ann2 19.11.06, 12:43 Czy cien brazowy, brazowo-zloty pasuje do zielonych oczu??? Jaki kolor inny pasuje? (zielone oczy ciemne wlosy) Mozecie polecic jakies cienie, moze te w sztyfcie??? dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wienna Re: cienie... poradzcie! 19.11.06, 12:55 ann2 napisała: > Czy cien brazowy, brazowo-zloty pasuje do zielonych oczu??? > Jaki kolor inny pasuje? (zielone oczy ciemne wlosy) > Mozecie polecic jakies cienie, moze te w sztyfcie??? > dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś
wienna Isa Dora 19.11.06, 13:07 Polecam, są w zestawach 2-3-4 kolory, matowe lub błyszczące np. brąz- beż- złoto. Ceny od 25zl. Myślę że takie zestawy pasują do zielonych oczu. Ja mam "ID 38 Spicy Bronze" duo. Polecam też Rimmel 321 Walnut Pearls-dość trwałe. Kiedyś bardzo chciałam popróbować fiolety/róże ale chyba albo na jakiś zły zestaw trafiłam-Bourjois-tragedia wyglądałam jak pobita, tak samo nie odpowiada mi zestaw Trio z brązami z tej serii-złoto jak dla mnie zbyt czerwone, natomiast Trio Les Argents 46-biel/ srebro/grafit jest strzałem w 10! Odpowiedz Link Zgłoś
snapka22 Re: cienie... poradzcie! 19.11.06, 14:25 hej! ja mam oczy szarozielone i używam często cieni różowych, fioletowych. Moim zdaniem różowo-złoty świetnie podkreśla zilone oczy Odpowiedz Link Zgłoś
fr-edza Re: cienie... poradzcie! 19.11.06, 14:48 Myślę że zielony kolor oczy jest tak piękny , ze warto go podkreślić , dodać mu wyrazistości , zeby jeszcze bardziej przyciagał czyjś wzrok:) Mnie wydaje się ze najlepsze są ciemnie cienia , bardzo modny jest ostatnio granatowy makijaż , pięknie "wybiela"białka oczu i dodaje takiej tajemniczości. Odpowiedz Link Zgłoś