aaabb 03.11.06, 12:58 Jaki jest według was najlepszy preparat do punktowego nanoszenia na wypryski? Któryś z nich działa wysuszająco i likwiduje zaczerwienienia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggi9 Re: preparat punktowy na wypryski 03.11.06, 13:15 Jak dla mnie pasta cynkowa.Z takimi małymi radzi sobie w jedną noc.Z takimi większymi "niespodziankami" jest jednak gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
aaabb Re: preparat punktowy na wypryski 03.11.06, 14:03 Do tej pory używałam pasty cynkowej i olejku z drzewa herbacianego, ale ostatnio jakby przestało działać. Chciałam teraz kupić jakiś gotowy preparat ale za duży wybór był w sklepie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aksolotl_meksykanski Re: preparat punktowy na wypryski 03.11.06, 15:57 Ja tam preferuję apteczne :) Do najlepszych moim zdaniem należą acnofan i linoderm. Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: preparat punktowy na wypryski 04.11.06, 16:01 benzacne 5% jest skuteczne Odpowiedz Link Zgłoś
agni71 Re: preparat punktowy na wypryski 04.11.06, 23:49 Polecam Clinique acne solutions spot healing gel, z kwasem salicylowym. aga Odpowiedz Link Zgłoś
evfca Re: preparat punktowy na wypryski 05.11.06, 10:26 Ja nie mam nic sprawdzonego Ale za to odradzam preparat Vichy z serii normaderm Badziewie Odpowiedz Link Zgłoś
aksolotl_meksykanski Re: preparat punktowy na wypryski 25.12.06, 23:31 i dorzuciłabym jeszcze nie tak bardzo punktowy (ale można, choc trudno go punktowo aplikowac) żel z oczarem Odpowiedz Link Zgłoś
anoosia88 Re: preparat punktowy na wypryski 07.01.07, 18:27 Ja polecam Benzapur z Herbapolu. Tani i skuteczny! Cena wacha się między 4-5 złotych małe opakowanie, 8-9 złotych duże opakowanie. Odpowiedz Link Zgłoś