kanassa 18.11.06, 16:16 wypadaja mi włosy co mam zrobić?jest jakis dobry szampon odrzywka? prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa741 Re: kochane dziewczyny............... 18.11.06, 16:25 Nie. Nie ma dobrzej "odrzywki". idź do lekarza i po drodze kup słownik ortograficzny. Odpowiedz Link Zgłoś
the.main.gosc Re: kochane dziewczyny............... 18.11.06, 16:39 oh ! a ty te swoja ortograficzna wiedze czerpiesz ze slownika czy juz taka madra sie urodzilas ? idz do dermatologa i do apteki po tabletki z oligo i witaminami. Podobno skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kanassa Re: kochane dziewczyny............... 18.11.06, 16:44 ja mam powazny problem jestem załamana a ty czepiasz sie błedu ortograficznego ktory przyznaje zrobiłam!oj zeby to nie spotkało ciebie co mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
laher Re: kochane dziewczyny............... 18.11.06, 16:50 Bardzo wspolczuje ci. wiem jakie to straszne bo mi sie tez wlosy przerzedzily jak mialam problemy z hormonami. Idz do lekarza, zrob badania krwi i hormonow. Jak wszystko jest ok, to moze to wina diety, zimnej pory, stresu albo depresji?? Odpowiedz Link Zgłoś
malina862 Re: kochane dziewczyny............... 18.11.06, 22:49 Kup szampon seboradin lotion + balsam seboradin i tabletki silca lub inne o podobnym składzie.Jak nie pomoze to radze isc do lekarza na badanie hormonów,często tu lezy przyczyna wypadania włosów. Odpowiedz Link Zgłoś
anka770407 Re: kochane dziewczyny............... 19.11.06, 12:06 polecam szampon Vichy do wlosów wypadajacych + witaminki Merz Special- pomagają... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewa741 Re: kochane dziewczyny............... 19.11.06, 15:00 Czeoiam, i będę czepiać. Poza czepianiem wysłałam Cie do lekarza, nie zauważyłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: kochane dziewczyny............... 18.11.06, 22:46 >>Nie. Nie ma dobrzej "odrzywki".<< 'dobrzej' tez nie ma. Wracajac do wlosow, to moze zrob badania krwi. czasem anemia powoduje wypadanie wlosow. wtedy pomoze branie zelaza. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
ewa741 Re: kochane dziewczyny............... 19.11.06, 14:59 Owszem, nie ma. Ale zdania nie zaczyna się od małej litery;p Odpowiedz Link Zgłoś
the.main.gosc Re: kochane dziewczyny............... 19.11.06, 16:21 wiesz co, odnosze wrazenie, ze w szkole polonistka cie nie doceniala :))) Zdanie nie zaczyna sie od "ale", nawet jesli piszemy je z duzej litery, ale skoro wedlug twoich zasad mozna je zakonczyc ";p", to dlaczego kwestionujesz mala litere na poczatku ? Prosze o logiczna i inteligentna argumentacje. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa741 Re: kochane dziewczyny............... 19.11.06, 16:26 > Zdanie nie zaczyna sie od "ale", Proszę o wskazanie przepisu, że nie można zacząc zdania od "ale". >nawet jesli piszemy je z duzej litery, "Z duzej litery" to rusycyzm, więc raczej unikaj, aniołku. > skoro wedlug twoich zasad mozna je zakonczyc ";p" Dokształć się, to nie moje zasady. Odpowiedz Link Zgłoś
the.main.gosc Re: kochane dziewczyny............... 19.11.06, 16:45 myslalam, ze jestes inteligentniejsza :( > skoro wedlug twoich zasad mozna je zakonczyc ";p" > Dokształć się, to nie moje zasady. to dlaczego tak piszesz ? Ksztalcic sie mozna przez cale zycie, zadna hanba , wrecz przeciwnie, lecz akurat tobie dawanie takich porad nie pasuje. Jestes glupia, krnabrna, nie masz nic do powiedzenia. Twoja polszczyzna jest taka jaka jak ty : ograniczona, tepa i wulgarna - wprost proporcjonalnia do poziomu twojego rozumowania. over Odpowiedz Link Zgłoś
ewa741 Re: kochane dziewczyny............... 19.11.06, 18:51 Twoja polszczyzna jest taka jaka jak ty : ograniczona, tepa > > i wulgarna - wprost proporcjonalnia do poziomu twojego rozumowania. ech, bez komentarza. Żyj szczęśliwie, wszak głupota nie boli, więc nie powinnaś mieć z tym kłopotu. Odpowiedz Link Zgłoś
malina862 Re: kochane dziewczyny............... 18.11.06, 22:50 Aha i dwa pytania? 1 stresujesz się czymś ostatnio? 2 Jesteś może na diecie??? Odpowiedz Link Zgłoś
snapka22 Re: kochane dziewczyny............... 19.11.06, 14:41 przede wszystkim musisz poznać przyczyny takiego wypadania włosów. Choć często zdarza się to jesienią. Polecam już wymieniony wyżej Seboradin oraz łagodne szampony- Pregaine albo te zawierające ekstrakt z mydlnicy lekarskiej, np. Fitomed. No i jakięś tabletki-Revalid jest bardzo dobry, zadbaj też o dietę- jedz dużo pełnoziarnistych produktów. Na efekty trzeba oczywiście poczekać więc uzbrój się w cierpliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: kochane dziewczyny............... 19.11.06, 16:10 przede wszystkim lecz przyczynę, a nie objawy, idź do dermatologa koniecznie, nic nie dzieje się bez przyczyny.. Odpowiedz Link Zgłoś
olunia861 Re: kochane dziewczyny............... 20.11.06, 14:07 moze skroc je troche, to sie wzmocnia... Odpowiedz Link Zgłoś