dora1 27.11.06, 17:01 Podoba mi się zapach w/w perfum jednak uważam ,że jest nietrwały.Chciałabym kupić jakąś markową wodę perfumowaną, która miałaby podobny zapach i są trwałe.Czy ktoś może mi coś doradzić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mala_mi80 Re: Passion Dance Avon 27.11.06, 17:15 tak, zostań przy tej wodzie! bo jest fajna i ja ją lubię i też ją używam :) a na poważnie nie znalazłam niczego jak ona a raczej ona zastąpiła mi pewien wycofany zapach... Odpowiedz Link Zgłoś
dora1 Re: Passion Dance Avon 27.11.06, 17:28 Zgadzam się z Tobą .Woda ma bardzo ładny zapach, ale szybko się ulatnia pomimo to iż chyba należy do ciężkich zapachów:) Odpowiedz Link Zgłoś
aliennis Re: Passion Dance Avon 27.11.06, 17:33 moja teściowa jej używa - koszmarne perfumy -duszacy śmierdziuch ,w dodatku (mój maż też to mówi) ma jakby w swojej nucie zapach potu. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Passion Dance Avon 27.11.06, 17:40 wiesz, to rzecz względna na mnie kwiatowe perfumy często ...hmmm...pachną brzydko za to super pachną wszelkie dziwolągi, perfumy mocne o spedyficznych nutach - na mnie to jest wtedy fajny i zupełnie innych zpach ... Odpowiedz Link Zgłoś
dora1 Re: Passion Dance Avon 27.11.06, 18:06 Zapach to kwestia gustu.Jednak nie chodziło mi o ocenę tej nuty zapachowej ,gdyż mnie podoba się .Liczyłam na poradę od osób , które używają zblizonych zapachem perfum tylko innych firm:) Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 Re: Passion Dance Avon 27.11.06, 18:43 nie chcę Cię zbytnio rozentuzjazmować, ale musisz kupić sobie większą torebkę i nosić P.D. ze sobą w torebce postanowione :) Odpowiedz Link Zgłoś
basiaplewik Re: Passion Dance Avon 28.11.06, 09:56 passion dance należy do kategorii szyprowej, jeśli dobrze leży na Tobie ten zapach to szukaj właśnie w tej kategorii- z tańszych wód : masumi złote coty, freya i saga oriflame,pani walewska chic miraculum(czerwona butelka),Emotion Pierre Cardin. Z wyższej półki mogę Ci polecić(moja skóra też kocha szypry): Skin Trussardi, Miss Dior Cherie Dior,Noa Fleur Cacharel, Chance Chanel, Happy Heart Clinique, DKNY BE DELICIOUS,Magnetism Escada(czerwona).Te wody na odpowiedniej skórze uwalniają przepiękną nutę:)) Miłego testowania! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 szok 28.11.06, 17:25 wśród wymienionych zapachów są te, które mi się podobają i ładnie na mnie "leżą" czyli jednak mają sens te podziały zapachów... Odpowiedz Link Zgłoś
basiaplewik Re: szok 28.11.06, 18:00 to prawda coś w tym jest :)) na mnie szypry też bardzo ładnie leżą, niektóre nuty ztych perfum fatalnie leżą na moich koleżanakch- wspomniane wcześniej passion dance które rownież bardzo lubię - na niektórych uwalnia nutę potu i nieświeżości, na mnie pachnie obłędnie (nie spodziewałam tego po avonie:), dla mnie szukanie wg kategorii ma sens Odpowiedz Link Zgłoś
brawurka75 Re: szok 29.11.06, 11:07 kurcze coś w tym jest, mi te perfumki oddała siostra, bo jej sie ten zapach na niej nie podobał a ja go uwilbiam i jak go używałam, to często słyszałam od innych , ze ładnie pachnę , chyba sobie zamówie znowu Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: szok 29.11.06, 11:55 trochę sensu to ma, ale nie jest to w 100% sprawdzalne. np. nie lubię Passion Dance, a Sagę Oriflame i Chance Chanel już tak. nawet podobieństwa między nimi nie czuję... Odpowiedz Link Zgłoś
basiaplewik passion dance 29.11.06, 13:29 pewnie, że trochę sensu to ma ale nie można tego traktować jako wyroczni- ja lubię szyprowe zapachy ale w życiu nie użyłabym chance ;) albo rush gucciego(a też szypr). Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Passion Dance Avon 28.11.06, 12:16 Moim zdaniem Passion Dance to tania wersja Palomy Picasso. Sprawdź, ale jakoś tak mi się kojarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
dora1 Re: Passion Dance Avon 29.11.06, 19:45 Dziękuję wszystkim za porady.Cieszę się ,że tak dużo osób zaangażowało się w tą dyskusję:) Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mi80 dziękujemy :) 29.11.06, 20:57 milutkie te dziewczyny, no nie dora1? fajnie było :) Odpowiedz Link Zgłoś
anuska22 Re: Passion Dance Avon 29.11.06, 20:44 Passion Dance i Paloma Picasso nie są w ogóle podobne! znam bardzo dobrze oba zapachy i nie są ani trochę do siebie zbliżone! Odpowiedz Link Zgłoś
dora1 Re: Passion Dance Avon 01.12.06, 01:17 Tak milutkie są :) Miałam pójść powąchać Palomę Picasso a ktoś mówi ,że nie jest zupełnie podobna :( co za peszek:) Odpowiedz Link Zgłoś