Dodaj do ulubionych

krem Olay total 7 effects-opinie

20.11.06, 11:27
Chce zakupic ten krem,prosze o opinie na jego temat.Czy jest wart swojej
ceny,a moze lepej to nowe serum Total 7 effects??????????
Obserwuj wątek
    • bieta0 Re: krem Olay total 7 effects-opinie 21.11.06, 12:17
      ??????????
    • mala_mi80 Re: krem Olay total 7 effects-opinie 21.11.06, 16:36
      Ja mam krem na noc i jestem bardzo zadowolona, cerę mam mieszaną. Używam go już
      od ok. m-ca, jeśli chodzi o efekty to wszystkie wymieniane w ulotce (jednolity
      kolor, jędrność, radzenie sobie z problemami zkóry, zmniejsza widoczność
      niedoskonałości, skora jest ładna i gładka, po nocy twarz wygląda cudnie).
      Dlaczego się zachwycam? bo zawsze miałam trudności z dobraniem dobrego kremu, a
      ten się świetnie spisuje. Mam jeszcze próbki tego nowego kremu olaya,
      rozświetlającego na dzień - do zastanowienia się.
      • bieta0 Re: DO mala_mi80 21.11.06, 18:40
        Dzieki serdeczne za odpowiedż.Mąż mi wczoraj kupił to nowe serum Total effects
        7,skóra delikatna jak aksamit.Skoro jestes bardzo zadowolona z kremu na noc to
        polecam Ci to właśnie serum-nowość Olaya.Cena w Rossmanie 59 zł tyle co krem.
        • mala_mi80 Re: DO mala_mi80 22.11.06, 07:17
          :)mm:)mmmm dzękuję za informację:)chyba powinnam pomyśleć o mikołajkowym serum
          dla mojej mordki ;)
          • puz2 naprawde nikt wiecej tego kremu nie używał?? 23.11.06, 15:59
            Coś mi się wiezyć nie chce że tylko 1 osoba ten krem używała do tej pory.
            • jarka63 Re: naprawde nikt wiecej tego kremu nie używał?? 23.11.06, 16:26
              Używam odkąd sie ukazał na rynku i jestem nim zachwycona,polecam wszystkim.
    • triss_m7 Re: krem Olay total 7 effects-opinie 23.11.06, 16:47
      Bardzo lubie kosmetyki Olay bo nie podrazniaja mi skory, a cenowo sa "znosne".
      (Nie moge uzywac np. Vichy czy L'oreala, a kosmetykow selektywnych nie uzywam
      bo uwazam ze szkoda na nie pieniedzy - dosc dlugo w tym pracowalam zeby dawac
      sie nabrac).
      Mam z serii Total 7effects kremik pod oczy i jak dla mnnie bardzo dobry. Ja
      polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka