Dodaj do ulubionych

Iwostin kremy

20.11.06, 18:49
mam zamiar kupic sobię kilka kremów z tej firmy ale najpierw chciałabym poznać
Wasze opinie i doświadczenia z nimi,mam 28 lat myslicie że bedą sie
nadawać?myslę o kremie tłustym lub półtłustym i kremie pod oczy,pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • floridastory Re: Iwostin kremy 20.11.06, 19:33
      Nakrecona mnostwem swietnych opinii pognalam nabyc rozne produkty tej firmy,
      nabylam wprawdzie tylko balsam do ciala ( na szczescie, ufff), dostalam mmostwo
      probek kremow ( linia Exeline, bodajze + krem do rak) i wiem na pewno, ze nigdy
      wiecej w zyciu nic tej firmy nie kupie. Balsam okazal sie potwornie mazacym sie
      towotem, ktory w dodatku nie nawilza ( a ma byc do skory ze sklonnoscia do
      przesuszania sie... ! Dodam, ze nie mam wysuszonej skory )i trzeba go wcierac i
      wcierac i wcierac.... Krem do rak zostawia lepki film, a krem do twarzy
      podraznil mi skore. Do bani i wielki zawod. Ale kwestia gustu i skory, niektore
      dziewczyny sa zachwycone....A tak sie nastawialam na krem na naczynka, ale mowy
      nie ma, nie mam odwagi :(
      Pozdrawiam
    • o.lunia Re: Iwostin kremy 20.11.06, 20:36
      baaardzo polecam te firme! doskonale dermokosmetyki za niewygorowane pieniadze.
      mam cere mieszana i szczerze polecam cala serie Iwostin Purritin.
      Poza tym rewelacyjny jest krem nawilzajacy o przedluzonym dzialaniu z filtrem 20
      • helga22 Re: Iwostin kremy 20.11.06, 23:03
        mam tlusta skórę ale nie nawilżoną, używam ivostin krem nawilżający dla skóry
        wrażliwej suchej i alergicznej i jestem zadowolona, poza tym jest bardzo wydajny
        • karina66 Re: Iwostin kremy 21.11.06, 08:56
          Ja używam nawilżającego z filtrem 20 i jestem zadowolona.Tego pod oczy nie
          polecam.Był klejący.
    • umbilicalis Re: Iwostin kremy 21.11.06, 18:06
      ja uzywam kremu nawilzajacego o przedłuzonym działaniu.kupiłam go zachecona
      pozytywnymi opiniami szkoda tylko ,ze nie spełnił zadnych z moich
      oczekiwan.nie nawilza...:( byc moze nie nadaje sie do mojej cery...pozdrawiam
      • a_nika Re: Iwostin kremy 21.11.06, 18:30
        mialam nawilzajacy i nawilzajacy z filtrem. oczekiwalam od nich nawilzenia - i
        uwazam ze sa bardzo ok.
    • k1k2 Re: Iwostin kremy 21.11.06, 23:01
      kupilam zachwalany na tym forum krem nawilzajacy i... wyrzucilam go.
      w/g mnie jest tlusty i zle sie wchlania
    • krolewna.joanka Re: Iwostin kremy 22.11.06, 09:26
      Ja uzywalam iwostinu ,seria Purritin do cery z problemami i bylam bardzo
      zadowolona.
    • justynah82 Re: Iwostin kremy 22.11.06, 13:56
      Mam krem pod oczy przeciwzmarszczkowy i musze stwierdzic ze jest super. wydajny i chciaz jestem mloda to widze efekty bo zmarszczek ani sladu.
      • tipsiara Re: Iwostin kremy 22.11.06, 18:44
        a czy ten krem jest tłusty,lekki,jak sie wchłania?:)
        • redroose Re: Iwostin kremy 22.11.06, 19:20
          Ja uzywam Zel do mycia twarzy i krem na noc z serii PURRITIN. Kupilam ten
          zestaw zachecona promocja w aptece i wczesniejszym uzyciem kilku probek...i
          musze przyznac,ze jestem zachwycona.Tak pieknej buzki nie mialam juz dawo :)
          Wszystkie moje problemy zniknely,a skora mniej sie blyszczy!
    • jessica26 Re: Iwostin kremy 22.11.06, 20:13
      Czy ktos uzywał moze serii dla naczynkowcow? Jak sie sprawdzila?
    • oloom Re: Iwostin kremy 23.11.06, 09:13
      Ja używam kremu odżywczego z witaminami na noc, kremu nawilżającego dla skóry
      wysuszonej na dzień i żelu pod oczy. Jestem bardzo zadowolona z efektów. Krem
      odżywczy jest co prawda trochę tłusty i wchłania się niezbyt szybko, ale w
      sumie w nocy mi to nie przeszkadza. Za to rano skóra jest cudowna. Używam
      kremów Iwostinu od dłuższego czasu i ze swojej strony naprawdę mogę je polecić.
      Wcześniej używałam Vichy, ale w sumie stwierdziłam, że ten sam efekt mogę
      osiągnąć za mniejsze pieniądze.
    • marghot Re: Iwostin kremy 23.11.06, 10:15
      Moje doświadczenia z Iwostinem nie sa najlepsze.
      Krem do cery tradzikowej (interesowąl mnie efekt złuszczania) uczulił mnie i ma
      drażniący zapach.
      Pozostałe kosmetyki bardziej natłuszczają niz nawilżają, czesto wałkują się
      przy nakładaniu makijażu. Generalnie jestem na NIE :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka