ewelline 23.11.06, 12:48 Zobaczcie ilość wątków i postów, kiedyś było tu o wiele więcej ludzi, to forum żyło ale odkąd tak krzyczałyście o logowanie, forum umarło i same tego chciałyście. Kiedyś tu była kopalnia wiedzy, teraz pustka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gofera2 Re: To forum nie umarło 28.11.06, 15:48 chyba nie jest tak ,żle mi forum pomaga Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: To forum umarło 23.11.06, 13:01 ruch jest mniejszy, toprawda. ale za to jest więcej rzeczowości, mniej krzyków ect coś za coś... Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: To forum umarło 23.11.06, 13:22 ewelline napisała: > Zobaczcie ilość wątków i postów, kiedyś było tu o wiele więcej ludzi, to > forum żyło ale odkąd tak krzyczałyście o logowanie, forum umarło i same tego > chciałyście. Kiedyś tu była kopalnia wiedzy, teraz pustka. Jaka kopalnia wiedzy? Roilo sie od trolli i pyskowek (nadal niestety w jakims stopniu obecnych)-wiele postow pisanych bez logowania i tak nadawalo sie tylko do usuniecia. Jesli komus tylko o ilosc chodzi to pewnie teskni za tymi czasami. Jest mniejszy ruch, ale to sie zdarza czasowo na wszystkich forach. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: To forum umarło 23.11.06, 13:36 Nie czasowo, tylko cały czas, a właściwie to robi się coraz gorzej. Kiedyś wchodziłam na to forum i były dziesiątki wątków a teraz wchodzę i ciągle widzę te same a doczekać się na odpowiedź też ciężko. Logowanie było złym pomysłem. Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: To forum umarło 23.11.06, 14:00 ja nie udzielam sie tu poand pol roku, logowanie nei ejst problem ale duzo chamstwa, ciagle odsylanei do wyszukiwarki, tego sie nei chce juz czytac, skoro ciagle sie odsyla do wyszukiwarek to strach zadawac pytania a wiadomo ze wiekszosc tematow ciagle jest aktualnych i ile moz ebyc ciagle nowych niepowtaralnych watkow...albo neiraz interesujact temat a tu nagle zaczyna sie 30 postow na temat ortografii, neidobrze sie robi........ Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: To forum umarło 23.11.06, 14:10 Co do wyszukiwarki to się akurat zgadzam bo ileż razy mozna w koło powtarzać to samo, jak identyczny lub prawie taki sam wątek jest 5 linijek niżej albo na następnych stronach. Przykład z własnego dośw., załozyłam kiedys wątek o depilatorach, ponad 100 wpisów, naprawdę świetny wątek więc po co tworzyć nowy skoro w tamtym jest wszystko? Po co? To tak fajnie jest pisać parę razy w koło to samo? Bo komuś nie chce się przejrzeć forum? A co do ortografii to może niektórzy może nauczą się jeszcze przy okazji zasad dot. polskiej pisowni :) Odpowiedz Link Zgłoś
clockwork.orange Re: To forum umarło 24.11.06, 14:12 ja tez zaczełam bardzo doceniac osoby, ktore zwracaja uwage na błedy, chociaz na poczatku mnie to strasznie wkurzało:) ale jak sie złapałam na tym ze sie sama zastanawiam czy napisac "który" czy "ktury"- zmieniłam zdanie. dziekuje wam ortograficzni nadgorliwcy, dzieki wam nie popadam we wtorną dysleksje:) Odpowiedz Link Zgłoś
skinnycow Re: To forum umarło 24.11.06, 19:28 >załozyłam kiedys wątek o depilatorach, ponad 100 wpisów, naprawdę świetny >wątek więc po co tworzyć nowy skoro w tamtym jest wszystko? Po co? To tak >fajnie jest pisać parę razy w koło to samo? Bo komuś nie chce się przejrzeć >forum? A co do ortografii to może niektórzy może nauczą się jeszcze przy >okazji zasad dot. polskiej pisowni :) Warto zakladac nowe watki (nawet na ten sam temat), bo: a) osoby nowe na forum, takie, ktore w czasie zycia starego watku nie braly udzialu w dyskusji, a maja cos nowego lub innego do powiedzenia b) rynek zyje swoim zyciem i co rusz pojawiaja sie nowosci, wiec warto o nich w tym samym kontekscie jeszcze raz porozmawiac c) zalozycielka watku nie zaspokoila swojej ciekawosci przez lekture watkow archiwalnych Takich argumentow mozna mnozyc! Mnie szczerze powiem denerwuje odsylanie do wyszukiwarki. A jeszcze bardziej mnie denerwuje, jak dyskusja zbacza na tory bledow ortograficznych - to jest tak, jakby komus powiedziec w zwyklej rozmowie, ze mowi ze zlym akcentem lub nieprawidlowo buduje zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: To forum umarło 23.11.06, 13:58 Ja jakos nie zauwazylam,zeby ono umarlo.Jak nie wejde na nie przez pare dni, to wszystko co jest na stronie 0 mam zazanczone jako 'nieczytane' ;>>>> a poza tym jakos nie tesknie do klotni np na temat brania prysznica rano z pyskowkami i wyzwiskami od najgorszych. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: To forum umarło 23.11.06, 14:06 Ale wątek o braniu prysznica rano jest właśnie teraz, jak jest logowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: To forum umarło 23.11.06, 17:03 tak :) ten watek jest teraz i jest w miare kulturalny, ale gdy nie bylo logowania tez bylo kilka watkow na temat mycia sie i ogolnie higieny i tam to dopiero byly kwiatki ;>>> Odpowiedz Link Zgłoś
the.main.gosc Re: To forum umarło 23.11.06, 14:16 wiedzialam, ze tak bedzie. swoja droga, kierowanie do wyszukiwarki uwazam za niegrzeczne, podobnie jak nachalne poprawianie bledow ortograficznych. coz, zdarzaja sie koszmarne byki, ale coz... nieustanne (i na ogol niekulturalne) poprawianie, oczekiwanych rezultatow nie przynioslo...wiec po co sie TUTAJ czepiac? Dla zabawy ? Zeby sie dowartosciowac ? Zalosne. Inny powod : zawisc. W zwiazku z tym pisza tutaj glownie fanki oceanic i piercingow. Szkoda, bo bylo tu kiedys ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: To forum umarło 23.11.06, 14:59 "...kierowanie do wyszukiwarki uwazam za niegrzeczne,..." A jak nazwiesz zakładanie wątku na temat, który jest 5 liniejek niżej albo na nstępnych stronach forum i wystarczy się trochę wysilić i po prostu poczytać? Dlaczego ktoś ma powtarzać 5 razy to samo na ten sam temat? Fanki Oceanic? A przepraszam co masz do firmy Oceanic? Co to za bełkot? Co do błędów to jak taka mądralińska zakłada kolejny wątek o suszarce Rowenta Lissyma Ionic kiedy już wszystko na tem temat zostało powiedziane i jej nie chce się najzwyczajniej w świecie przejrzeć forum i np. robi mega byka to aż się prosi żeby poprawić. Mnie rażą błędy ort. Odpowiedz Link Zgłoś
kashmirek Re: To forum umarło 23.11.06, 15:21 w tym byl caly urok forum , duzo postow czasem na glupie czy smieszne tematy. przeciez to zabawa dbanie o urode itd, po co traktowac to tak smeirtelnie powaznie, malo jest nieszczesc na swiecie? tez uwazam ze forum umarlo przez te logowania, mozna to jakos cofnac? Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorekk Re: To forum umarło 23.11.06, 15:35 ja nie rozumiem, co ma logowanie do mniejszej ilości postów. Procedura logowania zajmuje mi 10 sek. Nie sądze żeby była to wielka przeszkoda dla kogoś kto chce sie o coś spytać i forum wydaje mu sie odpowiednie do tego lub chce komuś odpowiedziec na pytanie i akurat zna odpowiedź lub może poradzić. wszystko zalezy od dobrych chęci. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: To forum umarło 23.11.06, 15:57 Nie potrafisz wyciągać wniosków. Przed logowaniem było 10 razy więcej tu osób i tematów a co za tym idzie było po prostu ciekawiej, forum tętniło życiem, może Cię tu nie było to nie wiesz. A mi się nie chce logować ale sie loguję jak już muszę i chcę założyć wątek ale najczęściej mi się po prostu nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
pomidorekk Re: To forum umarło 23.11.06, 16:06 byłam na tym forum przed logowaniem, wnioski umiem wyciagać. a sa nastepujące - wcześniej dużo było głupich wątków i nie na temat, głłupich odzywek, jakiś dziwnych bełkotów forumowych. teraz tym wszystkim ludziom zwyczajnie nie chce się logowac, żeby wrzucić swoje 3 grosze - i to jest na plus. po 2 - nie wiem jak bardzo trzeba być leniwym żeby nie chcieć te 10 sekund poświęcic na zalogowanie. Współczuję takim leniwcom i szczerzę pisząc wątpię czy chciałbym od takiej osoby poradę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: To forum umarło 23.11.06, 16:42 Nie martw się pomidorek, nic ci nie doradzę bo nie będzie mi się chciało logować. Odpowiedz Link Zgłoś
the.main.gosc Re: To forum umarło 23.11.06, 18:50 Fanki Oceanic? A przepraszam co masz do firmy Oceanic? Co to za bełkot? > a co to za chlewne okreslenia ? nic nie mam do firmy oceanic, bo jej nie znam, ale ty widac jestes wielbicielka...ale taka toksyczna czyli z tych, ktore mialam na mysli piszac swoj post. Mnie tez raza bledy, ale jeszcze bardziej czepliwe frustratki. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: To forum umarło 23.11.06, 18:57 Chlewne? A co to za słowo? Na pewno nie ze słownika jęz. pol. Nie przypominam sobie żebym wypowiadała się kiedykolwiek na temat firmy Oceanic gdyż nie używam ich kosmetyków. Jakaś mania prześladowcza? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: To forum umarło 23.11.06, 18:58 A i pewnie ciebie też rażą błędy ale pewnie nie swoje. (To dotyczy tego "chlewne"). Odpowiedz Link Zgłoś
the.main.gosc Re: To forum umarło 23.11.06, 19:01 przeczytalam, podaje do wiadomosci, ale narozmowe z toba nie mam najmniejszej ochoty. jestem wybredna. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: To forum umarło 23.11.06, 19:42 O, to jesteśmy zgodne przynajmniej bo ja z takim bełkotem też nie mam zamiaru dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
ramadayes Re: To forum umarło 24.11.06, 19:50 ewelline napisała: > Co do błędów to jak taka mądralińska zakłada kolejny wątek o suszarce Rowenta > Lissyma Ionic kiedy już wszystko na tem temat zostało powiedziane i jej nie > chce się najzwyczajniej w świecie przejrzeć forum i np. robi mega byka to aż > się prosi żeby poprawić. Mnie rażą błędy ort. o rany, kobieto, musisz się tak czepiać tych błędów? może ktoś jest dysortografikiem i nie ma wyczucia, czy pisze dobrze. sama rozmawiałam na forum z osobą, która robiły byki i przyznała się, że jest dysortografikiem. i co? trzeba koniecznie wytknąć ten błąd, bo nie wytrzymasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: To forum umarło 28.11.06, 18:14 Najlepiej powiedzieć, że jest się dysortografem czy innym dysleksje i dygrafie, najwygodniej zgonić na wyimaginowaną przypadłość a nie na swoje zwykłe nieuctwo i brak oczytania. Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: To forum umarło 23.11.06, 16:21 the.main.gosc napisała: > wiedzialam, ze tak bedzie. swoja droga, kierowanie do wyszukiwarki uwazam za > niegrzeczne A to dlaczego? Ja np. grzecznie odsylam do czegos, co juz bylo. Nie chodzi o tematy, ktore byly wieki temu, bo warto je uaktualniac,ale o to, ze na jednej stronie sa czasem 2-3 watki na ten sam temat. Bardziej niegrzeczne jest wg mnie to, ze zakladajacym te watki nie chcialo sie nigdzie zajrzec i poszukac,a potem bez przerwy "up-uja" watki zdziwione, ze nikt nie odpowiada. Nic dziwnego,ile mozna na ten sam temat? W takim wypadku podanie linkow jest wybitnie kulturalne, bo trzeba miec i dobre checi i poswiecic czas, ktorego takim smieciarzom bylo szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: To forum umarło 23.11.06, 17:08 Forum nie umarło, tylko frakcja "Perfuma na Dekoldzie" się obraziła, a forumowa ortografia tylko na tym zyskała ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
the.main.gosc Re: To forum umarło 23.11.06, 18:52 jesli robisz to w sposob grzeczny, to nie widze problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
othala76 Re: To forum umarło 23.11.06, 21:08 no zgadzam sie z Tobą... (pewnie zaraz mnie ktoś 'napadnie', że zdania od 'no' sie nie zaczyna) Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: To forum umarło 23.11.06, 18:23 tez zauwazylam ze forum umarlo ale wg moich obserwacji nie od razu po wprowadzeniu logowania tylko po dluzszym czasie. Zniknely stale forumowiczki - moze juz omowily wszystko co mialy do omowienia? Duzo dziewczyn logowalo sie od zawsze, inne stale forumowiczki zalozyly loginy i sie nie obrazily za ten przymus. A forum dopiero po kilku miesiacach zrobilo sie "niezywe". Odpowiedz Link Zgłoś
the.main.gosc Re: To forum umarło 23.11.06, 18:59 i sie nie ozywi. stalo sie niemilosiernie konkretne, bez fantazji, posty bez osobowosci. no i te purystki :))) i ich scholastyka :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: To forum umarło 23.11.06, 19:45 I co? Mamy ci teraz brawa bić bo nauczyłaś się 2 słów, których znaczeń nie rozumiesz i brzmią tu w tym wątku conajmniej śmiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
omniabulgari Re: To forum umarło 23.11.06, 20:00 eweline, czy jak CI tam wlasnei glownei przez takie osoby jak Ty to forum uniera....... Odpowiedz Link Zgłoś
the.main.gosc Re: To forum umarło 23.11.06, 19:00 to forum jest antypatyczne... po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
kashmirek Re: To forum umarło 23.11.06, 20:01 racja, forum to zrobilo sie nudne jak rosół w niedzielne popoludnie. ja lubilam watki dotyczace np slynnych osob i tak dalej, ale matki teresy z radia maryja sie pooburzaly i poobrazaly na wszystko, i tak tu jest juz teraz - bezbarwnie, bez charakteru i po prostu mdle w swojej porzadnosci i puryzmie. Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: To forum umarło 23.11.06, 20:08 no dobra, z tego co tutaj piszecie, to stwierdzam, ze chyba za malo czytalam forum przed logowaniem, skoro nie zauwazylam az takiej roznicy;> Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: To forum umarło 23.11.06, 20:26 Nie ma starych forumowiczek, kaloo, fanki grześków czekoladowych, kiedyś asiek asiekowaty się tutaj często udzielał. Znam to forum z codziennej jego lektury od prawie 3 lat (pod innym nickiem) i widzę, że obecnie najwięcej postów to posty adeptek sztuki dbania o siebie za pomocą kosmetyków, dopiero zaczynających, niż "koneserek" ;-) bo pytanie w stylu "czym się różni woda toaletówa od perfumowanej" czy "jak się umalować na pierwszą randkę" są naiwne, i wydaje mi się, że obecnie siedzą na forum w większości nastolatki. Fakt, nie ma już pyskówek i obrzucania się błotem, to chyba jedyny plus logowania. Odpowiedz Link Zgłoś
tingavinga Re: To forum umarło 23.11.06, 21:46 wg mnie logowanie nie ma tu nic do rzeczy, można pyskowac pod roznymi nickami Odpowiedz Link Zgłoś
sigrun Re: To forum umarło 24.11.06, 09:30 E tam, jeszcze trochę doświadczonych "staroci" czasami tu zagląda ;-) Choć muszę przyznać, że ostatnio piszę rzadko bądź wcale, ale to dotyczy również innych forów. Cóż, napięty harmonogram ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: To forum umarło 24.11.06, 14:21 Faktycznie jest mnie postów. Ale dlaczego? Czyżby logowanie się było AŻ takim problemem?Przez logowanie sie jestesmy mniej anonimowi i nie można pisać głupich postów? Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: To forum umarło 24.11.06, 14:22 Może nie tyle co umarło ale na pewno się zmieniło. Kiedyś "uroda" miała inny klimat, dziewczyny wymieniały się konkretnymi, dobrymi radami itd. - teraz jest bardzo dużo sztucznie podtrzymywanych watkow "ile wydajecie na siebie itd.", a "pyskowki";P jak byly tak sa (BTW nie wyobrazam sobie "urody" bez takich sporow;P) To nie "zasługa" logowania, to ludzie sie zmienili. Pamietajcie, ze to my tworzymy forum i tylko od nas zalezy jaka bedzie tu atmosfera:> Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: To forum umarło 24.11.06, 16:29 Tylko, że dziwne, że zmieniło się zaraz po wprowadzeniu logowania? Obserwowałam to i wiem jak było. Odpowiedz Link Zgłoś
oxy_gen_86 Re: To forum umarło 24.11.06, 18:53 ewelline napisała: >Obserwowałam > > to i wiem jak było. A ja bywalam i pisalam - tez wiem jak bylo:) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: To forum umarło 28.11.06, 18:16 To mamy odmienne zdania. Tylko kto ma rację? Fakty, a fakty mówią za siebie - przed logowaniem było tu o wiele więcej osób i wątków, po logowaniu każdy już widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
komyszka Re: To forum umarło 24.11.06, 14:32 a ja mysle ze wine za "obumieranie" moze ponoscic wizaż- nota bene kapitalny;). sama widze po sobie ze odkąd go odkryłąm , na urodzie goszcze duzo rzadziej. Odpowiedz Link Zgłoś
fandorina Re: To forum umarło 24.11.06, 18:45 Zgadzam sie z poprzednimi wypowiedziami. Kiedyś to forum było inne.Zagladam tu od 3 lat ostatnio coraz rzadziej - poprostu nie ma ciekawych wątków. Kilka lat temu można było poczytać naprawdę wiele ciekawych wątków od fanatyczek kosmetyków ( niekoniecznie tych z górnej półki). Były super wątki typu- "przeboje kosmetyczne za grosze", "ostatnio kupiłam ..."wypowiadały sie dziwczyny które lubiały i naprawdę umiały ciekawie pisać o kosmetykch, pielęgnacji itp. Odpowiedz Link Zgłoś
skinnycow Re: To forum umarło 24.11.06, 19:41 > Zgadzam sie z poprzednimi wypowiedziami. Kiedyś to forum było inne.Zagladam tu > od 3 lat ostatnio coraz rzadziej - poprostu nie ma ciekawych wątków Dziewczyny to zamiast narzekac same zalozcie jakies ciekawe watki. Odpowiedz Link Zgłoś
carolinascotties ciekawe wątki 24.11.06, 23:28 ostatnimi czasy umierają w lekceważeniu...o ile łatwiej założyć trzecui, ten sam wątek na jednej stronie... przyznam szczerze, ze uciekłam na wizaz :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: To forum umarło 28.11.06, 21:38 ja osobiście wolę logowanie się na forum:) jest przytulniej;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: To forum umarło 28.11.06, 22:12 Rzeczywiście...przytulniej...wieje nudą i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
aaliyah83 Re: To forum umarło 28.11.06, 22:18 eweline znajdz sobie chłopa i niech Cie porzdnie zer.... Twoje ciągłe ujadanie jest meczace, zalozylas ten watek a mam wrazenie czytajac Twoej inne posty ze kazdy Twoj post czy odp jest poprostu chamska i zazwyczaj jest nei na temat urody bynajmniej. Twoje wypowiedzi na tym forum naprawd erzadko dotycza urody cyz daneog tematu Mysle ze od ortografii wazniejsza jest jednak kultura.. Fajnie ze jetses takim orłem orograficznym i wogole ale daj juz spokoj, to tylko internet, tlyko forum jak ktoś zrobi byka cyz cos to świat się nei konczy na tym. Odpowiedz Link Zgłoś
la_veuve_noire Re: To forum umarło 28.11.06, 23:00 aaliyah83 napisała: > eweline znajdz sobie chłopa i niech Cie porzdnie zer.... Urocze. I jakie kulturalne... Odpowiedz Link Zgłoś
aaliyah83 Re: To forum umarło 28.11.06, 23:11 pierwszy raz zdarzylo mi sie tak napisac, ale po przesledzeniu postow tej osoby trudno inczej skoro ona potrafi obrzucac blotem o takie drobnostki, jest desperatką ktora zdaj sie poza forum nei ma innych stresow od błedow ortograficnzych, wyszukiwarek, logowania itd. to przykre., a swoim watkiem o depilatorach podneica sie od pol roku... zalosna jestes eweline ... Odpowiedz Link Zgłoś
ewelline Re: To forum umarło 29.11.06, 00:25 Może ciebie aali coś tam faceci rżną jak dziwkę ale nie mnie... Co kto lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesa20 Re: To forum umarło 28.11.06, 23:42 ja tak wolę, każdy poznaje się po nickach:) a co za różnica czy ktoś napisze z zalogowanego nicka czy nie?? jak ktoś chce się wypowiedzieć to się wypowie, proste. a że powstają wątki nudne dla Ciebie to już inna sprawa, stwórz taki który będzie cię interesować, może zrobi się ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś