sloggi 07.08.04, 15:33 Obejrzałem w środę film "Mój pierwszy książe" i już wiem, ze aktorką sezonu jest dla mnie odkryta kilka lat temu młoda gwiazdka Hollywood Leelee Sobieski. www.leeleesobieski.stopklatka.pl/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narysuj.mi.baranka Re: Leelee Sobieski 08.08.04, 08:57 Niewatpliwie ma ciekawa twarz. Dziewczeca i niewinna, ale nie pensjonarska, nie lolitowata. Nie wiem, czy to dzieki tej urodzie, ale mam wrazenie, ze ona nie musi wcale grac, wystarczy, ze jest. To bardzo rzadki dar i maja go chyba mimo wszystko raczej "brzydkie" aktorki. Odpowiedz Link
marcotills Re: Leelee Sobieski ;) 08.08.04, 14:23 marcotills napisał: > K Miało być tak: - Kiedy miała piętnaście lat wyglądała pięknie... To "K" to nie był komentarz... Odpowiedz Link
sloggi Re: Leelee Sobieski ;) 08.08.04, 15:07 Z tego zdjecia zrobię chyba sobie tapetę na kompa: www.leeleesobieski.stopklatka.pl/ls_eye.jpg Odpowiedz Link
sloggi Re: Leelee Sobieski ;) 08.08.04, 18:38 Nie )))) To jest foto z cyklu "czy te oczy mogą kłamać??" Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Leelee Sobieski ;) 08.08.04, 15:33 O nie, Slogguniu, jak elficzka z taniego fantasy A co myslisz o Alicii Silverstone? Moim zdaniem jest slodsza i dosyc podobna. Odpowiedz Link
sloggi Re: Leelee Sobieski ;) 08.08.04, 18:40 Alicia to produkt obcy, a tu zawsze mozesz sobie tłumaczyć, że panna w osiemnastym pokoleniu jest krajanką Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Leelee Sobieski ;) 08.08.04, 15:31 marcotills napisał: > - Kiedy miała piętnaście lat wyglądała pięknie... Inny by powiedzial: kiedy miala 12 lat wygladala pieknie. Wiesz jaka to choroba? Odpowiedz Link
marcotills Re: Leelee Sobieski ;) 08.08.04, 15:43 narysuj.mi.baranka napisała: > marcotills napisał: > > > - Kiedy miała piętnaście lat wyglądała pięknie... > > Inny by powiedzial: kiedy miala 12 lat wygladala pieknie. > Wiesz jaka to choroba? -- cukrzyca...? > Odpowiedz Link
sloggi Re: Leelee Sobieski ;) 08.08.04, 18:44 Zdrowy zachwyt jest zawsze wskazany, bo to znaczy, ze człowiek umie postrzegać i odczuwać piękno. Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Leelee Sobieski ;) 08.08.04, 19:42 sloggi napisał: > Zdrowy zachwyt jest zawsze wskazany, bo to znaczy, ze człowiek umie postrzegać > i odczuwać piękno. Ja raczej dostrzegam druga strone tego "zachwytu" czyli sugestie, ze po 15 roku zycia piekno u kobiety przemija. Uwazam, ze takie myslenie to pewna patologia. Odpowiedz Link
sloggi Re: Leelee Sobieski ;) 08.08.04, 20:05 Po piętnastym roku życia to dziewczyna dopiero zaczyna być kobietą - nieprawdaż? Odpowiedz Link
narysuj.mi.baranka Re: Leelee Sobieski ;) 08.08.04, 19:45 Ale ja tez jestem zboczona tylko w druga strone: dla mnie piekna jest Beata Tyszkiewicz, Szapolowska. Obecnie. Slaska byla dla mnie piekna. Odpowiedz Link
marcotills Re: Leelee Sobieski ;) 08.08.04, 22:54 narysuj.mi.baranka napisała: > Ale ja tez jestem zboczona -- Wypraszam sobie takie aluzje drogi Baranku... Moje stwierdzenie, że Leelee Sobieski wyglądała pięknie, kiedy miała lat piętnaście to oczywiste stwierdzenie faktu a nie jakieś pedofilskie podteksty... Tyszkiewicz i Szapołowska to kobiety, które zawsze mi się podobały i podobają się nadal... Odpowiedz Link
sloggi Re: Leelee Sobieski ;) 08.08.04, 23:34 Ona ma w tych oczach takie ogniki, albo mi się tak wydaje. Odpowiedz Link
chaladia O, shit... 08.08.04, 23:16 Sądząc po nazwisku, to ona może być moją właścicielką... Odpowiedz Link
squelette_de_serpent Re: Leelee Sobieski 09.08.04, 10:28 na niektórych zdjęciach bardzo przypomina helen hunt, nie sadzicie? Odpowiedz Link
zenta1 Re: Leelee Sobieski 09.08.04, 10:51 ...obejrzałem ją sobie wczoraj w filmie "Joy". Chyba ...? O takich dwóch, co przez CB-radio sprowokowali jakiegoś psychopatę do działania. Na koniec - jatka jak się patrzy. Ten typ urody...kojarzy mi się z tą zwariowaną, zakręconą blond- sekretarką z Ally McBeal, która też nie miała szczęścia do chłopów... Ciekawe, bo aktorka ta też ma polskobrzmiące nazwisko. Odpowiedz Link
sloggi Re: Leelee Sobieski 09.08.04, 22:05 zenta1 napisał: > ...obejrzałem ją sobie wczoraj w filmie "Joy". Chyba ...? O takich dwóch, co > przez CB-radio sprowokowali jakiegoś psychopatę do działania. Na koniec - > jatka jak się patrzy. > Ten typ urody...kojarzy mi się z tą zwariowaną, zakręconą blond- sekretarką z > Ally McBeal, która też nie miała szczęścia do chłopów... Ciekawe, bo aktorka ta też ma polskobrzmiące nazwisko. To ta sama. Odpowiedz Link
zenta1 Re: Leelee Sobieski 09.08.04, 22:09 sloggi napisał: > zenta1 napisał: > > > ...obejrzałem ją sobie wczoraj w filmie "Joy". Chyba ...? O takich dwóch, > co > > przez CB-radio sprowokowali jakiegoś psychopatę do działania. Na koniec > - > > jatka jak się patrzy. > > Ten typ urody...kojarzy mi się z tą zwariowaną, zakręconą blond- sekretar > ką z > > Ally McBeal, która też nie miała szczęścia do chłopów... Ciekawe, bo akto > rka > ta też ma polskobrzmiące nazwisko. > > To ta sama. > ***raczysz sobie żartować. Ślepy nie jestem. Odpowiedz Link
sloggi Re: Leelee Sobieski 09.08.04, 22:15 Tyle, że w McBeal wygląda fatalnie. A jak wiesz - charakteryzacja robi z człowieka wszystko. Odpowiedz Link
marcotills Re: Leelee Sobieski ;)) 09.08.04, 22:22 A może, jak już mnie zaprosisz mój mozolny adminie, zawitam do Ciebie z flaszką pod tytułem: Sobieski 0,7...? Odpowiedz Link
sloggi Re: Leelee Sobieski ;)) 09.08.04, 22:26 Nałożymy na nią smoczka i po kolei pociągniemy łyk ja jej prapra......dziadka. Ciekawe czy czytała kiedyś sławne Listy do Marysieńki.... Odpowiedz Link
marcotills Re: Leelee Sobieski ;)) 09.08.04, 22:34 sloggi napisał: > Nałożymy na nią smoczka i po kolei pociągniemy łyk ja jej prapra......dziadka. > Ciekawe czy czytała kiedyś sławne Listy do Marysieńki.... -- Czy Ty już sobie dzisiaj coś pociągnąłeś...? Odpowiedz Link
sloggi Re: Leelee Sobieski ;)) 09.08.04, 22:42 A czytałeś te listy? Szczególnie o preferencjach Jana III. Odpowiedz Link
marcotills Re: Leelee Sobieski ;)) 09.08.04, 22:51 sloggi napisał: > A czytałeś te listy? > Szczególnie o preferencjach Jana III. -- Nie czytam cudzych listów, chociaż mam słabość do Marysieńki... W moim życiu wystąpiły już cztery Marie tj. Maria Niepokalana, Maria - ex małżonka, Maria - MAK oraz Maria Słodko Pachnąca o liściach palczastych - moje ukojenie w tym niedobrym świecie... Odpowiedz Link
zenta1 Re: Leelee Sobieski 09.08.04, 22:34 sloggi napisał: > Tyle, że w McBeal wygląda fatalnie. > A jak wiesz - charakteryzacja robi z człowieka wszystko. Oglądam akurat "Obcy IV" - lubie takie charakterne filmy.Tytułowy obcy to też L. Sobieski, zauważyłeś podobieństwo ? Odpowiedz Link
marcotills Re: Leelee Sobieski 09.08.04, 22:36 zenta1 napisał: > sloggi napisał: > > > Tyle, że w McBeal wygląda fatalnie. > > A jak wiesz - charakteryzacja robi z człowieka wszystko. > Oglądam akurat "Obcy IV" - lubie takie charakterne filmy.Tytułowy obcy to też > L. Sobieski, zauważyłeś podobieństwo ? -- Też mimo woli oglądam teraz Obcego i widzę jego podobieństwo do Warakomskiej.. Odpowiedz Link
marcotills Re: Leelee Sobieski ;) 09.08.04, 22:47 sloggi napisał: > Zenta, jesteś potworem!!! -- Podobnym do Jane Krakovsky... Odpowiedz Link
marcotills Re: Leelee Sobieski ;) 09.08.04, 23:12 sloggi napisał: > No jesteś z dekla bardziej męski -- a propos tego dekla: Kiedy życie Cię nie pieści, a dzień staje się piekłem Wsadź łeb do klozetu I jebnij się deklem ! -- Ahoj! Pozdrav ! Odpowiedz Link
marcotills Re: Leelee Sobieski ;) 09.08.04, 23:17 sloggi napisał: > Cytujesz Fredrę z pamięci? -- Tak z dekla... Odpowiedz Link
sloggi Re: Leelee Sobieski ;) 09.08.04, 23:21 A wracając do listów do Marysieńki, to Jasiek ja bardzo kochał - a ona mu w zamian dała tryper. Odpowiedz Link
marcotills Re: Leelee Sobieski ;) 09.08.04, 23:23 sloggi napisał: > A wracając do listów do Marysieńki, to Jasiek ja bardzo kochał - a ona mu w > zamian dała tryper. -- szyper w trufli albo szyper w trawce... Nie chciała a dała... Wot bladź ! Odpowiedz Link
zenta1 Re: Leelee Sobieski ;) 10.08.04, 00:45 sloggi napisał: > Raczej rozwiązła rozpustnica. ...jak jej synek - piękny Jakub królewicz, to ci był aparat. Odpowiedz Link
marcotills Re: Leelee Sobieski ;) 10.08.04, 01:03 zenta1 napisał: > sloggi napisał: > > > Raczej rozwiązła rozpustnica. > ...jak jej synek - piękny Jakub królewicz, to ci był aparat. -- niezły kuba z niego był... Odpowiedz Link
zenta1 Re: Leelee Sobieski ;) 10.08.04, 01:07 ...kuba, kuba...był taki ale wykopany z hukiem ! Odpowiedz Link
marcotills Re: Leelee Sobieski ;) 10.08.04, 01:08 zenta1 napisał: > ...kuba, kuba...był taki ale wykopany z hukiem ! -- z salonu...? Odpowiedz Link
marcotills Re: Leelee Sobieski ;) 10.08.04, 01:10 marcotills napisał: > zenta1 napisał: > > > ...kuba, kuba...był taki ale wykopany z hukiem ! > -- > a kto to był ten huk...? > > Odpowiedz Link
zenta1 Re: Leelee Sobieski ;) 10.08.04, 01:14 marcotills napisał: > marcotills napisał: > > > zenta1 napisał: > > > > > ...kuba, kuba...był taki ale wykopany z hukiem ! > > -- > > a kto to był ten huk...? > > > > Huk, huk ? a juz wiem jest aktor Tadeusz Huk a jego brat był moim kolegą ze szkolnej ławy. Jeśli chodzi o kubę, to popieprzyło mi się z innym forum. Sorry. > > Odpowiedz Link
marcotills Re: Leelee Sobieski ;) 10.08.04, 01:22 zenta1 napisał: > marcotills napisał: > > > marcotills napisał: > > > > > zenta1 napisał: > > > > > > > ...kuba, kuba...był taki ale wykopany z hukiem ! > > > -- > > > a kto to był ten huk...? > > > > > > Huk, huk ? a juz wiem jest aktor Tadeusz Huk a jego brat był moim k > olegą ze > szkolnej ławy. Jeśli chodzi o kubę, to popieprzyło mi się z innym forum. Sorry. -- w mojej pierwszej pracy, zaraz po studiach, miałem współpracowników: pani Salwa i pan Huk. Zabawny moment był, kiedy spotkali się któregoś dnia przy tzw. bufecie przyzakładowym i ktoś gromko krzyknął: - Salwa ! Huk ! > > > > Odpowiedz Link
ulalka Re: Leelee Sobieski 09.08.04, 22:41 sloggi napisał: > zenta1 napisał: > > > Ten typ urody...kojarzy mi się z tą zwariowaną, zakręconą blond- sekretar > ką z > > Ally McBeal, która też nie miała szczęścia do chłopów... Ciekawe, bo akto > rka > ta też ma polskobrzmiące nazwisko. > > To ta sama. > tamta sie nazywala JANE KRAKOWSKY Odpowiedz Link
marcotills Re: Leelee Sobieski ;))) 09.08.04, 23:09 sloggi napisał: > No to mi się porąbało. -- Przez grzeczność, nie zaprzeczam... Odpowiedz Link
sloggi Re: Leelee Sobieski ;))) 09.08.04, 23:17 Zamiast mnie pocieszyć to mnie pognębiasz. Odpowiedz Link
marcotills Re: Leelee Sobieski ;))) 09.08.04, 23:18 sloggi napisał: > Zamiast mnie pocieszyć to mnie pognębiasz. -- A co , ululałeś się...? Odpowiedz Link
sloggi Re: Leelee Sobieski ;))) 09.08.04, 23:24 Aby się ululać trzeba coś wypić z %, a ja póki co sączę herbatę. Odpowiedz Link
marcotills Re: Leelee Sobieski ;))) 09.08.04, 23:30 sloggi napisał: > Aby się ululać trzeba coś wypić z %, a ja póki co sączę herbatę. -- Ale " z duchem " pewnie... Jakoś dziwnie melancholijny dzisiaj jesteś... " Nie poznaję kolegi..." ( SEKSMISJA) Odpowiedz Link
sloggi Re: Leelee Sobieski ;))) 09.08.04, 23:32 Zapewniam Cię, że to tylko herbata owocowa. Bez dokładki. Odpowiedz Link
marcotills Re: Leelee Sobieski ;))) 09.08.04, 23:34 sloggi napisał: > Zapewniam Cię, że to tylko herbata owocowa. > Bez dokładki. -- co ten upał potrafi zrobić z człowiekiem... Odpowiedz Link
ulalka Re: Leelee Sobieski ;))) 09.08.04, 23:44 sloggi napisał: > Aby się ululać trzeba coś wypić z %, a ja póki co sączę herbatę. albo byc ululalka Odpowiedz Link
marcotills Re: Lullaby Sobieski ;))) 09.08.04, 23:49 No to luuuullii, luuuullii, luuuulli ! HEJ!!! >>>> Góralska kołysanka... Odpowiedz Link
ulalka Re: Leelee Sobieski ;))) 09.08.04, 23:37 sloggi napisał: > Zamiast mnie pocieszyć to mnie pognębiasz. Szef ma prawo miec porabane a szanuj szefa swego, mozesz miec gorszego Odpowiedz Link
sloggi Re: Leelee Sobieski ;))) 09.08.04, 23:42 Powinnaś Ulaleczko pracować w laboratorium galenowym Odpowiedz Link
ulalka Re: Leelee Sobieski ;))) 10.08.04, 21:51 sloggi napisał: > Powinnaś Ulaleczko pracować w laboratorium galenowym potraktuje to jako komplement... <a powiesz mi na uszko, co to takiego? > Odpowiedz Link
sloggi Re: Leelee Sobieski ;))) 11.08.04, 00:53 Ciiiiiiiiiii. Tam produkują wazelinę PPPPPPPPPPP Odpowiedz Link
ulalka Re: Leelee Sobieski ;))) 11.08.04, 12:47 sloggi napisał: > Ciiiiiiiiiii. > Tam produkują wazelinę PPPPPPPPPPP a wypchaj sie ta wazelina Odpowiedz Link
sloggi Re: Leelee Sobieski 09.08.04, 22:03 squelette_de_serpent napisała: > na niektórych zdjęciach bardzo przypomina helen hunt, nie sadzicie? Szczerze - zupełnie mi nie przypomina Helki. Odpowiedz Link
candycandy Re: Eee tam... 09.08.04, 18:38 Leelee fajna była w Oczach szeroko zamkniętych. W typie "brzydka ale interesująca" jest Christina Ricci - lecz ostatnio mam przesyt IMHO bardziej interesujące są: Nathalie Portman - reprezentująca typ "chmurnej piękności" i Scarlett Johansson - "chłodna Skandynawka" choć Amerykanka I to ta ostatnia jest dla mnie najlepsza z młodego pokolenia na przestrzeni ostatni sezonów! Wystarczy przypomnieć: Zaklinacza koni, Między słowami, Dziewczynę z perłą. Odpowiedz Link
candycandy Re: Basen... 10.08.04, 18:33 Jak się nazywała ta mała, która zagrała w ww. filmie? Ją trzeba też śledzić - podobno dobiera sobie ciekawe role Odpowiedz Link
sloggi Re: Mam 10.08.04, 18:44 candycandy napisała: > Ludivine Sagnier > Zupełnie nie kojarzę. Odpowiedz Link
candycandy Re: Mam 11.08.04, 20:05 To źle. Wypożycz sobie wspomniany Basen i przyjrzyj się Ludivine - widać, że charakterna pannica I sam film super się ogląda - niby leniwa upalna atmosfera a siekiera wisi w powietrzu i wiadomo, że spadnie. Zakończenie nieprzewidywalne I jeszcze jakiś czas będziesz się zastanawiać jak to było naprawdę... Odpowiedz Link