Dodaj do ulubionych

Jak dziala Sopot?

24.11.06, 20:26
Czy ten balsam brazujacy Sopot dziala na zasadzie samoopalacza, trzeba uwazac
z rozsmarowywaniem? Po jakim czasie widac efekt ? Czy jak sie nim posmaruje ,
moge zalozyc ubranie? Przepraszam za glupie pytania, ale chcialabym wiedziec
dokladnie co i jak...
Obserwuj wątek
    • hana83 Re: Jak dziala Sopot? 24.11.06, 20:32
      odpisalam ci juz w poprzednim wątku dotyczącym garniera, używalam kiedyś sopotu
      baaaaardzo długo (chyba z sentymentu, bo jestem z Sopotu ;)) powiem jedno, po
      sopocie mialam problemy z cera, a ten garnier jest o niebo lepszy, no i ma o
      niebo lepszy zapach. no fakt faktem po sopocie jest szybszy efekt, powinnas
      sama wyprubowac, szczególnie ze cena zachęca: sopot około 8zl, a garnier około
      15 :)
      • angelika206 Re: Jak dziala Sopot? 24.11.06, 20:39
        wiem czytalam i dziekuje , chodzi mi oto , ze jutro mma impreze i czy jelsi
        jutro w poludnie sie posmaruje tym sopotem to czy na wieczor bede opalona? Boje
        sie tylko ze jak sie ebdzie zmywal to beda plamy ?
        • hana83 Re: Jak dziala Sopot? 24.11.06, 20:42
          wiesz co lepiej nie ryzykuj, bo z wlasnego doswiadczenia wiem ze moze ci równo
          nie wyjsc, a wtedy beda plamy.... ale mam pomysł.... lepiej kupic taki balsam
          (nie brazujący) z drobinkami złota (nie podam ci konkretnej firmy, ale jest ich
          sporo i wszystkie działaja podobnie) nie bedziesz co prawda opalona, ale efekt
          jest super, skóra jest rozswietlona, i naprawde super wyglada :)
          • angelika206 Re: Jak dziala Sopot? 24.11.06, 20:45
            czyli jednak ten sopot dziala jka samoopalacz, hmm , a powiedz mi czy jak sie
            nim posmarowalas to normalnie nalozylas ubranie i ile musialas odczekac?
            • hana83 Re: Jak dziala Sopot? 24.11.06, 20:50
              hmmm wiesz przewaznie smarowalam sie nim na noc, ale efekt byl juz po okolo 2
              godz... jezeli to wazna impreza to nie polecam, szczególnie ze ten sopot za
              fajnie nie pachnie.... wiesz czasem tez sie wysmarowalam, ubralam i gdzies
              wychodzilam no i czasami bylo ok, ale pamietam sytuacje gdy wysmarowalam sobie
              nogi i pozniej sie okazalo ze na kostce mam mega "zacieki" i nie chcialo sie to
              przez kilka dni wyrównac.... moze idz sobie jutro poprostu na solarium:) zawsze
              te kilka minut cos da, a pozniej wysmaruj sie tym balsamem z drobinkami złota,
              z nim zawsze sie fajnie wyglada :)
              • angelika206 Re: Jak dziala Sopot? 24.11.06, 20:56
                wiesz mi glownie chodzi o rece , dekold , brzuch , bo bede miala spodnie wiec
                nog nie bedzie widac .... sama nie wiem co zrobic , musze to przemyslec...
                • hana83 Re: Jak dziala Sopot? 24.11.06, 21:01
                  heh.... smaruj :) raz sie zyje.... tylko w takim razie uwazaj na łokcie, bo jak
                  sie wyprostuje reke to zawsze sa ciemniejsze (mniej trzeba balsamu nalozyc) ale
                  w razie czego radziłabym ten balsam z drobinkami złota takze kupic.... i
                  jeszcze jedna sprawa, jezeli nie chcesz wydawac kasy i na sopot i na garniera,
                  to kup sopot, bo daje lepsze efekty, a zawsze mozna go zmieszac z jakims
                  zwykłym balsamem zeby zadziałał delikatniej, no i zeby mial fajniejszy
                  zapach..... udanej imprezy, i napisz pozniej jak sie udała :) pozdrawiam
                  • angelika206 Re: Jak dziala Sopot? 24.11.06, 21:09
                    ok napisze jak wyszlo , ale musisz mi napisac , czy moge sobie normalnie
                    ubranie nalozyc, jak sie nim nasmaruje...?
                  • angelika206 Re: Jak dziala Sopot? 24.11.06, 21:11
                    aha i co masz na myli piszac o zmieszaniu go ze zwyklym balsamem? najpierw
                    nalozyc zwykly balsam na cialo a pozniej ten sopot? czy jak?
                    • hana83 Re: Jak dziala Sopot? 24.11.06, 21:14
                      nałóż sopot i lepiej chwilke odczekaj, tak zeby chociaz częsciowo sie wchłonił
                      w skórę, a pozniej sie normalnie ubierz... tylko uwazaj na białe ubrania, bo
                      moze zostac ślad.... o zmieszaniu chodziło mi ze, jezeli uznasz ze sopot jest
                      zbyt ciemny dla ciebie do codziennego uzywania, to przed nałozeniem zmieszaj go
                      z innym balsamem.... no nie wiem choćby w jakiejs miseczce :)
                      powodzenia..... :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka