Gość: jaga IP: 195.7.4.* 31.03.03, 15:34 jakie kremy polecacie (pod oczy, na dzien, na noc do dojrzalej skory - pow 50 lat) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Malgosia Re: do cery mieszanej, dojrzalej IP: *.astercity.net 31.03.03, 15:58 Polecam wyłącznie Novadiol Vichy! Rewekacja dla cery dojrzałej po 50-tce. Jest na dzień i na noc. A pod oczy Eye Contour Balm Clarins. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia76 Re: do cery mieszanej, dojrzalej IP: *.u.mcnet.pl 31.03.03, 16:00 moja mama, ktora uczula wszystko zachwyca sie dermika i seria perfect eyes oceanica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maria Re: do cery mieszanej, dojrzalej IP: *.gliwice-bernardynska.sdi.tpnet.pl 31.03.03, 17:54 polecam lancome: renergie contour lift,resolution D-contraxol i Diora z serii capture pod oczy rewelacja (wszystkie wymienione stosuję w tej chwili - super). Możesz spróbować Diora contur lift tego nie uzwałam ale podobno również niezły. Polecam kremy z serii HR np. PRODIGY - też stosowałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: do cery mieszanej, dojrzalej IP: *.visp.energis.pl 31.03.03, 20:45 Neutrogena z miedzią, SVR Hydracid alfa+, Novadiol Odpowiedz Link Zgłoś