kinga38 05.12.06, 14:46 Czy oglądałyście ten odcinek?????Powiedzcie mi proszę,jakiego tuszu do rzęs użyła??????Sadowskiej zrobiły się mega długie piękne rzęsy.Czy wiecie co to za cudo????Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
komyszka Re: A.Orłowska maluje Marysię Sadowską.Pytanko... 05.12.06, 14:50 niestety w kwestii tuszu nie pomoge bo nie wiem ale z tego co sie orientuje Marysia posiada dość dobrą "bazę" tzn. ma gęste i dosć długie rzesy. a z takimi, wiadomo, niewiele trzeba..:) Odpowiedz Link Zgłoś
asiaz28 Re: A.Orłowska maluje Marysię Sadowską.Pytanko... 05.12.06, 14:51 spróbuj tutaj sie dowiedziec:) tvnstyle.pl/1326111,programy.html Odpowiedz Link Zgłoś
agno7 Re: A.Orłowska maluje Marysię Sadowską.Pytanko... 05.12.06, 15:48 Orłowska użyła tuszu YSL Effet Faux Cils, zresztą używa go bardzo często. Efekt jest rzeczywiście taki - wiem, bo sama używam. Odpowiedz Link Zgłoś
neroli2 Re: A.Orłowska maluje Marysię Sadowską.Pytanko... 05.12.06, 16:31 jaka jest cena tego tuszu i czy mozna go stosowac nosząc szkła kontaktowe? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga38 Re: A.Orłowska maluje Marysię Sadowską.Pytanko... 05.12.06, 16:57 www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=28&recenzja=130009 Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: A.Orłowska maluje Marysię Sadowską.Pytanko... 05.12.06, 17:54 Dzięki za wątek , sama miała załozyc taki sam, ale mnie chodzi o te cienie którymi malowała Sadowską. Orłowska stwierdziła, że daja efekt wydobycia, powiększenia oka, ale koloru jakby nie widać. Właśnie szukam czegoś takiego. Te cienie były w czerwonej puderniczce. Podejrzewam, że to Clarins, ale jakie kolory tak robią?? www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=11261 Jeśli ktos będzie oglądał powtórke to byłabym wdzieczna za podpowiedz czy to Clarins i jaki kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
agno7 Re: A.Orłowska maluje Marysię Sadowską.Pytanko... 05.12.06, 18:08 Tusz kosztuje okolo 114 zł w Sephorze. Można używać, nosząc soczewki, ja noszę i go używam i nic się nie dzieje:) Co do cieni, to na 100% Clarins, niestety nie umiem pomóc w sprawie koloru, najlepiej wypróbować w perfumerii. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: A.Orłowska maluje Marysię Sadowską.Pytanko... 05.12.06, 18:12 agno7 napisała: > Co do cieni, to na 100% Clarins, niestety > nie umiem pomóc w sprawie koloru, najlepiej wypróbować w perfumerii. Dzięki!! Odpowiedz Link Zgłoś
agno7 Re: A.Orłowska maluje Marysię Sadowską.Pytanko... 05.12.06, 18:18 Przyjrzałam się na stronie Clarinsa i na pewno to będą cienie poczwórne (opakowanie tych cieni wygląda jak opakowanie pudru prasowanego tej firmy). Na stronie są 4 zestawy, więc łatwo będzie znaleźć właściwy:) fr.clarins.com/main.cfm?prodID=520 Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: A.Orłowska maluje Marysię Sadowską.Pytanko... 05.12.06, 18:30 Dziękuję. Ten efekt niewidoczny, a magiczny da chyba nr 1. Ale cena jak za złoto:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloneczna.dziewczyna Re: A.Orłowska maluje Marysię Sadowską.Pytanko... 05.12.06, 18:44 Orłowska na 100% użyła bazy Bourjois i tuszu Effect Faux Cils. A te cienie też mnie zainteresowały. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
arieska Re: A.Orłowska maluje Marysię Sadowską.Pytanko... 11.12.06, 16:45 coralin napisała: > Dziękuję. Ten efekt niewidoczny, a magiczny da chyba nr 1. Ale cena jak za złot > o:) Cena normalna jak na wysza polke :) A delikatny, przejrzysty efekt daje tez paleta Clarins 02 Roses Dores/Nude Shimmers - zloto, roz, braz i fiolet. Piekne i bardzo naturalne. Nie widzialam omawianego programu, ale to mogly byc wlasnie te. Odpowiedz Link Zgłoś
coralin Re: A.Orłowska maluje Marysię Sadowską.Pytanko... 05.12.06, 18:55 A tak w ogóle dziekuję za szybką odpowiedz i życzliwość. Nie umiem używać cieni, nie lubię miec widocznego koloru na powiekach, ale wydobyć oko chciałabym cieniami. Teraz wiem, że to na pewno Clarins. Sadowską wymalowała chyba nr 2 czyli w beżach. Sprawdzę w perfumerii jak to wyglada na mnie choc chyba nr 1 bezpieczniejszy choc wyglada mi jak puder na twarz a nie cienie. Dziekuje serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
bajlandia1 Clarins 05.12.06, 21:04 na pewno cienie Clarins, jak było zbliżenie to na wieczku widoczna była nazwa firmy. A ta baza to na pewno Bourjois???? Odpowiedz Link Zgłoś
kinga38 Re: baza 06.12.06, 11:06 Podłączam się pod pytanie dotyczące bazy pod makijaż.Jaka firma??? A wiecie już jaki numer użyła cieni Clarins??? Odpowiedz Link Zgłoś
wiolinka100 Re: baza 06.12.06, 11:31 Te cienie to Clarins no 2 -roses dores, miałam je. Na palecie wyglądają na ciemne, ale w rzeczywistości są bardzo jasne i dają bardzo lekki, rozświetlony kolor. Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: A.Orłowska maluje Marysię Sadowską.Pytanko... 06.12.06, 21:13 Ja muszę się wyżalić, bo w mojej kablówce (Aster) przestali emitować TVN Style, a to był jedyny kanał oprócz TVN 24 który oglądałam !!! teraz już nie bedę chyba nic oglądać! ...i nie zobaczę Miasta Kobiet (a kto teraz prowadzi?? ) ... ani nowych makijaży Ani Orłowskiej :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
kinga38 Re: A.Orłowska maluje Marysię Sadowską.Pytanko... 06.12.06, 22:26 A wiecie jakiego pudru użyła???Podobno jakiegoś co nie przepuszcza wody hmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
magda769 Re: A.Orłowska maluje Marysię Sadowską.Pytanko... 07.12.06, 07:53 Ale która dokładfnie to jest baza - bo mnie sie wydawało ze to jest z pompka a na stronie Bourjois nie ma bazy w pompce. prosze o pomoc m Odpowiedz Link Zgłoś
magda769 Re: A.Orłowska maluje Marysię Sadowską.Pytanko... 07.12.06, 12:24 Halo halo, prosze o informacje o jaka dokładnie chodzi baze:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga38 Re: A.Orłowska maluje Marysię Sadowską.Pytanko... 17.12.06, 13:24 A czy nie wsmarowała jej na początku zamiast kremu tej maski-cud Clarinsa?I to chyba umocniło mokijaż????Czy może się mylę??? www.jump.co.za/Product/Clarins-Beauty-Flash-Balm-50ml-Baume-Beaute-Eclair-250000.htm Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: to nie to 06.01.07, 00:44 Przypadkiem na forum tvn style znalazłam podobny wątek i dziewczyny rozszyfrowały co to za baza !!! to baza pod makijaż Clarins Instant Smooth Perfecting Touch us.clarins.com/main.cfm?prodID=676 PS. u mnie w kablówce znowu uruchomili Tvn style więc moge oglądać, super ! Odpowiedz Link Zgłoś
bajlandia1 Re: to nie to 14.01.07, 08:00 jade.fox napisała: > Przypadkiem na forum tvn style znalazłam podobny wątek i dziewczyny > rozszyfrowały co to za baza !!! > > to baza pod makijaż Clarins Instant Smooth Perfecting Touch > > us.clarins.com/main.cfm?prodID=676 > PS. u mnie w kablówce znowu uruchomili Tvn style więc moge oglądać, super ! To nie ten produkt - inne opakowanie było. Odpowiedz Link Zgłoś
bajlandia1 Re: to nie to 14.01.07, 08:05 baza była w tego typu opakowaniu: www.instyle.com/instyle/products/details/0,23728,1167417,00.html?o=InStylePFNavOnt:BeautyISPFNavClass_InStylePFNavOnt:MakeupISPFNavClass_BrandsRef:A-B-C-D_InStylePFNavOnt:PrimersISPFNavClass Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: to nie to 21.01.07, 20:59 Właśnie oglądałam powtórkę tego odcinka (będzie teraz lecieć przez cały tydzień) i Orłowska sama powiedziała że użyła kremu Clarinsa Beauty Flash: int.clarins.com/main.cfm?prodID=89 A co do tej bazy to trudno powiedzieć, bo opakowanie było odwrócone tyłem... może to było której serum La Prairie: www.shoplaprairie.com/store/pc/viewCategories.asp?idCategory=11 Odpowiedz Link Zgłoś
jade.fox Re: Kanebo Brightening Make-up Base 01.02.07, 21:58 Dzisiaj byłam w GC i przypadkowo znalazłam te bazę której wszyscy poszukują :-) Jest to Kanebo Sensai Cellular Performance Brightening Make-up Base opis na samym dole strony: kanebo-international.com/news/f_sensaisilk_cpsf.html i zdjęcie całej serii: www.cosmopolitan.de/beauty/kanebosensai/drei.html Testowałam na ręce i rzeczywiście pięknie rozświetla i chyba nawet rozjaśnia skórę, ma delikatne drobinki, szybko sie wchłania, ogólnie wrażenia b.dobre, ciekawa jestem jak wygląda na twarzy -niestety nie udało mi się wysępić próbki. Jedyny minus to cena, 285 zł (!!!) za 30ml, na pewno jest wydajna (odrobina wystarczyła na posmarowanie całej dłoni) no ale bez przesady! cena jest zabójcza! szkoda, bo już się na nią napaliłam... Odpowiedz Link Zgłoś
becikowe5 Re: Kanebo Brightening Make-up Base 10.02.07, 15:02 jade.fox napisała: > Dzisiaj byłam w GC i przypadkowo znalazłam te bazę której wszyscy poszukują :-) > > Jest to Kanebo Sensai Cellular Performance Brightening Make-up Base > opis na samym dole strony: > kanebo-international.com/news/f_sensaisilk_cpsf.html > i zdjęcie całej serii: > www.cosmopolitan.de/beauty/kanebosensai/drei.html > Testowałam na ręce i rzeczywiście pięknie rozświetla i chyba nawet rozjaśnia > skórę, ma delikatne drobinki, szybko sie wchłania, ogólnie wrażenia b.dobre, > ciekawa jestem jak wygląda na twarzy -niestety nie udało mi się wysępić próbki. > > Jedyny minus to cena, 285 zł (!!!) za 30ml, na pewno jest wydajna (odrobina > wystarczyła na posmarowanie całej dłoni) no ale bez przesady! cena jest > zabójcza! > szkoda, bo już się na nią napaliłam... > Tak, to jest dokładnie ta baza :-)) W lutowej "Urodzie" też jest o niej Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: A.Orłowska maluje Marysię Sadowską.Pytanko... 06.01.07, 09:39 uwielbiam ten tusz, używam go od 5 lat Odpowiedz Link Zgłoś