puz2 20.11.06, 11:27 Chce zakupic ten krem,prosze o opinie na jego temat.Czy jest wart swojej ceny,a moze lepej to nowe serum Total 7 effects?????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_mi80 Re: krem Olay total 7 effects-opinie 21.11.06, 16:36 Ja mam krem na noc i jestem bardzo zadowolona, cerę mam mieszaną. Używam go już od ok. m-ca, jeśli chodzi o efekty to wszystkie wymieniane w ulotce (jednolity kolor, jędrność, radzenie sobie z problemami zkóry, zmniejsza widoczność niedoskonałości, skora jest ładna i gładka, po nocy twarz wygląda cudnie). Dlaczego się zachwycam? bo zawsze miałam trudności z dobraniem dobrego kremu, a ten się świetnie spisuje. Mam jeszcze próbki tego nowego kremu olaya, rozświetlającego na dzień - do zastanowienia się. Odpowiedz Link Zgłoś
bieta0 Re: DO mala_mi80 21.11.06, 18:40 Dzieki serdeczne za odpowiedż.Mąż mi wczoraj kupił to nowe serum Total effects 7,skóra delikatna jak aksamit.Skoro jestes bardzo zadowolona z kremu na noc to polecam Ci to właśnie serum-nowość Olaya.Cena w Rossmanie 59 zł tyle co krem. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: DO mala_mi80 22.11.06, 07:17 :)mm:)mmmm dzękuję za informację:)chyba powinnam pomyśleć o mikołajkowym serum dla mojej mordki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
puz2 naprawde nikt wiecej tego kremu nie używał?? 23.11.06, 15:59 Coś mi się wiezyć nie chce że tylko 1 osoba ten krem używała do tej pory. Odpowiedz Link Zgłoś
jarka63 Re: naprawde nikt wiecej tego kremu nie używał?? 23.11.06, 16:26 Używam odkąd sie ukazał na rynku i jestem nim zachwycona,polecam wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_m7 Re: krem Olay total 7 effects-opinie 23.11.06, 16:47 Bardzo lubie kosmetyki Olay bo nie podrazniaja mi skory, a cenowo sa "znosne". (Nie moge uzywac np. Vichy czy L'oreala, a kosmetykow selektywnych nie uzywam bo uwazam ze szkoda na nie pieniedzy - dosc dlugo w tym pracowalam zeby dawac sie nabrac). Mam z serii Total 7effects kremik pod oczy i jak dla mnnie bardzo dobry. Ja polecam. Odpowiedz Link Zgłoś