyprysków, ale musze dodać, że przecieram środek twarzy
          płynem Clear Skin Solutioni i dopiero na to Bionik. Miałam łojotokowe
          zapalenie w okolicach nasa i zniklo całkowicie,odpukć
          • Gość: śniegotka Re: Bionic - jakie opinie? IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 26.03.03, 17:43
            Ado, dzieki ze sie odezwalas:)) Czy ten plyn Clear Skin Solution jest z
            Neostraty lini przeciwtradzikowej? Może zawiera alkohol i stad te
            przesuszenie????
            Pozdrawiam
            O
            • Gość: ada Re: Bionic - jakie opinie? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.03.03, 19:47
              Płyn jest z lini przeciwtrądzikowej oczyszczający, zawiera alkohol, ale ja
              używam tylko na środkową część twarzy,wieczorem, mnie nie wysusza/tylko raz
              przy pierwszym zastosowaniu miałam czerwoną skorupę/. Wysuszone, łuszczące mam
              policzki i teraz to jest moją bolączką. Kupiłam Avene Pour Peaux Intolerantes
              non comedogene i stosuje 2-3razy dziennie w ramach nawilżania i regeneracji,
              poprawa jest widoczna, więc może wreszcie nie będę się złuszczać, pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka